Медовий торт зі сметанним кремом

Медовий торт - рецепт зі сметанним кремом
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування
Приготування самих коржів починається зі стандартної процедури збивання крему з масла і цукру. Коли м'яке масло стане білястим і збільшиться в об'ємі в кілька разів, починайте поступово вливати мед, не зупиняючи ходу міксера, а потім, також поступово, порціями, вливати збиті яйця. Залийте соду оцтом і, поки реакція не припинилася, влийте мильний розчин до тесту для коржів. Порціями підсипати в суміш просіяне борошно, а потім додайте 7-9 шматочків тіста в прохолоді на півгодини. Розкотіть кожен з шматочків тіста в тонкий корж і підрум'яньте його в доведеної до 175 градусів духовці.
Сметанний крем готується елементарно просто, так як для нього достатньо лише збити сметану з цукровим піском, поки гранули не розчиняться повністю, а потім додати ванільну пасту або будь-який інший ароматизатор за смаком. Поєднавши крем і коржі, залиште медовий торт зі сметанним кремом просочитися.
Медовий торт «Мадонна» зі сметанним кремом
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування
Перед тим, як приготувати медовий торт зі сметанним кремом, перетворіть яйця і цукровий пісок в пишну білу піну, додайте до неї розтоплений мед з маслом і влийте гашену соду. Порціями підсипати муку, поки не отримаєте м'яке і злегка липковатое тісто. Дайте суміші провести в холодильнику близько півгодини, а потім розділіть її (кількість частин залежить від бажаної «шаруватості» торта). Розкачайте кожен кульку і підрум'яньте при 180 градусах в духовій шафі. Остиглі коржі промажте сметанним кремом, який готується на основі збитих вершків з цукром, сполучених зі сметаною. Готовий бісквітний торт медовий зі сметанним кремом додайте в холодильнику для просочення.
Рецепт смачного медового торта зі сметанним кремом
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Для декору:

Приготування
Додайте суміш з цукрового піску, соди, меду, горілки і яєць на паровій бані і, безперервно збиваючи все віночком, заварюйте інгредієнти на пару близько 5 хвилин. Всипте пару стаканів просіяного борошна і тримайте все на пару ще 4 хвилини. Липке тісто приберіть з вогню, додайте ще борошна і вимісити все разом. Скатав 8 кульок з тіста розкачайте кожен і запікайте пару-трійку хвилин (до підрум'янення) при 175 градусах. Остудіть коржі і обріжте. Обрізки подрібніть в крихту.
Перетворіть вершки і цукор в пишний крем і з'єднайте зі сметаною. Для декору вершковий сир збийте з м'яким маслом і пудрою. Покрийте коржі сметанним кремом, потім декоруйте торт кремом із сиру і посипте десерт крихтою. Попередньо дайте ласощів просочитися перед нарізкою на порції.
Рекомендуємо добрі рецепти

Медовий торт з заварним кремом
Серед безлічі рецептів медового торта буває дуже складно зупинитися на конкретному варіанті. Пропонуємо кілька досить простих рецептів цього чудового

Медовий торт - класичний рецепт
Традиційний у багатьох сім'ях торт, звичайно ж «Медовик». Він абсолютно простий у виконанні, склад його не б'є по кишені і на смак виходить чудовим.

Бісквіт з фруктами
Перевага літа в тому, що поруч завжди є свіжі фрукти. Бісквіт з фруктами – легке, солодке ласощі, яке відмінно впишеться у святкове застілля або

Класичний «Медовик» – рецепт
«Медовик» - це торт, який люблять практично все! Ніжні коржі з тонким ароматом меду, просочені сметанним кремом створюють неповторний дует. Цей торт

«Медовик» зі сметанним кремом
«Медовик» - один з найбільш улюблених і найпопулярніших тортів в нашій країні. Чудово ароматний торт, просочений сметанним кремом, з легким присмаком

Медовий торт на сковороді
Якщо у вас немає можливості приготувати смачний торт у звичній духовці, радимо скористатися більш неординарним способом - сковородою і плитою. Саме