Цибулевий хліб в хлібопічці
Хліб, як відомо, всьому голова, і без нього важко уявити будь-яку трапезу. Зараз крім звичайного білого і чорного можна знайти багато сортів хліба з різними начинками, які надають йому незабутній смак. Однією з найпоширеніших добавок для хліба є лук, який робить смак давно полюбився продукту пікантним і свіжим.
Багато господинь віддають пекти хліб самостійно, і хочемо зазначити, що найсмачніший цибулевий хліб виходить в хлібопічці. Тому якщо у вас є цей незамінний помічник на кухні і хочете самі випікати ароматний домашній хлібець, ми пропонуємо вам кілька рецептів цибульного хліба в хлібопічці.
Інгредієнти:
вода - 1+1/3 ст.;
масло рослинне - 4-5 ст. ложок;
борошно - 4 ст.;
дріжджі - 1+1/2 ч. ложки;
сіль - 2 ч. ложки;
цукор - 3 ст. ложки;
цибуля - 1 шт.
Приготування
Очистіть цибулю, дрібно наріжте його і підсмажте. В контейнер хлібопічки налийте воду, потім відправте туди рослинне масло, сіль і цукор. Просійте борошно і її теж насипте в хлібопічку, в самому кінці додайте дріжджі. Виберіть програму «Основна», тип скоринки і увімкніть прилад.
Після того, як ви почуєте перший звуковий сигнал, відкрийте кришку і додайте до тесту смажену цибулю разом з маслом. Щоб вони рівномірно розподілилися, перемішайте тісто кілька разів руками. Закрийте кришку приладу і чекайте закінчення програми. У середньому, приготування займає близько 3 годин. Коли ваш цибулевий хліб буде готовий, дістаньте його, дайте трохи настоятися і пробуйте.
Інгредієнти:
пшеничне борошно - 370 г;
кукурудзяне борошно - 130 г;
сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
вода - 270 мл;
сіль - 15 ч. ложки;
масло рослинне - 15 ст. ложки;
зелена цибуля - пучок.
Приготування
В хлібопічку насипте дріжджі, слідом попередньо просіяне борошно, потім додати сіль, воду і масло. Закрийте кришку приладу, виставте програму приготування, розраховану на 5 годин - це може бути режим «Звичайний» або «Французький», та оберіть вид скоринки, яку хочете отримати.
Зверніть увагу, що якщо не додавати цукор, скоринка хліба буде досить світлою, якщо ж ви хочете, щоб вона була темнішу, додайте до рецептом 1 ст. ложку цукру. Кукурудзяна мука не тільки надає хлібу приємний жовтий колір, але і збільшує термін його зберігання.
Після того, як почався заміс, за програмою це відбувається через 15 години після включення приладу, загляньте в хлібопічку, і якщо куля з тіста вже сформувався, всипте дрібно нарізаний зелений лук. Дочекайтеся закінчення випічки і пробуйте одержаний цибулевий хлібець.
Інгредієнти:
борошно - 25 склянки;
сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль - 15 ч. ложки;
вода - 220 мл;
оливкова олія - 2-3 ст. ложки;
цибуля - 2 шт.;
оливки - 50 г;
орегано сушений - 2 ч. ложки.
Приготування
Цибулю почистіть, наріжте, але не дуже дрібно, і обсмажте на олії до золотисто-коричневого кольору, а в кінці смаження посипте невеликою кількістю борошна, щоб він був більш хрустким. Оливки порізати кільцями.
Всі інгредієнти для хліба, за винятком, цибулі, оливок і орегано, помістіть в хлібопічку у тому порядку, що вказаний у правилах її експлуатації. Виберіть режим «Тісто», а коли він закінчиться, увімкніть програму «Основний». Перед її запуском додайте в хлібопічку цибулю разом з маслом, на якому його смажили, оливки і орегано. Через пару годин, коли ваш хліб буде готовий, дістаньте його, дайте трохи постояти, а потім розріжте і насолоджуйтеся дивовижним смаком домашньої випічки.
Багато господинь віддають пекти хліб самостійно, і хочемо зазначити, що найсмачніший цибулевий хліб виходить в хлібопічці. Тому якщо у вас є цей незамінний помічник на кухні і хочете самі випікати ароматний домашній хлібець, ми пропонуємо вам кілька рецептів цибульного хліба в хлібопічці.
Хліб з цибулею в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть цибулю, дрібно наріжте його і підсмажте. В контейнер хлібопічки налийте воду, потім відправте туди рослинне масло, сіль і цукор. Просійте борошно і її теж насипте в хлібопічку, в самому кінці додайте дріжджі. Виберіть програму «Основна», тип скоринки і увімкніть прилад.
Після того, як ви почуєте перший звуковий сигнал, відкрийте кришку і додайте до тесту смажену цибулю разом з маслом. Щоб вони рівномірно розподілилися, перемішайте тісто кілька разів руками. Закрийте кришку приладу і чекайте закінчення програми. У середньому, приготування займає близько 3 годин. Коли ваш цибулевий хліб буде готовий, дістаньте його, дайте трохи настоятися і пробуйте.
Цибулевий хліб в хлібопічці Панасонік
Інгредієнти:
Приготування
В хлібопічку насипте дріжджі, слідом попередньо просіяне борошно, потім додати сіль, воду і масло. Закрийте кришку приладу, виставте програму приготування, розраховану на 5 годин - це може бути режим «Звичайний» або «Французький», та оберіть вид скоринки, яку хочете отримати.
Зверніть увагу, що якщо не додавати цукор, скоринка хліба буде досить світлою, якщо ж ви хочете, щоб вона була темнішу, додайте до рецептом 1 ст. ложку цукру. Кукурудзяна мука не тільки надає хлібу приємний жовтий колір, але і збільшує термін його зберігання.
Після того, як почався заміс, за програмою це відбувається через 15 години після включення приладу, загляньте в хлібопічку, і якщо куля з тіста вже сформувався, всипте дрібно нарізаний зелений лук. Дочекайтеся закінчення випічки і пробуйте одержаний цибулевий хлібець.
Італійський хліб в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю почистіть, наріжте, але не дуже дрібно, і обсмажте на олії до золотисто-коричневого кольору, а в кінці смаження посипте невеликою кількістю борошна, щоб він був більш хрустким. Оливки порізати кільцями.
Всі інгредієнти для хліба, за винятком, цибулі, оливок і орегано, помістіть в хлібопічку у тому порядку, що вказаний у правилах її експлуатації. Виберіть режим «Тісто», а коли він закінчиться, увімкніть програму «Основний». Перед її запуском додайте в хлібопічку цибулю разом з маслом, на якому його смажили, оливки і орегано. Через пару годин, коли ваш хліб буде готовий, дістаньте його, дайте трохи постояти, а потім розріжте і насолоджуйтеся дивовижним смаком домашньої випічки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кукурудзяний хліб в хлібопічці
Якщо ви є володаркою такого чудового приладу як хлібопічка, то пропонуємо вам спекти незвичайний хлібець - кукурудзяний. Він дуже корисний, та й смак
Хліб без дріжджів в хлібопічці
Любителів бездріжджового хліба дуже багато, а тому сьогодні ми вирішили розповісти про рецепти його приготування, причому не про простих, а для вашої
Чорний хліб в хлібопічці
Якщо ви хочете спекти чорний хліб, а відповідних рецептів під рукою немає, то ми вам допоможемо. У даній статті ми опишемо способи приготування
Чіабатта в хлібопічці
Хлібопічка, рівно як і всі сучасні кухонні девайси, робить наше життя легшим. І якщо раніше на приготування італійської чіабатти у господинь йшли
Житній хліб в хлібопічці
Житній хліб - один з небагатьох корисних представників хлібобулочних виробів, який має щільний і дуже ароматний м'якуш, зажаристую скоринку і злегка
Гірчичний хліб в хлібопічці
Гірчичний хліб завжди знайде своє місце на столі, серед інших страв. Ароматний і золотистий, цей хліб - відмінна заміна звичним батонам, а його смак