Білий хліб в хлібопічці
Хліб, приготовлений вдома, виходить, безумовно, смачніше і корисніше покупного. Пропонуємо вам прості рецепти білого хліба в хлібопічці, які неодмінно оцінять ваші домочадці.
Інгредієнти:
пшеничне борошно – 530 г;
оливкова олія – 10 мл;
сіль – 5 р;
сухі швидкорозчинні дріжджі – 15 г;
цукор білий – 10 г;
вода – 375 мл
Приготування
У ємність хлібопічки заздалегідь висипаємо просіяне борошно. Тепер кидаємо сіль і наливаємо оливкова масло. Далі вводимо сухі дріжджі і цукор. Заливаємо суху суміш прохолодною фільтрованою водою і налаштовуємо прилад на режим «Звичайний хліб». Час приготування виставляємо приблизно 4 години, а корочку – середню. Готовий гарячий хліб обережно виймаємо з хлібопічки, викладаємо на стіл і накриваємо на деякий час рушником.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 465 м;
кукурудзяне борошно – 115 г;
молоко пастеризоване – 355 мл;
масло вершкове – 35 г;
кухонна сіль – 5 р;
цукор – 15 г;
куркума – щіпка;
швидкодіючі дріжджі – 10 р.
Приготування
В контейнер хлібопічки виливаємо тепле пастеризоване молоко і розтоплене вершкове масло. Всипаємо борошно двох видів, додаємо сіль, цукор, дріжджі і куркуму. Вибираємо на приладі програму «Французький хліб» і виставляємо час на 4 години. Після звукового сигналу, обережно виймаємо гарячий хлібець і залишаємо остигати на решітці. Далі нарізаємо його шматочками і подаємо повітряний і м'який хліб до столу.
Інгредієнти:
борошно – 125 г;
кефір – 305 мл;
борошно пшеничне – 355 г;
сухі швидкодіючі дріжджі – 5 г;
цукор білий – 10 г;
сіль дрібна – 5 г;
масло рослинне – 15 мл
Приготування
Перед тим, як приготувати білий хліб в хлібопічці, кефір злегка підігріваємо. Потім виливаємо в відерце приладу рослинне масло і теплий кисломолочний продукт. Далі кидаємо сіль, дрібний цукор і просіваємо обидва види борошна. В кінці додаємо швидкорозчинні дріжджі і закриваємо хлібопічку. Виставляємо режим «Хліб», вказуємо вага 750 грам, час приблизно 4 години і корочку – темну. Готовий гарячий кукурудзяний хліб з хрусткою скоринкою обережно виймаємо, остуджуємо на решітці, а потім розрізаємо на шматочки.
Простий рецепт білого хліба в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
У ємність хлібопічки заздалегідь висипаємо просіяне борошно. Тепер кидаємо сіль і наливаємо оливкова масло. Далі вводимо сухі дріжджі і цукор. Заливаємо суху суміш прохолодною фільтрованою водою і налаштовуємо прилад на режим «Звичайний хліб». Час приготування виставляємо приблизно 4 години, а корочку – середню. Готовий гарячий хліб обережно виймаємо з хлібопічки, викладаємо на стіл і накриваємо на деякий час рушником.
Смачний білий хліб в хлібопічці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
В контейнер хлібопічки виливаємо тепле пастеризоване молоко і розтоплене вершкове масло. Всипаємо борошно двох видів, додаємо сіль, цукор, дріжджі і куркуму. Вибираємо на приладі програму «Французький хліб» і виставляємо час на 4 години. Після звукового сигналу, обережно виймаємо гарячий хлібець і залишаємо остигати на решітці. Далі нарізаємо його шматочками і подаємо повітряний і м'який хліб до столу.
Білий хліб на кефірі в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати білий хліб в хлібопічці, кефір злегка підігріваємо. Потім виливаємо в відерце приладу рослинне масло і теплий кисломолочний продукт. Далі кидаємо сіль, дрібний цукор і просіваємо обидва види борошна. В кінці додаємо швидкорозчинні дріжджі і закриваємо хлібопічку. Виставляємо режим «Хліб», вказуємо вага 750 грам, час приблизно 4 години і корочку – темну. Готовий гарячий кукурудзяний хліб з хрусткою скоринкою обережно виймаємо, остуджуємо на решітці, а потім розрізаємо на шматочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паску в хлібопічці
Якщо немає часу або бажання півдня возитися з тестом для випікання пасок - довірте процес хлібопічці. Цей прилад досить успішно впорається із
Дріжджове тісто в хлібопічці
Тим хазяєчкам, які дуже люблять піч, але не особливо хочуть возитися з тестом пропонуємо з цією метою використовувати хлібопічку. Далі детально
Хліб на кефірі в хлібопічці
Навіть на основі кефіру можна спекти чудовий пишний хліб, а процес довірити незмінною помічниці - хлібопічці. Виріб вийде шалено смачним і ароматним,
Чорний хліб в хлібопічці
Якщо ви хочете спекти чорний хліб, а відповідних рецептів під рукою немає, то ми вам допоможемо. У даній статті ми опишемо способи приготування
Чіабатта в хлібопічці
Хлібопічка, рівно як і всі сучасні кухонні девайси, робить наше життя легшим. І якщо раніше на приготування італійської чіабатти у господинь йшли
Житній хліб в хлібопічці
Житній хліб - один з небагатьох корисних представників хлібобулочних виробів, який має щільний і дуже ароматний м'якуш, зажаристую скоринку і злегка