Тісто для пасок на Великдень

Смачне здобне тісто для пасок на Великдень - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Візьмемо для початку половину склянки молока, подогреем його до кипіння і заваримо в ньому дві третини склянки борошна, інтенсивно розмішуючи масу при цьому віночком, щоб грудки повністю розчинилися.
Ще таку ж кількість молока прогріваємо до температури сорок градусів і розпускаємо в ньому дріжджі і ще дві третини склянки борошна. Даємо опарі постояти в теплі хвилин десять-п'ятнадцять, після чого з'єднуємо з першою заварний трохи прохолола сумішшю, ретельно розмішуємо і залишаємо в теплі мінімум на одну годину.
Тепер розтираємо жовтки з цукровим піском і сіллю, збиваємо до пишноти і побіління маси і вводимо в дріжджову расстоявшуюся суміш. Туди ж додаємо просіяне пшеничне борошно, вводимо збиті до піків білки і виробляємо заміс, який завершуємо, втягнувши розтоплене вершкове масло. Ставимо отримане здобне тісто мінімум на пару годин в тепло, після чого обминаємо, даємо знову підійти і вмішуємо промитий, обсушенный і обсипаний борошном родзинки. Третій раз даємо тісту підійти вже в формах, заповнивши їх трохи більше ніж на одну третину.
Тісто для пасок на Великдень в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку змішуємо молоко з шматочками вершкового масла, половиною цукру і сіллю і прогріваємо,

Рекомендуємо добрі рецепти

Як спекти паску в духовці?
Щоб ваші паски вийшли ідеальними, неодмінно потрібно подбати про високу якість складових, продумати процес їх випікання і, звичайно, налаштуватися на

Сирна паска
Надзвичайно ніжним і пишним виходить паска, в складі якого є сир. Цей приголомшливий варіант тесту, безсумнівно, сподобається кожній господині, адже

Олександрійське тісто для пасок
Найбільш вдалими паски виходять саме на основі александрійського тесту. Вироби виходять надзвичайно ніжними, приголомшливо м'якими і ароматними.

Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного

Паска - рецепт
Випікання великодніх пасок давня традиція, яка з роками практично не змінилася, хіба що завдяки сучасним технологіям кілька удосконалилася.

Тісто для пасок
Паски - це традиційне російське блюдо, яке випікають на свято Пасхи і покривають білкової глазур'ю. І сьогодні ми розповімо, як правильно і смачно