Паска з маком

Паска з маком – рецепт
Інгредієнти:
Для опари:
Для тіста:
Приготування
Для опари свіжі дріжджі розводимо в трохи підігрітому молоці, підсипаємо борошно і цукор. Ретельно перемішуємо і ставимо в тепло підходити. Окремо змішуємо жовтки з цукром, ваніліном і дрібкою солі. Інтенсивно розтираємо, поки маса побіліє. Додаємо мягенькое масло і збиваємо міксером до однорідності. Отриману суміш вводимо у підійшла опару і розмішуємо. Додаємо попередньо просіяне борошно і добре вимішуємо. Формуємо з тіста кулю, верх трохи змащуємо рослинним маслом і ставимо в тепло підходити. Коли воно підніметься в 2 рази, обминаємо його і всипаємо мак. Формочки змащуємо маслом. Заповнюємо їх на 1/3 підготовленим тістом і ставимо в тепло на расстойку мінімум на півгодинки. Після цього відправляємо форми в духовку і печемо паски з маком до готовності при температурі близько 180 градусів. Таким же чином можна спекти і паски з маком та родзинками. Родзинки потрібно додавати в тісто вже після першого підйому разом з маком.
Сирна паска з маком
Інгредієнти:
Приготування
У ємність хлібопічки вливаємо молоко, кладемо сухі дріжджі і залишаємо на чверть години. Коли почнуть утворюватися бульбашки, вбиваємо яйце, сир і масло. Якщо хочеться,

Готові паски можна прикрасити абсолютно по-різному. Найчастіше їх покривають білково-цукрової глазур'ю. Для цього ретельно збиваємо сирий білок, потім всипаємо близько 1 склянки цукру, а ще краще – цукрової пудри і збиваємо до пухкої білої маси, яка добре тримає форму. Змащуємо пасочки глазур'ю і зверху прикрашаємо кондитерської присипкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під

Паску в хлібопічці
Якщо немає часу або бажання півдня возитися з тестом для випікання пасок - довірте процес хлібопічці. Цей прилад досить успішно впорається із

Тісто для пасок на Великдень
Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два

Сирна паска на Великдень
Дуже ніжним, пористим і неодмінно пишним виходить паска, якщо в основний склад тіста додати сир. Далі детально опишемо таку технологію приготування

Як спекти пиріг з варенням?
Далі у статті зібрані самі оригінальні і неймовірно прості рецепти смачного домашнього пирога, а в якості наповнення запропонуємо використовувати

Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю