Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Дріжджове тісто в хлібопічці

Дріжджове тісто в хлібопічці

21-09-2016, 13:32
1 867
Дріжджове тісто в хлібопічці
Завдяки хлібопічці можна дуже швидко замісити смачне дріжджове тісто. Воно відмінно підходить для пирогів, пиріжків, основи для піци і т. д. Тісто виходить неймовірно пористим, повітряним і довго не черствіє.
Рецепт дріжджового тіста в хлібопічці
Інгредієнти:

  • сухі розчинні дріжджі – 15 г;

  • пшеничне борошно – 505 г;

  • сіль дрібна – 5 г;

  • цукор тростинний – 45 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • масло вершкове – 55 г;

  • вода 225 мл


  • Приготування
    У чисту форму висипаємо швидкодіючі дріжджі і высеиваем борошно. Потім додаємо цукор, сіль і розбиваємо курячі яйця. Додаємо невеликий шматок вершкового масла і заливаємо прохолодною водою. Тепер встановлюємо форму в хлібопічку, вибираємо програму, призначену для замісу тіста, і готуємо приблизно 2 години. По закінченні часу м'яке, пухке дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці готово.
    Дріжджове тісто для булочок в хлібопічці
    Інгредієнти:

  • борошно – 505 г;

  • сухі швидкодіючі дріжджі – 15 г;

  • цукор – щіпка;

  • масло вершкове – 105 г;

  • яйця курячі – 2 шт.;

  • вода – 105 мл;

  • сметана – 115 мл


  • Приготування
    Рецепт здобного дріжджового тіста в хлібопічці починається з приготування основи. Масло вершкове викладаємо в миску і розтоплюємо в мікрохвильовці. Перелити у форму, додаємо сметану і всипаємо просіяне пшеничне борошно і дріжджі. В самому кінці розбиваємо в основу яйця, розбавляємо суміш водою і додаємо цукор. Закриваємо прилад і вмикаємо «Тісто» приблизно на 2 години. Якщо раптом у результаті воно вийде рідкуватим, додаємо потроху борошна і вимішуємо до м'якого стану.
    Дріжджове тісто в хлібопічці на молоці
    Інгредієнти:

  • молоко пастеризоване – 205 мл;

  • борошно – 455 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • масло вершкове – 45 г;

  • швидкодіючі дріжджі – 5-10 м;

  • сіль – щіпка;

  • цукор – 40 р.


  • Приготування
    Молоко виливаємо в склянку і прогріваємо в мікрохвильовці до 40 градусів. Масло розтоплюємо вершкове, остуджуємо і виливаємо в контейнер. Додаємо тепле молоко і кидаємо сіль. Яйця збиваємо окремо міксером, а потім виливаємо до решти продуктів. Пшеничне борошно кілька разів просіваємо і поступово додаємо в ємність. Додаємо цукор, швидкодіючі дріжджі і перемішуємо все ложкою. Тепер встановлюємо чашу в хлібопічку, закриваємо прилад кришкою і вибираємо програму для замісу тіста, розраховану приблизно на 2 години. Після звукового сигналу акуратно виймаємо його і використовуємо для приготування булочок, пирогів або пиріжків.
    Пісне дріжджове тісто в хлібопічці
    Інгредієнти:

  • борошно – 630 г;

  • вода – 365 мл;

  • сухі дріжджі – 25 г;

  • цукор, сіль – на смак;

  • масло рослинне – 35 мл


  • Приготування
    В контейнер хлібопічки виливаємо воду кімнатної температури і масло. Слідом додаємо за смаком сіль, цукор і всипаємо просіяне борошно. В останню чергу викладаємо сухі дріжджі, закриваємо прилад і включаємо програму «Тісто». Після звукового сигналу, перекладаємо його на стіл і приступаємо до виготовлення пиріжків.
    Дріжджове тісто на кефірі в хлібопічці
    Інгредієнти:

  • борошно – 505 г;

  • сіль – щіпка;

  • цукор – 40 г;

  • масло рослинне – 60 мл;

  • кефір – 305 мл;
  • Дріжджове тісто в хлібопічці

  • дріжджі швидкодіючі сухі – 15 р.


  • Приготування
    Борошно просіваємо на стіл, а потім пересипаємо в чашу хлібопічки. Додаємо сіль, цукор і вводимо рослинне масло. Слідом вливаємо кефір, кидаємо швидкорозчинні дріжджі і перемішуємо. Встановлюємо ємність, закриваємо прилад кришкою і виставляємо відповідну програму для замісу тіста, яка розрахована приблизно на 25 години. Після сигналу піч вимикаємо, акуратно дістаємо дріжджове тісто з хлібопічки і використовуємо для приготування піци або пирогів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паску в хлібопічці
    Паску в хлібопічці
    Якщо немає часу або бажання півдня возитися з тестом для випікання пасок - довірте процес хлібопічці. Цей прилад досить успішно впорається із
    Тісто в хлібопічці
    Тісто в хлібопічці
    Володарки чудового приладу - хлібопічки, можуть з легкістю економити час в процесі приготування різноманітних выпечных виробів. Майже будь-яка основа
    Тісто для булочок в хлібопічці
    Тісто для булочок в хлібопічці
    Любителям різноманітних выпечных виробів точно сподобаються рекомендації, описані в статті. Розповімо, як не морочитися з приготуванням тіста для
    Білий хліб в хлібопічці
    Білий хліб в хлібопічці
    Якщо ваше сімейство любить домашню випічку, неодмінно порадуйте їх чудовим пишним хлібом. Для спрощення процесу пропонуємо скористатися незмінною
    Тісто для пасок на Великдень
    Тісто для пасок на Великдень
    Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два
    Тісто для піци в хлібопічці
    Тісто для піци в хлібопічці
    Всі ми любимо піцу. Але на її приготування потрібно певний час. І щоб прискорити процес приготування цієї страви ми пропонуємо вам кілька варіантів