Паску в хлібопічці
Багато господині до свята Пасхи намагаються самостійно спекти паски. З цієї статті ви дізнаєтеся, як спекти паску в хлібопічці.
Інгредієнти:
борошно пшеничне просеянная – 550 г;
курячі яйця великі – 2 шт.;
шоколад – 50 г;
коров'яче молоко – 200 мл;
масло натуральне вершкове або маргарин – 100 г;
пісок цукровий – 150 г;
горіхи волоські очищені – 50 г;
сухі дріжджі – 10 г;
сіль.
Приготування
У ємність хлібопічки додаємо сухі дріжджі, потім додаємо 2/3 борошна, обов'язково просіяти і 2/3 цукрового піску, курячі яйця, м'яке масло, а потім вливаємо трохи тепле молоко. Виставляємо параметри для випічки паски. З цієї кількості продуктів вийде паска вагою близько 700 р. Виставляємо колір кірочки – середній, а режим випічки вибираємо традиційний. Шоколад і горіхи ріжемо, подрібнюємо. Коли хлібопічка другий раз приступить до замісу тіста, додаємо цукор, що залишився, дріжджі, склянку борошна і подрібнені горіхи з шоколадом. Готову паску витягаємо з форми, охолодити, прикриваємо рушником, а після остигання вже починаємо прикрашати.
Інгредієнти:
борошно вищого сорту пшеничне – 600 г;
масло рослинне – 40 мл;
сир – 230 г;
молоко сухе – 40 г;
натуральний мед – 40 г;
яйця – 3 шт.;
родзинки – 80 г;
дріжджі сухі – 5 г;
сіль – щіпка.
Приготування
Розбиваємо 3 яйця збиваємо їх, потім вливаємо воду – загальний обсяг повинен скласти 300 мл Заливаємо отриману масу в ємність приладу, всипаємо сухе молоко, вливаємо олію, кладемо мед, сир, сіль і дріжджі. Висипаємо попередньо ошпарений родзинки і просіваємо борошно. Включаємо хлібопічку і встановлюємо час – 3 години. Потім куличу даємо повністю охолонути і прикрашаємо.
Інгредієнти:
борошно вищого сорту – 550 г;
молоко – 150 мл;
натуральне масло вершкове – 50 г;
цукровий пісок – 8 ст. ложок;
сметана – 50 г;
сухі швидкодіючі дріжджі – 25 ч. ложки;
цукор ванільний – 10 г;
родзинки – 50 г;
яйця – 2 шт.;
цукати .
Приготування
Готувати тісто для паски в хлібопічці неймовірно легко. Для цього всі продукти покласти в чашу хлібопічки. Головна умова, щоб борошно і дріжджі були зверху. Включаємо програму «Тісто» на 1 годину 30 хвилин. Тісто має підійти приблизно на 2/3 форми. Якщо так добре не піднялося, то залишаємо його постояти у формі ще 1 годину. На «Випікання» готуємо 60 хвилин.
Рецепт паски в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
У ємність хлібопічки додаємо сухі дріжджі, потім додаємо 2/3 борошна, обов'язково просіяти і 2/3 цукрового піску, курячі яйця, м'яке масло, а потім вливаємо трохи тепле молоко. Виставляємо параметри для випічки паски. З цієї кількості продуктів вийде паска вагою близько 700 р. Виставляємо колір кірочки – середній, а режим випічки вибираємо традиційний. Шоколад і горіхи ріжемо, подрібнюємо. Коли хлібопічка другий раз приступить до замісу тіста, додаємо цукор, що залишився, дріжджі, склянку борошна і подрібнені горіхи з шоколадом. Готову паску витягаємо з форми, охолодити, прикриваємо рушником, а після остигання вже починаємо прикрашати.
Сирна паска в хлібопічці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розбиваємо 3 яйця збиваємо їх, потім вливаємо воду – загальний обсяг повинен скласти 300 мл Заливаємо отриману масу в ємність приладу, всипаємо сухе молоко, вливаємо олію, кладемо мед, сир, сіль і дріжджі. Висипаємо попередньо ошпарений родзинки і просіваємо борошно. Включаємо хлібопічку і встановлюємо час – 3 години. Потім куличу даємо повністю охолонути і прикрашаємо.
Як спекти паску в хлібопічці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Готувати тісто для паски в хлібопічці неймовірно легко. Для цього всі продукти покласти в чашу хлібопічки. Головна умова, щоб борошно і дріжджі були зверху. Включаємо програму «Тісто» на 1 годину 30 хвилин. Тісто має підійти приблизно на 2/3 форми. Якщо так добре не піднялося, то залишаємо його постояти у формі ще 1 годину. На «Випікання» готуємо 60 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
Дріжджове тісто в хлібопічці
Тим хазяєчкам, які дуже люблять піч, але не особливо хочуть возитися з тестом пропонуємо з цією метою використовувати хлібопічку. Далі детально
Тісто для булочок в хлібопічці
Любителям різноманітних выпечных виробів точно сподобаються рекомендації, описані в статті. Розповімо, як не морочитися з приготуванням тіста для
Тісто для пасок на Великдень
Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два
Сирна паска на Великдень
Дуже ніжним, пористим і неодмінно пишним виходить паска, якщо в основний склад тіста додати сир. Далі детально опишемо таку технологію приготування
Паска в хлібопічці
Придбали хлібопічку, але не знаєте, як у ній приготувати паску? Це ваш шанс навчитися. Все дуже просто: трохи знань, ну і, звичайно, досвід