Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Паску в хлібопічці

Паску в хлібопічці

21-09-2016, 13:32
921
Паску в хлібопічці
Багато господині до свята Пасхи намагаються самостійно спекти паски. З цієї статті ви дізнаєтеся, як спекти паску в хлібопічці.

Рецепт паски в хлібопічці


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне просеянная – 550 г;

  • курячі яйця великі – 2 шт.;

  • шоколад – 50 г;

  • коров'яче молоко – 200 мл;

  • масло натуральне вершкове або маргарин – 100 г;

  • пісок цукровий – 150 г;

  • горіхи волоські очищені – 50 г;

  • сухі дріжджі – 10 г;

  • сіль.


  • Приготування
    У ємність хлібопічки додаємо сухі дріжджі, потім додаємо 2/3 борошна, обов'язково просіяти і 2/3 цукрового піску, курячі яйця, м'яке масло, а потім вливаємо трохи тепле молоко. Виставляємо параметри для випічки паски. З цієї кількості продуктів вийде паска вагою близько 700 р. Виставляємо колір кірочки – середній, а режим випічки вибираємо традиційний. Шоколад і горіхи ріжемо, подрібнюємо. Коли хлібопічка другий раз приступить до замісу тіста, додаємо цукор, що залишився, дріжджі, склянку борошна і подрібнені горіхи з шоколадом. Готову паску витягаємо з форми, охолодити, прикриваємо рушником, а після остигання вже починаємо прикрашати.

    Сирна паска в хлібопічці – рецепт


    Інгредієнти:

  • борошно вищого сорту пшеничне – 600 г;

  • масло рослинне – 40 мл;

  • сир – 230 г;

  • молоко сухе – 40 г;

  • натуральний мед – 40 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • родзинки – 80 г;

  • дріжджі сухі – 5 г;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Розбиваємо 3 яйця збиваємо їх, потім вливаємо воду – загальний обсяг повинен скласти 300 мл Заливаємо отриману масу в ємність приладу, всипаємо сухе молоко, вливаємо олію, кладемо мед, сир, сіль і дріжджі. Висипаємо попередньо ошпарений родзинки і просіваємо борошно. Включаємо хлібопічку і встановлюємо час – 3 години. Потім куличу даємо повністю охолонути і прикрашаємо.

    Як спекти паску в хлібопічці – рецепт


    Інгредієнти:

  • борошно вищого сорту – 550 г;

  • молоко – 150 мл;

  • натуральне масло вершкове – 50 г;

  • цукровий пісок – 8 ст. ложок;

  • сметана – 50 г;

  • сухі швидкодіючі дріжджі – 25 ч. ложки;

  • цукор ванільний – 10 г;
  • Паску в хлібопічці

  • родзинки – 50 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • цукати .


  • Приготування
    Готувати тісто для паски в хлібопічці неймовірно легко. Для цього всі продукти покласти в чашу хлібопічки. Головна умова, щоб борошно і дріжджі були зверху. Включаємо програму «Тісто» на 1 годину 30 хвилин. Тісто має підійти приблизно на 2/3 форми. Якщо так добре не піднялося, то залишаємо його постояти у формі ще 1 годину. На «Випікання» готуємо 60 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паска в мультиварці
    Паска в мультиварці
    Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
    Дріжджове тісто в хлібопічці
    Дріжджове тісто в хлібопічці
    Тим хазяєчкам, які дуже люблять піч, але не особливо хочуть возитися з тестом пропонуємо з цією метою використовувати хлібопічку. Далі детально
    Тісто для булочок в хлібопічці
    Тісто для булочок в хлібопічці
    Любителям різноманітних выпечных виробів точно сподобаються рекомендації, описані в статті. Розповімо, як не морочитися з приготуванням тіста для
    Тісто для пасок на Великдень
    Тісто для пасок на Великдень
    Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два
    Сирна паска на Великдень
    Сирна паска на Великдень
    Дуже ніжним, пористим і неодмінно пишним виходить паска, якщо в основний склад тіста додати сир. Далі детально опишемо таку технологію приготування
    Паска в хлібопічці
    Паска в хлібопічці
    Придбали хлібопічку, але не знаєте, як у ній приготувати паску? Це ваш шанс навчитися. Все дуже просто: трохи знань, ну і, звичайно, досвід