» » Тісто в хлібопічці

Тісто в хлібопічці

Тісто в хлібопічці
Багато господинь відмовляються від приготування випічки з-за невміння або небажання возитися з тестом. Але ж при наявності хлібопічки його можна приготувати з участю цього агрегату, витративши мінімум зусиль і свого часу.
Як правильно замісити тісто в хлібопічці ми сьогодні розповімо нижче в наших рецептах і запропонуємо варіанти основи для пиріжків , булочок, піци, а також пельменів і вареників .

Дріжджове здобне тісто для пиріжків і булочок в хлібопічці - рецепт


Інгредієнти:

  • борошно просеянная пшеничне – 390 г;

  • молоко – 110 мл;

  • середнього розміру куряче яйце – 1 шт.;

  • маргарин для випічки – 55 г;

  • сухі дріжджі – 10 г;

  • пісок цукровий – 45 г;

  • цукор ванільний – 20 г;

  • йодована сіль крупна – 1 щіпка.


  • Приготування
    Замісити дріжджове тісто в хлібопічці простіше простого. Вся робота зводиться лише до підготовки необхідних компонентів і укладанні їх в ємність пристрою.
    Розтоплюємо спочатку маргарин до рідкого стану, змішуємо з молоком і трохи збитим окремо яйцем і виливаємо рідкі компоненти в відерце хлібопічки. Тепер додаємо сухі компоненти в наступному порядку: спочатку просеянная борошно, потім цукор і ванільний цукор і завершуємо завантаження сухими дріжджами.
    Включаємо прилад на режим, відповідний замісу дріжджового тіста, і чекаємо завершення програми. На початку замісу контролюємо первісну консистенцію тіста і при необхідності додаємо ще трохи борошна або молока.
    Порядок закладки сухих і мокрих компонентів може відрізнятися в залежності від рекомендацій виробника хлібопічки, тому орієнтуйтеся саме на ваш пристрій.

    Рецепт тіста для піци в хлібопічці


    Інгредієнти:

  • пшеничне борошно просеянная – 310 г;

  • вода тепла – 210 мл;

  • олія оливкова без аромату – 35 мл;

  • сухі дріжджі – 15 г;

  • пісок цукровий – 20 г;

  • йодована сіль крупна – 2 щіпки.


  • Приготування
    Тісто для піци приготувати за допомогою хлібопічки ще простіше. Закладаємо продукти у відерце з урахуванням рекомендацій в інструкції до вашого агрегату і вмикаємо відповідний режим. Після сигналу можемо приступати до оформлення виробів.

    Пельменний тісто в хлібопічці

    Тісто в хлібопічці

    Інгредієнти:

  • пшеничне борошно просеянная – 455 г;

  • вода фільтрована – 185 мл;

  • середнього розміру куряче яйце – 1 шт.;

  • йодована сіль крупна – 10 р.


  • Приготування
    У відерце хлібопічки вбиваємо яйце, вливаємо воду, всипаємо велику сіль і просіваємо зверху пшеничне борошно. Включаємо прилад у відповідному режимі і чекаємо його закінчення.
    Додав: admin | 21-09-2016, 13:32
    Переглядів: 680