Чіабатта в хлібопічці

У цій статті ми розповімо вам, як самостійно приготувати чіабатту в хлібопічці.
Чиабаттта в хлібопічці «Мулинекс»
Інгредієнти:
Приготування
З даного набору продуктів у нас вийде 2 чіабатти. Отже, приступаємо: поміщаємо інгредієнти в контейнер хлібопічки в такому порядку: вода, сіль, цукор, борошно і, в останню чергу, дріжджі. Встановлюємо контейнер в хлепопечь, вибираємо програму 2 колір скоринки, який хочете отримати, і натискаємо кнопку «Пуск-зупинка». Після сигналу, який прозвучить через 80 хвилин, відкриваємо хлібопічка і виймаємо тісто. Ділимо його на 2 рівні частини, надаємо кожній овальну форму. Розміщуємо заготовки на плоскому піддоні для випічки змащуємо оливковою олією наші чіабати і знову включаємо кнопку «пуск-зупинка». Коли знову пролунає звуковий сигнал, а це буде через 35 хвилин, хліб чіабата в хлібопічці готовий, дістаємо його і даємо охолонути на решітці.
За таким же рецептом можна приготувати чіабатту і в хлібопічці «Панасонік», тільки порядок закладки інгредієнтів буде відрізнятися в залежності від того, як цього вимагає виробник.
Італійський хліб чіабата в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
У відерце хлібопічки інгредієнти викладаємо в такому порядку, який вимагає виробник саме вашої моделі. Ставимо заміс тіста на самий тривалий режим, наприклад, це може бути «Французький хліб» або будь-який інший з довгим замісом. Вибираємо тип скоринки - «Середня». Хвилин через 10 після початку замісу подивіться на тісто, воно повинно бути дуже м'яким і еластичним. Якщо потрібно, додайте борошна або води. Коли пролунає сигнал, що сповіщає про закінчення замісу, приступаємо безпосередньо до випічки хліба.
«Ледача» чіабатта - рецепт в хлібопічці
Інгредієнти:

Приготування
У контейнер закладаємо продукти в тій послідовності, як того вимагає виробник вашої моделі хлібопічки. Виставляємо режим випічки «Основний», корочка «Середня» і вага - 05 кг і приступаємо до приготування.
Італійський хліб чіабата в хлібопічці можна готувати також з додаванням солоду, а верх можна присипати тертим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирний хліб в хлібопічці
Сирний хліб - вишукане і неймовірно смачне ласощі, їсти яке можна вічно. Ми вирішили розповісти вам, як зробити сирний хліб в хлібопічці, щоб ви і

Цибулевий хліб в хлібопічці
Якщо вам набридло піч звичайний білий хліб, то задумайтеся про приготування ароматного цибульного хлібця. Спекти його в хлібопічці не проблема,

Бородінський хліб в хлібопічці
Бородінський хліб - частий гість на столах багатьох людей, а тому ви можете спробувати приготувати його самостійно, щоб точно бути впевненим у якості

Житній хліб в хлібопічці
Житній хліб - один з небагатьох корисних представників хлібобулочних виробів, який має щільний і дуже ароматний м'якуш, зажаристую скоринку і злегка

Гірчичний хліб в хлібопічці
Гірчичний хліб завжди знайде своє місце на столі, серед інших страв. Ароматний і золотистий, цей хліб - відмінна заміна звичним батонам, а його смак

Тісто для піци в хлібопічці
Всі ми любимо піцу. Але на її приготування потрібно певний час. І щоб прискорити процес приготування цієї страви ми пропонуємо вам кілька варіантів