Цибулевий хліб в хлібопічці

Багато господинь віддають пекти хліб самостійно, і хочемо зазначити, що найсмачніший цибулевий хліб виходить в хлібопічці. Тому якщо у вас є цей незамінний помічник на кухні і хочете самі випікати ароматний домашній хлібець, ми пропонуємо вам кілька рецептів цибульного хліба в хлібопічці.
Хліб з цибулею в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть цибулю, дрібно наріжте його і підсмажте. В контейнер хлібопічки налийте воду, потім відправте туди рослинне масло, сіль і цукор. Просійте борошно і її теж насипте в хлібопічку, в самому кінці додайте дріжджі. Виберіть програму «Основна», тип скоринки і увімкніть прилад.
Після того, як ви почуєте перший звуковий сигнал, відкрийте кришку і додайте до тесту смажену цибулю разом з маслом. Щоб вони рівномірно розподілилися, перемішайте тісто кілька разів руками. Закрийте кришку приладу і чекайте закінчення програми. У середньому, приготування займає близько 3 годин. Коли ваш цибулевий хліб буде готовий, дістаньте його, дайте трохи настоятися і пробуйте.
Цибулевий хліб в хлібопічці Панасонік
Інгредієнти:
Приготування
В хлібопічку насипте дріжджі, слідом попередньо просіяне борошно, потім додати сіль, воду і масло. Закрийте кришку приладу, виставте програму приготування, розраховану на 5 годин - це може бути режим «Звичайний» або «Французький», та оберіть вид скоринки, яку хочете отримати.
Зверніть увагу, що якщо не додавати цукор, скоринка хліба буде досить світлою, якщо ж ви хочете, щоб вона була темнішу, додайте до рецептом 1 ст. ложку цукру. Кукурудзяна мука не тільки надає хлібу приємний жовтий колір, але і збільшує термін його зберігання.
Після того, як почався заміс, за програмою це відбувається через 15 години після включення приладу, загляньте в хлібопічку, і якщо куля з тіста вже сформувався, всипте дрібно нарізаний зелений лук. Дочекайтеся закінчення випічки і пробуйте одержаний цибулевий хлібець.
Італійський хліб в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю почистіть, наріжте, але не дуже дрібно,

Всі інгредієнти для хліба, за винятком, цибулі, оливок і орегано, помістіть в хлібопічку у тому порядку, що вказаний у правилах її експлуатації. Виберіть режим «Тісто», а коли він закінчиться, увімкніть програму «Основний». Перед її запуском додайте в хлібопічку цибулю разом з маслом, на якому його смажили, оливки і орегано. Через пару годин, коли ваш хліб буде готовий, дістаньте його, дайте трохи постояти, а потім розріжте і насолоджуйтеся дивовижним смаком домашньої випічки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кукурудзяний хліб в хлібопічці
Якщо ви є володаркою такого чудового приладу як хлібопічка, то пропонуємо вам спекти незвичайний хлібець - кукурудзяний. Він дуже корисний, та й смак

Хліб без дріжджів в хлібопічці
Любителів бездріжджового хліба дуже багато, а тому сьогодні ми вирішили розповісти про рецепти його приготування, причому не про простих, а для вашої

Чорний хліб в хлібопічці
Якщо ви хочете спекти чорний хліб, а відповідних рецептів під рукою немає, то ми вам допоможемо. У даній статті ми опишемо способи приготування

Чіабатта в хлібопічці
Хлібопічка, рівно як і всі сучасні кухонні девайси, робить наше життя легшим. І якщо раніше на приготування італійської чіабатти у господинь йшли

Житній хліб в хлібопічці
Житній хліб - один з небагатьох корисних представників хлібобулочних виробів, який має щільний і дуже ароматний м'якуш, зажаристую скоринку і злегка

Гірчичний хліб в хлібопічці
Гірчичний хліб завжди знайде своє місце на столі, серед інших страв. Ароматний і золотистий, цей хліб - відмінна заміна звичним батонам, а його смак