Сирна паска - рецепт

Рецепт простий сирної паски
Інгредієнти:
Приготування
Свіжий сир двічі протираємо через сито. Масло розтираємо з цукром і сіллю, поки цукор не розчиниться. Потім додаємо сметану і розмішуємо до тих пір, поки суміш не стане повітряної і однорідною. Заправляємо протертий сир цією сумішшю, викладаємо сир у форму і ставимо під гніт на добу в холодне місце. Після гніт знімемо, великдень викладаємо на блюдо і прикрашаємо.
Рецепт вареної сирної паски

Інгредієнти:
Приготування
Протираємо двічі через сито сир з маслом, додаємо сметану і яйця. Все добре перемішуємо. Ставимо каструльку на плиту, безперервно помішуючи, доводимо масу до кипіння. Як тільки це відбудеться, знімаємо каструлю з вогню і відразу ж охолоджуємо, ставлячи посудину в холодну воду, не забуваючи помішувати. Коли маса охолоне, додаємо в неї ванілін, горіхи, цукор і родзинки. Суміш знову перемішуємо і викладаємо у форму, добре утрамбовуючи. Залишаємо в холоді під гнітом на добу.
Рецепт сирного паски
Любителі сиру не відмовляться побалувати себе і близьких не тільки найніжнішої сирною паскою, але і сирним паскою, приготованим в хлібопічці або духовці. Щоб зробити паску в хлібопічці багато зусиль не потрібно - головне вибрати правильну програму, а от для приготування паски в духовці зусиль доведеться докласти більше, тому будемо розбирати саме цей спосіб.
Інгредієнти:
Приготування

Молоко злегка зігріваємо, додаємо столову ложку борошна, чайну ложку цукру і дріжджі. Все перемішуємо і ставимо опару в тепле місце підходити. Відокремлюємо в одного яйця жовток від білка. Білок прибираємо в холодильник, жовток з рештою яйця збиваємо з цукром. Вливаємо цю суміш в розтертий сир, додаємо розтоплене вершкове масло, опару, ванілін і сіль. Все добре перемішуємо, додаємо борошно, перемішуємо ще раз, всипаємо митий і висушений ізюм і знову все ретельно перемішуємо. У підготовлені форми (на дні гурток промасленого паперу, боки змащені маслом) викладаємо тісто, не більше половини висоти форми. Залишаємо підходити, поки тісто не підніметься вдвічі. Далі форми ставимо в розігріту духовку до 200оС, поки верх пасок не зарум'яниться. Після цього духовку відкриваємо і прикриваємо верхівки пасок мокрими гуртками з паперу. Випікаємо до повної готовності, хвилин 40-50. Поки паски в духовці, готуємо глазур - збиваємо білок з цукровою пудрою і лимонним соком. Поливаємо готові паски глазур'ю.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паска - рецепт
Випікання великодніх пасок давня традиція, яка з роками практично не змінилася, хіба що завдяки сучасним технологіям кілька удосконалилася.

Великодня випічка
Всі ми з нетерпінням чекаємо Великодня, щоб поласувати такою чисто пасхальною випічкою, як паски і паски. Тільки от багато молоді господині, які

Паска в хлібопічці
Придбали хлібопічку, але не знаєте, як у ній приготувати паску? Це ваш шанс навчитися. Все дуже просто: трохи знань, ну і, звичайно, досвід

Рецепт паски
Пекти паски - традиція. А тому ми взяли за правило щороку радувати вас новими рецептами цих ласощів. Ось і на цей раз ми знайшли найрізноманітніші

Паска в мультиварці
Скоро настане день Пасхи, головними стравами якого є паски, фарбовані яйця, паски. Варто відзначити, що великодні паски можна пекти не лише у

Тісто для пасок
Паски - це традиційне російське блюдо, яке випікають на свято Пасхи і покривають білкової глазур'ю. І сьогодні ми розповімо, як правильно і смачно