Сирна паска на Великдень

Сирна паска на великдень – рецепт
У цьому рецепті більшу частину жирів становить маргарин, але ви можете замінити його звичайним вершковим маслом. Також тут відсутній родзинки, який кожен може додати або замінити, враховуючи смаки своїх домочадців.
Інгредієнти:
Приготування
Першою готується дріжджова закваска. Для неї дріжджі розводять теплим молоком, додають хорошу дрібку цукру і залишають все до появи пінки на поверхні. Поки активізуються дріжджі, перетворіть в піну п'ять яєчних білків. Решту жовтків (11 штук у сумі) збивають з цукром до утворення білої кремоподібної маси.
Сир перетріть, щоб у тісті не потрапляло великих шматочків. Змішайте сир разом з дріжджовий закваскою, додайте жовтки, сметану і збийте все разом. Розтопіть і охолодіть суміш маргарину вершкового масла і додайте її до отриманої суміші разом з рослинним маслом. Обережно введіть білкову піну і почніть поступово додавати борошно. Не варто чекати, що тісто перестане липнути до руками: воно досить липке і непросте в роботі, але після тригодинної расстойки в теплі стане помітно більш зручним у роботі. Під час трьох годин вистоювання тісто тричі обминають і дають йому підійти повторно: так нитки глютену зміцняться і паски не опаде при випіканні.
Після цього тісто можна розподіляти за формами і відправляти випікатися при 180 градусах. Час визначається обсягом паски.
Ви також можете приготувати сирну паску на великдень в мультиварці, повторивши всі кроки з описаної вище технології, а потім, залишивши тісто випікатися в режимі «Випічка» на 60+30 хвилин.
Рецепт сирного паски на Великдень без дріжджів в духовці
Звести всю складність приготування паски нанівець можна просто позбувшись від дріжджів. Незважаючи на їх відсутність у даному рецепті, паска все одно виходить соковитим, але має консистенцію схожу з сирним кексом, яким він, по суті, і є.
Інгредієнти:
Приготування
Приготування цієї паски повністю аналогічно приготуванню стандартного кексу. Розм'якшене масло перетворіть в крем з цукром. В отриману повітряну масляну масу додайте сир і, не припиняючи збивання, почніть поступово вводити яйця. Надішліть пакетик ваніліну слідом, а потім змішайте всі з родзинками і почніть порціями вводити пропущену через сито борошно. Коли тісто буде замішано (старатися з перемішуванням не потрібно), додайте до нього гашену соду і збийте все востаннє. Випікайте при 180 близько години (для середнього паски).
Смачний сирний паску на Великдень
Інгредієнти:

Приготування
Злегка розігрійте молоко і додати до нього щіпку цукру. Всипте дріжджі і залиште в стороні.
Залишився цукор збийте з яйцями до отримання білястої маси, додайте до неї сир і масло, збивайте не менше 3 хвилин, а потім введіть дріжджовий розчин. Всипте борошно, вимісіть все разом ще хвилин 8 далі розкладіть по формах, заповнюючи на третину і залиште на расстойку, поки тісто не заповнить форми по вінця. Випікайте при 180 до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як прикрасити паски на великдень своїми руками?
З наближенням Великодня багатьох хазяєчок цікавить, як по-новому оформити паски, щоб вироби були незвичайними. Далі опишемо декілька абсолютно нових

Тісто для пасок на Великдень
Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два

Олександрійське тісто для пасок – це просто бомба!
Знамените олександрійське тісто - це чудова здоба, яку успішно застосовують у випічці пасок. Вироби на його основі виходять неймовірно пишними, дивно

Сирна паска
Надзвичайно ніжним і пишним виходить паска, в складі якого є сир. Цей приголомшливий варіант тесту, безсумнівно, сподобається кожній господині, адже

Паска - рецепт
Випікання великодніх пасок давня традиція, яка з роками практично не змінилася, хіба що завдяки сучасним технологіям кілька удосконалилася.

Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю