Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тісто для булочок в хлібопічці

Тісто для булочок в хлібопічці

21-09-2016, 13:18
2 925
Тісто для булочок в хлібопічці
Хлібопічка – помічниця не тільки в приготуванні смачного хліба. У ній ще можна зробити чудове тісто для булочок. Цікаві рецепти тесту для булочок в хлібопічці чекають вас нижче.

Здобне тісто для булочок в хлібопічці


Інгредієнти:

  • пшенична просеянная борошно – 400 г;

  • куряче яйце середнього розміру – 1 шт.;

  • цукор – 50 г;

  • маргарин для випічки або масло – 40 г;

  • коров'яче молоко – 130 мл;

  • сухі дріжджі – 10 р.


  • Приготування
    Маргарин попередньо розтоплюємо. Розбиваємо яйце і ретельно його розмішуємо. В першу чергу в контейнер хлібопічки поміщаємо рідкі інгредієнти: яйце, попередньо розтоплений і охолоджений маргарин і молоко. Потім занурюємо сухі інгредієнти. Вибираємо режим, який відповідає замісу дріжджового тіста. По закінченні програми дріжджове тісто для булочок в хлібопічці буде повністю готове для роботи, можна сміливо приступати до формування, а потім і до випікання виробів.

    Тісто в хлібопічці для булочок з родзинками


    Інгредієнти:

  • молоко коров'яче – 80 мл;

  • пшеничне борошно, просеянная вищого сорту – 350 г;

  • родзинки – 90 г;

  • маргарин або натуральне вершкове масло – 140 г;

  • сіль;

  • пісок цукровий – 110 г;

  • невеликі курячі яйця – 2 шт.;

  • дріжджі сухі швидкодіючі – 10 р.


  • Приготування
    Родзинки перебираємо, промиваємо і заливаємо окропом. Потім воду виливаємо, а родзинок даємо просохнути. Підігріваємо Молоко, додаємо мягенькое масло. Коли маса охолоне, додаємо яйце і добре розмішуємо. Виливаємо суміш у ємність хлібопічки. Всипаємо просіяне борошно заздалегідь і інші сухі інгредієнти. По центру насипаємо дріжджі. Вибираємо режим «Тісто». А коли перший заміс закінчиться, додаємо ізюм, вимішуємо і починаємо формувати булочки.

    Тісто для булочок з корицею в хлібопічці


    Інгредієнти:

  • молоко тепле – 100 мл;

  • цукор – 1/4 склянки;

  • тепла вода – 100 мл;

  • пшенична просеянная борошно – 600 г;

  • натуральне масло вершкове м'яке – 70 г;

  • яйця курячі середнього розміру – 2 шт.;

  • сухі дріжджі швидкої дії – 10 м;

  • сіль.


  • Для начинки:

  • пісок цукровий – 110 г;
  • Тісто для булочок в хлібопічці

  • кориця мелена – 10 р.


  • Приготування
    Спочатку вливаємо в хлібопічку молоко з водою, додаємо цукор, дріжджі. Потім додаємо вершкове масло, яйця, борошно і сіль. Включаємо режим «Тісто». Час приготування близько 90 хвилин. Готове тісто акуратно витягаємо з відерця хлібопічки і покласти на стіл, притрушений борошном. Розкачуємо його, наносимо шар розтопленого масла і присипаємо цукром з корицею. Формуємо рулет і ріжемо його на шматочки шириною по 3 див. Даємо заготівлях постояти, а потім випікаємо до готовності. Приємного всім апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паска в мультиварці
    Паска в мультиварці
    Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
    Паску в хлібопічці
    Паску в хлібопічці
    Якщо немає часу або бажання півдня возитися з тестом для випікання пасок - довірте процес хлібопічці. Цей прилад досить успішно впорається із
    Тісто в хлібопічці
    Тісто в хлібопічці
    Володарки чудового приладу - хлібопічки, можуть з легкістю економити час в процесі приготування різноманітних выпечных виробів. Майже будь-яка основа
    Дріжджове тісто в хлібопічці
    Дріжджове тісто в хлібопічці
    Тим хазяєчкам, які дуже люблять піч, але не особливо хочуть возитися з тестом пропонуємо з цією метою використовувати хлібопічку. Далі детально
    Тісто для пасок на Великдень
    Тісто для пасок на Великдень
    Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два