Житній хліб в хлібопічці

Смачний житній хліб в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
У ємність хлібопічки викладаємо продукти в такому порядку: тепла вода, цукор, сіль, рослинна олія, пшеничне борошно упереміш з житнього, сухі дріжджі. Встановлюємо контейнер у хлібопічку, вибираємо програму «Французький хліб», встановлюємо вага хліба - 750 г і корочку - середню. Натискаємо кнопку «Старт». Так як вага готового виробу невеликий, то в процесі потрібно стежити, яке виходить тісто, щоб хліб вийшов рівним, тісто можна підрівняти руками. А коли піде процес нагріву і підйому тесту - кришку хлібопічки краще не відкривати. Коли смачний житній хліб в хлібопічці буде готовий, акуратно виймаємо його і перекладаємо на решітку, щоб він охолов.
Бездріжджовий житній хліб в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
В хлібопічку викладаємо всі інгредієнти, тут потрібно звернути увагу на рекомендації щодо порядку закладки продуктів, які дає виробник. Встановлюємо програму «Випічка житнього хліба», вибираємо вага - 900 г, колір кірочки - середня. Житній хліб піднімається повільно, іноді навіть лише на початку процесу випічки.
Після звукового сигналу, оповещающего про закінчення процесу приготування, ви отримаєте ароматний домашній пшенично-житній хліб, приготовлений у вашій хлібопічці з мінімальними зусиллями з вашого боку.
Житній заварний хліб в хлібопічці Panasonic
Інгредієнти:
Приготування
Якщо у вас хлібопічка Panasonic SD-253 (252254255) встановлюємо режим «Без глютену», якщо Panasonic SD-2500 (0102) - режим "Основний швидкий". Лопатку для замісу можна ставити будь-яку, але лопатка саме для житнього хліба зробить процес замісу більш легким. Заварюємо солод крутим окропом і даємо постояти хвилин 5. Тепер викладаємо в контейнер хлібопічки інгредієнти в такому порядку: житнє обдирне борошно, закваска, цукор, сіль, сухі дріжджі. Тепер повертаємося до солоду: додаємо в нього теплу кип'ячену воду, перемішуємо і виливаємо отриману суміш у контейнер хлібопічки. Встановлюємо контейнер у хлібопічку і включаємо програму «Без глютену». Відразу починається заміс тесту, який буде тривати 15 хвилин.

Любителем ароматного темного хліба радимо випробувати рецепт бородінського хліба в хлібопічці .
Рекомендуємо добрі рецепти

Заварний хліб
Заварний хліб, приготований в домашніх умовах, виходить смачним, ароматним і апетитним. Давайте розберемо кілька простих варіантів випічки його в

Хліб без дріжджів в хлібопічці
Любителів бездріжджового хліба дуже багато, а тому сьогодні ми вирішили розповісти про рецепти його приготування, причому не про простих, а для вашої

Чорний хліб в хлібопічці
Якщо ви хочете спекти чорний хліб, а відповідних рецептів під рукою немає, то ми вам допоможемо. У даній статті ми опишемо способи приготування

Бородінський хліб в хлібопічці
Бородінський хліб - частий гість на столах багатьох людей, а тому ви можете спробувати приготувати його самостійно, щоб точно бути впевненим у якості

Чіабатта в хлібопічці
Хлібопічка, рівно як і всі сучасні кухонні девайси, робить наше життя легшим. І якщо раніше на приготування італійської чіабатти у господинь йшли

Гірчичний хліб в хлібопічці
Гірчичний хліб завжди знайде своє місце на столі, серед інших страв. Ароматний і золотистий, цей хліб - відмінна заміна звичним батонам, а його смак