Багато господині до свята Пасхи намагаються самостійно спекти паски. З цієї статті ви дізнаєтеся, як спекти паску в хлібопічці.
Рецепт паски в хлібопічці
Інгредієнти: борошно пшеничне просеянная – 550 г; курячі яйця великі – 2 шт.; шоколад – 50 г; коров'яче молоко – 200 мл; масло натуральне вершкове або маргарин – 100 г; пісок цукровий – 150 г; горіхи волоські очищені – 50 г; сухі дріжджі – 10 г; сіль. Приготування У ємність хлібопічки додаємо сухі дріжджі, потім додаємо 2/3 борошна, обов'язково просіяти і 2/3 цукрового піску, курячі яйця, м'яке масло, а потім вливаємо трохи тепле молоко. Виставляємо параметри для випічки паски. З цієї кількості продуктів вийде паска вагою близько 700 р. Виставляємо колір кірочки – середній, а режим випічки вибираємо традиційний. Шоколад і горіхи ріжемо, подрібнюємо. Коли хлібопічка другий раз приступить до замісу тіста, додаємо цукор, що залишився, дріжджі, склянку борошна і подрібнені горіхи з шоколадом. Готову паску витягаємо з форми, охолодити, прикриваємо рушником, а після остигання вже починаємо прикрашати.
Сирна паска в хлібопічці – рецепт
Інгредієнти: борошно вищого сорту пшеничне – 600 г; масло рослинне – 40 мл; сир – 230 г; молоко сухе – 40 г; натуральний мед – 40 г; яйця – 3 шт.; родзинки – 80 г; дріжджі сухі – 5 г; сіль – щіпка. Приготування Розбиваємо 3 яйця збиваємо їх, потім вливаємо воду – загальний обсяг повинен скласти 300 мл Заливаємо отриману масу в ємність приладу, всипаємо сухе молоко, вливаємо олію, кладемо мед, сир, сіль і дріжджі. Висипаємо попередньо ошпарений родзинки і просіваємо борошно. Включаємо хлібопічку і встановлюємо час – 3 години. Потім куличу даємо повністю охолонути і прикрашаємо.
Як спекти паску в хлібопічці – рецепт
Інгредієнти: борошно вищого сорту – 550 г; молоко – 150 мл; натуральне масло вершкове – 50 г; цукровий пісок – 8 ст. ложок; сметана – 50 г; сухі швидкодіючі дріжджі – 25 ч. ложки; цукор ванільний – 10 г; родзинки – 50 г; яйця – 2 шт.; цукати . Приготування Готувати тісто для паски в хлібопічці неймовірно легко. Для цього всі продукти покласти в чашу хлібопічки. Головна умова, щоб борошно і дріжджі були зверху. Включаємо програму «Тісто» на 1 годину 30 хвилин. Тісто має підійти приблизно на 2/3 форми. Якщо так добре не піднялося, то залишаємо його постояти у формі ще 1 годину. На «Випікання» готуємо 60 хвилин.