» » Медовий торт в мультиварці - прості рецепти бісквіта і великого Медовика зі сметанним кремом, з вареним згущеним молоком

Медовий торт в мультиварці - прості рецепти бісквіта і великого Медовика зі сметанним кремом, з вареним згущеним молоком

Медовий торт в мультиварці - прості рецепти бісквіта і великого Медовика зі сметанним кремом, з вареним згущеним молоком
Медовий торт в мультиварці – це рецепт, який оцінять зайняті господині або ті, кому лінь включати духовку і возитися з коржами. В приладі, вибравши потрібний режим, бісквіт для медовика легко приготується, вийде пишним, щільним і мелкопористым – ідеальна основа для коханої «Медовика».

Як приготувати медовик в мультиварці?


Спекти бісквіт для медовика в мультиварці справу не клопітка, хоча і не швидке. На випікання йде 1 годину, без урахування часу на підготовку тесту. Особливостей у замішуванні основи немає, можна застосовувати звичний спосіб виготовлення пишного коржа.

  • Великий і смачний медовик в мультиварці вийде з кефіру тесту або класичного бісквітного, але розпушувач до складу краще додати, для впевненості в пишному результаті.

  • Випікати бісквіти потрібно зі знятим клапаном, для безперешкодного виходу пари, в іншому випадку корж вийде «вареним».

  • Виймати корж потрібно з допомогою чаші для варіння на пару.

  • Розрізається бісквіт поле того як повністю охолоне, найкраще ввечері спекти корж, а на ранок ділити на частини, так можна отримати від 4 до 6 коржів за одну випічку.

  • Щоб під час випікання не з'явилася шапочка, чашу з тестом потрібно покрутити в різні боки, розподіляючи рівномірно по ємності.

  • Швидкий медовик в мультиварці просочується будь-яким кремом: заварним, згущеним, вершковим, сметаною.


  • Медовик в мультиварці - простий рецепт

    Медовий торт в мультиварці - прості рецепти бісквіта і великого Медовика зі сметанним кремом, з вареним згущеним молоком

    Простий медовик в мультиварці – це пухкий бісквіт, розрізаний на коржі і просочений згущеним молоком з маслом. У даному рецепті застосовується кориця, її наявність необов'язково, а мед краще вибрати квітковий і ароматний. Бісквіт за даним рецептом вийде дуже пишним, приблизно 8 см заввишки, різати його можна на 3 товстих або 4 тонких коржа.
    Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт.;

  • цукор – 150 г;

  • розпушувач, ванілін;

  • борошно – 300 г;

  • мед – 100 г;

  • кориця – 1/2 ч. л.;

  • олія – 200 г;

  • згущене молоко – 15 б.


  • Приготування

  • Збити яйця з цукром, ввести мед.

  • Додати розпушувач, ванілін, корицю і поступово всипати борошно.

  • Перелити в чашу, випікати медовий торт в мультиварці 45 хвилин на «Випікання».

  • Збити масло зі згущеним молоком, просочити остиглі коржі, прикрасити за бажанням.


  • Медовик в мультиварці з заварним кремом


    Медовий торт в мультиварці - прості рецепти бісквіта і великого Медовика зі сметанним кремом, з вареним згущеним молоком

    Класичний торт «Медовик» в мультиварці готується за базовим рецептом медового бісквіта , заварний крем краще робити на молоці, при бажанні додати какао. У тісто краще додавати світлий квітковий мед гречаний не підійде, він буде відчутно гірчити. Прикрасити можна горіхами, притрусивши какао-порошком кокосовою стружкою.
    Інгредієнти:

  • цукор – 200 г + 150 г для крему;

  • мед – 100 г;

  • яйця – 5 шт. + 2 шт. в крем;

  • розпушувач;

  • борошно – 400 г;

  • молоко – 500 мл;

  • какао – 2 ст. л.;

  • масло – 150 г;

  • ванілін.


  • Приготування

  • Збити яйця і цукор, ввести мед, потім розпушувач і борошно.

  • Перелити тісто в промаслений чашу, готувати на «Випікання» 50 хвилин. Повністю охолодити.

  • Для крему збити яйця з цукром, влити молоко. Варити на мінімальному вогні до згущення, додати какао, ванілін і масло, збити і охолодити.

  • Повністю остиглий бісквіт розрізати на коржі, промазати кремом, залишити для просочення на 2-3 години.


  • Медовик в мультиварці зі сметанним кремом

    Медовий торт в мультиварці - прості рецепти бісквіта і великого Медовика зі сметанним кремом, з вареним згущеним молоком

    Рецепт Медовика зі сметанним кремом в мультиварці відрізняється від класичного тільки вибором просочення. Сметана освіжить нудотний смак коржів і збалансує результат, тому домашній продукт не підійде, через відсутність характерною кислинки. Щоб отримати рівні коржі, розрізати бісквіт потрібно повністю охолодженим.
    Інгредієнти:

  • цукор – 200 г + 1 ст. в крем;

  • борошно – 300 г;

  • яйця – 4 шт.;

  • мед – 100 г;

  • розпушувач;

  • сметана 25% - 300 мл;

  • загущувач для вершків – 1 пакетик.


  • Приготування



  • Збити яйця з цукром і медом, додати розпушувач, борошно.

  • Випікати медовий торт в мультиварці на «Випікання» 45 хвилин, охолодити корж.

  • Збити сметану з цукром і згущувачем.

  • Бісквіт розрізати, просочити кремом, охолоджувати 2 години.


  • Медовик зі згущеним молоком в мультиварці

    Медовий торт в мультиварці - прості рецепти бісквіта і великого Медовика зі сметанним кремом, з вареним згущеним молоком

    Швидкий і простий медовий торт з вареним згущеним молоком в мультиварці – рецепт з категорії «на швидку руку». Такий торт краще готувати з вечора, спеціально для ранкового чаювання, щоб він повністю просочився і став м'яким і ніжним. В іншому випадку потрібно просочити коржі сиропом, який можна зробити з меду і теплої води.
    Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;

  • цукор – 150 г;

  • мед 100 г + 50 г для сиропу;

  • вода – 100 мл;

  • борошно – 350 г;

  • розпушувач;

  • варена згущене молоко – 15 б.;

  • масло – 100 р.


  • Приготування

  • Збити яйця з цукром і медом, додати розпушувач і борошно.

  • Випікати медовий торт на «Випікання» в мультиварці 50 хвилин, корж остудити, розрізати на 3 частини.

  • Змішати теплу воду і мед, просочити коржі.

  • Збити згущене молоко з маслом, промазати коржі, залишити на 2-4 години.


  • Медовик з кефіром в мультиварці

    Медовий торт в мультиварці - прості рецепти бісквіта і великого Медовика зі сметанним кремом, з вареним згущеним молоком

    Пишний медовик в мультиварці з заливного кефірного тесту вийде не гірше класичного. Бісквіт вийде пишним, пористим, завдяки чому швидко і якісно просочиться кремом. Продукти перед збиванням повинні полежати в кімнаті і прогрітися. Важливо, щоб кількість тіста не перевищувало половини обсягу чаші, інакше воно просто «втече».
    Інгредієнти:

  • кефір – 150 мл;

  • розпушувач;

  • борошно – 2 ст.;

  • яйця – 3 шт.;

  • мед – 100 г;

  • заварний крем – 500 мл


  • Приготування

  • Збити яйця з цукром, медом і розпушувачем.

  • Влити кефір, перемішати, додати борошно перелити в чашу.

  • Готується бісквіт на «Випікання» 60 хвилин, повністю охолоджується.

  • Розрізати на 4 коржі, просочити кремом, залишити на 3 години.


  • Оксамитовий Медовик в мультиварці

    Медовий торт в мультиварці - прості рецепти бісквіта і великого Медовика зі сметанним кремом, з вареним згущеним молоком

    Смачний Медовик в мультиварці називається «Оксамитовим», завдяки його зовнішнього вигляду. Для отримання потрібного ефекту, один корж потрібно повністю охолодити і подрібнити в крихту з допомогою блендера. Крем в даному варіанті застосовується простий: охолоджена згущене молоко збивається з м'яким маслом. Корж вийде дуже ароматним з легким кавовим присмаком.
    Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт.;

  • цукор – 200 мл;

  • мед – 100 г;

  • борошно – 2 ст.;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • розпушувач;

  • розчинна кава – 2 ч. л.;

  • вода окріп – 3/4 ст.;

  • згущене молоко – 1 б.;

  • м'яке масло – 150 р.


  • Приготування

  • Білки збити з половиною цукру до міцних піків.

  • Залити каву окропом, залишити до повного охолодження.

  • Окремо збити жовтки з цукром і медом, влити каву, масло, розпушувач.

  • Порціями всипати борошно, збити міксером.

  • Акуратно ввести білки.

  • Перелити в чашу, випікати 60 хвилин.

  • Розрізати на 4 коржі, один розкришити.

  • Збити згущене молоко з маслом, просочити коржі, обмазати весь торт, обсипати крихтою.

  • Медовий торт, спечений в мультиварці подають через 3-4 години.


  • Шоколадно-медовий торт в мультиварці

    Медовий торт в мультиварці - прості рецепти бісквіта і великого Медовика зі сметанним кремом, з вареним згущеним молоком

    Шоколадний торт «Медовик» в мультиварці готується за класичним рецептом, просто частина борошна для тіста замінюється какао-порошком у рівних пропорціях. Крем теж при бажанні можна зробити шоколадним, додавши розтоплену плитку, в даному рецепті застосовується сметанна просочення і шматки в'яленого чорносливу.
    Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;

  • борошно – 15 склянки;

  • какао – 1/2 ст.;

  • розпушувач;

  • мед – 100 г;

  • чорнослив – 100 г;

  • сметана 25% - 300 мл;

  • шоколад – 200 г;

  • цукор – 100 г;

  • загущувач для вершків – 1 пакетик.


  • Приготування

  • Збити яйця з цукром, медом, розпушувач.

  • Ввести муку, потім какао.

  • Випікати 60 хвилин, охолодити, розрізати на кілька коржів.

  • Збити сметану з цукром і згущувачем.

  • Промазати коржі, на кожен шар викладати порізаний чорнослив.

  • Готовий торт полити розтопленим шоколадом, просочувати не менше 3 годин.
    Додав: admin | 5-04-2018, 06:47
    Переглядів: 90