Паска в хлібопічці

Паску в хлібопічці
Інгредієнти:
Для першої закладки:
Для другої закладки:
Для глазурі:
Приготування
Як спекти паску в хлібопічці? Закладаємо продукти в відерце строго відповідно до інструкції. Для довідки: в одних моделях спочатку йде рідина, потім сипучі речовини, в інших - навпаки. У будь-якому разі не забуваємо просіяти борошно (чашка - 230 мл) і розтопити вершкове масло. Вибираємо режим «Російський кухар», він припускає другу закладку за звуковим сигналом. У деяких хлібопічок для цього існує спеціальна кюветка. Родзинки попередньо треба розпарити в окропі.
Для глазурі в гаряче молоко поступово вводимо цукрову пудру, поки маса не стане однорідною і блискучою. Покриваємо нею остиглий пасочка (вага 680 г), прикрашаємо солодкої пасхальною атрибутикою.
Швидкий рецепт паски в хлібопічці
Інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування
Молоко підігріваємо до температури тіла, просіваємо борошно з сіллю. Закладаємо продукти згідно інструкції. Випікаємо при режимі «Солодка випічка», скоринка - «Середня». На виході отримуємо майже кілограязикай паска. Верхівку покриваємо глазур'ю і присипкою. Для глазурі збиваємо охолоджений білок, поступово вводимо до нього цукрову пудру. Коли маса загусне, вливаємо трохи лимонного соку і збиваємо ще пару хвилин.
Смачний сирний паску в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування

Як приготувати сирну паску в хлібопічці? Яйця розбиваємо в мірний стакан, злегка збовтуємо і доливаємо води до об'єму 300 мл Виливаємо суміш у відерце хлібопічки. Далі засипаємо сухе молоко і дріжджі. Додаємо протертий через сито домашній сир, розтоплене вершкове масло, рідкий мед, попередньо запарені родзинки. Включаємо режим «Солодка випічка» і поступово, через сито, вводимо борошно до тих пір, поки тісто не перестане липнути до стінок. Після, хлібопічку закриваємо і залишаємо на 3 години. Потім, верх паски скроплюємо водою, посипаємо цукровою пудрою і додатково витримуємо на режимі «Випічка» ще 8 хвилин для освіти солодкої скоринки. Сирна паска з хлібопічки виходить пишним, злегка вологим всередині, в міру солодкий, з ароматом меду.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паска - рецепт
Випікання великодніх пасок давня традиція, яка з роками практично не змінилася, хіба що завдяки сучасним технологіям кілька удосконалилася.

Сирна паска - рецепт
Традиційно свято Воскресіння Христового крім звичайних дріжджових пасок готують ще й сирну паску, для якої необхідна спеціальна форма. Але якщо такої

Рецепт паски
Пекти паски - традиція. А тому ми взяли за правило щороку радувати вас новими рецептами цих ласощів. Ось і на цей раз ми знайшли найрізноманітніші

Тісто для пасок
Паски - це традиційне російське блюдо, яке випікають на свято Пасхи і покривають білкової глазур'ю. І сьогодні ми розповімо, як правильно і смачно

Чіабатта в хлібопічці
Хлібопічка, рівно як і всі сучасні кухонні девайси, робить наше життя легшим. І якщо раніше на приготування італійської чіабатти у господинь йшли

Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю