Бородінський хліб в хлібопічці

Бородінський хліб в хлібопічці Мулинекс
У цьому рецепті ми вам детально розповімо, як приготувати бородинський хліб. Дотримуйтесь наших порад, і у вас все вийде.
Інгредієнти:
Приготування
В невелику тарілку висипаємо мелений коріандр і солод і заливаємо все це 100 мл окропу. Даємо настоятися близько півгодини. Саме ця суміш дає даного сорту хліба неповторний аромат. Тепер приступаємо безпосередньо до приготування бородінського хліба в хлібопічці. Переливаємо остиглу суміш у контейнер, додаємо решту води, сіль, масло, цукор і мед. Тепер додаємо борошно, зверху клейковину, пранифарин, дріжджі, вибираємо програму «Дріжджове тісто» (№13) і включаємо хлібопіч. Через 20 хвилин заміс закінчиться, і тісто стане підходити. До того часу, як пролунав сигнал, що говорить про закінчення програми, тісто добре підійшло і зайняло приблизно 1/3 форми. Тепер включаємо програму «Бородинський хліб» (№9), і заміс почався знову. Десь за 1 годину до закінчення процесу приготування хлібопічка зупинилася - це час, щоб посипати майбутній хліб зернами коріандру. Тісто до цього часу вже добре встигло підійти - зараз воно займає приблизно половину форми. Після цього і починається безпосередньо сам процес випікання. Ну ось і все, після звукового сигналу, який сповістить вас про закінчення програми, у вас буде готовий справжній бородинський хліб. Приємного апетиту!
Бородінський хліб в хлібопічці Panasonic
Інгредієнти:
Приготування
3 столові ложки солоду житнього ферментованого заливаємо 80 мл окропу. Висипаємо дріжджі у форму хлібопічки, потім додаємо житнє борошно, пшеничне борошно, закваску, сіль, мед, вершкове масло, охолоджену заварку з солоду, воду, що залишилася (420 мл). Включаємо режим «Житній». За 1 годину до закінчення приготування посипаємо хліб зернами коріандру, змочивши поверхню майбутнього хліба солоною водою. Зручно це зробити пензликом. Також для прикраси ви можете використовувати кунжут або насіння соняшнику.

У даному рецепті викладена схема закладки продуктів для приготування бородінського хліба в хлібопічці панасонік. Але якщо у вас хлібопічка іншої марки, ви сміливо можете скористатися цим рецептом, Змінивши порядок закладки інгредієнтів у відповідності з рекомендаціями, що додаються в інструкції до вашої моделі.
До речі кажучи, якщо ви віддаєте перевагу пекти хліб у своїй кухонних помічниці, то можете скористатися рецептами хліба з висівками в хлібопічці і кукурудзяного хліба в хлібопічці . Вони дозволять вам зробити смачний, полезни1 ароматний і зовсім недорогий продукт швидко, просто і в домашніх умовах!
Рекомендуємо добрі рецепти

«Бородинський» хліб - рецепт
Бородінський - це назва знайоме багатьом людям. Адже хліб з цією назвою їдять багато, воліючи його звичайному білому цеглинці. Хочете зробити

Хліб без дріжджів в хлібопічці
Любителів бездріжджового хліба дуже багато, а тому сьогодні ми вирішили розповісти про рецепти його приготування, причому не про простих, а для вашої

Чорний хліб в хлібопічці
Якщо ви хочете спекти чорний хліб, а відповідних рецептів під рукою немає, то ми вам допоможемо. У даній статті ми опишемо способи приготування

Чіабатта в хлібопічці
Хлібопічка, рівно як і всі сучасні кухонні девайси, робить наше життя легшим. І якщо раніше на приготування італійської чіабатти у господинь йшли

Житній хліб в хлібопічці
Житній хліб - один з небагатьох корисних представників хлібобулочних виробів, який має щільний і дуже ароматний м'якуш, зажаристую скоринку і злегка

Гірчичний хліб в хлібопічці
Гірчичний хліб завжди знайде своє місце на столі, серед інших страв. Ароматний і золотистий, цей хліб - відмінна заміна звичним батонам, а його смак