Медовий торт з заварним кремом
Все різноманіття рецептів «Медовиків» дозволяє виходити за межі багатошарового медового десерту зі сметанною прошарком, цим ми і плануємо зайнятися, розповідаючи вам про те, як спекти медовий торт з заварним кремом у рецептах далі.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
мед - 115 мл;
сода - 5 м;
цукровий пісок - 45 г;
маргарин або масло - 105 г;
борошно - 290 г;
оцет - 15 мл;
яйця - 4 шт.
Для крему:
цукровий пісок - 95 г;
стручок ванілі;
жовтки яєць - 4 шт.;
молоко - 715 мл;
вершкове масло - 115 г;
борошно - 55 р.
Приготування
Медовий торт з заварним кремом ми почнемо з самого крему, для якого слід з'єднати яєчні жовтки, попередньо збиті окремо, з цукровим піском. Змішавши борошно і молоко, додайте посуд з сумішшю над маленьким вогнем. Через 5 хвилин перелийте молоко до жовтків і збийте інгредієнти разом. Поверніть сотейник на плиту і ще через 7 хвилин покладіть в крем нарізане кубиками масло. Коли останнім розійдеться, заварний крем можна ставити охолоджуватися.
Для бісквіта з'єднайте мед, яйця, цукровий пісок, влийте олію і додати гашену оцтом соду. Розмістіть основу бісквіта над киплячою лазнею і варіть, перемішуючи, міну 7-8. Далі порціями підсипати муку. Розділіть ком на вісім частин, розкачайте, готуйте кожен в розігрітій до 195 градусів духовці до зарум'янювання. Можна приготувати медовий торт з заварним кремом на сковороді, обсмаживши розкачані коржі на невеликому спеки. Кожен з коржів змастіть кремом і розмістіть один поверх одного. Декоруйте десерт обрізки від коржів, перемеленими в крихту.
Інгредієнти:
Для коржів:
борошно - 460 м;
какао-порошок - 45 г;
яйця - 2 шт.;
масло або маргарин - 95 г;
мед - 55 мл;
сода - 2 ч. ложки;
цукрова пудра - 230 г;
сметана - 75 мл.
Для крему:
молоко - 240 мл;
цукровий пісок - 95 г;
борошно - 15 г;
крохмаль кукурудзяний - 10 г;
вершкове масло - 145 р.
Для глазурі:
вершкове масло - 115 г;
какао-порошок - 25 г;
вода - 30 мл;
желатин - 5 г;
цукровий пісок - 45 г;
сметана - 65 р.
Приготування
Для бісквіта віночком перетворіть яйця і пудру в кремоподібну масу. До збитим яйцям додайте мед і розтоплене масло разом зі сметаною. Збийте всі інгредієнти разом, а потім приступайте до додавання сухих складових в особі суміші з борошна, соди і какао. Готове тісто розділіть натроє, а потім випікайте кожен з шматочків по 18 хвилин в розігрітій до 195 градусів духовці.
Переходимо до крему. 2/3 молока підігрійте. В іншому молоці розведіть борошно, крохмаль і цукор. Туди ж влийте масло. Додайте розчин до подогретому молока на плиті, підігрійте крем, поки той не загусне і остудіть повністю. Змастіть кремом кожен з коржів, уклавши їх стопкою. Зробіть глазур, розчинивши желатин у воді, а потім підігрів розчин з іншими інгредієнтами на водяній бані. Залийте глазур'ю торт і залиште застигати.
Інгредієнти:
Для крему:
молоко - 245 мл;
вершки - 190 мл;
яйця - 2 шт.;
цукровий пісок - 35 г;
крохмаль - 5 г;
стручок ванілі.
Для тіста:
молоко - 55 мл;
маргарин або масло - 95 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 260 г;
цукор - 35 г;
дріжджі - 1 1/4 ч. ложки.
Для просочення:
вершкове масло - 55 г;
цукор - 35 г;
мед - 30 мл;
жменя мигдальної стружки.
Приготування
Підігрійте вершки з молоком і ванільним стручком. Залийте гарячою рідиною суміш з жовтків і цукру, і поверніть на вогонь. Всипте в крем крохмаль і залиште на вогні на хвилину.
Складові тіста з'єднайте і залиште підходити на годину. Розділіть тісто навпіл, викладіть половинки у форми і дайте настоятися ще півгодини, після чого випікайте 25 хвилин при 180 градусах. Змастіть бісквіти кремом і полийте сиропом з розтопленого у вершковому маслі цукру з медом і мигдалем.
Торт «Медовий пух» з легким заварним кремом
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Приготування
Медовий торт з заварним кремом ми почнемо з самого крему, для якого слід з'єднати яєчні жовтки, попередньо збиті окремо, з цукровим піском. Змішавши борошно і молоко, додайте посуд з сумішшю над маленьким вогнем. Через 5 хвилин перелийте молоко до жовтків і збийте інгредієнти разом. Поверніть сотейник на плиту і ще через 7 хвилин покладіть в крем нарізане кубиками масло. Коли останнім розійдеться, заварний крем можна ставити охолоджуватися.
Для бісквіта з'єднайте мед, яйця, цукровий пісок, влийте олію і додати гашену оцтом соду. Розмістіть основу бісквіта над киплячою лазнею і варіть, перемішуючи, міну 7-8. Далі порціями підсипати муку. Розділіть ком на вісім частин, розкачайте, готуйте кожен в розігрітій до 195 градусів духовці до зарум'янювання. Можна приготувати медовий торт з заварним кремом на сковороді, обсмаживши розкачані коржі на невеликому спеки. Кожен з коржів змастіть кремом і розмістіть один поверх одного. Декоруйте десерт обрізки від коржів, перемеленими в крихту.
Шоколадний медовий торт з заварним кремом
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Для бісквіта віночком перетворіть яйця і пудру в кремоподібну масу. До збитим яйцям додайте мед і розтоплене масло разом зі сметаною. Збийте всі інгредієнти разом, а потім приступайте до додавання сухих складових в особі суміші з борошна, соди і какао. Готове тісто розділіть натроє, а потім випікайте кожен з шматочків по 18 хвилин в розігрітій до 195 градусів духовці.
Переходимо до крему. 2/3 молока підігрійте. В іншому молоці розведіть борошно, крохмаль і цукор. Туди ж влийте масло. Додайте розчин до подогретому молока на плиті, підігрійте крем, поки той не загусне і остудіть повністю. Змастіть кремом кожен з коржів, уклавши їх стопкою. Зробіть глазур, розчинивши желатин у воді, а потім підігрів розчин з іншими інгредієнтами на водяній бані. Залийте глазур'ю торт і залиште застигати.
Рецепт медового торта з заварним кремом
Інгредієнти:
Для крему:
Для тіста:
Для просочення:
Приготування
Підігрійте вершки з молоком і ванільним стручком. Залийте гарячою рідиною суміш з жовтків і цукру, і поверніть на вогонь. Всипте в крем крохмаль і залиште на вогні на хвилину.
Складові тіста з'єднайте і залиште підходити на годину. Розділіть тісто навпіл, викладіть половинки у форми і дайте настоятися ще півгодини, після чого випікайте 25 хвилин при 180 градусах. Змастіть бісквіти кремом і полийте сиропом з розтопленого у вершковому маслі цукру з медом і мигдалем.
Рекомендуємо добрі рецепти
Медовий торт - класичний рецепт
Традиційний у багатьох сім'ях торт, звичайно ж «Медовик». Він абсолютно простий у виконанні, склад його не б'є по кишені і на смак виходить чудовим.
Медовий торт зі сметанним кремом
«Медовик» - дуже популярний святковий десерт у багатьох сім'ях. Він чудово смачний і простий у виконанні, а також досить бюджетний. Рецептів існує
Бісквіт з фруктами
Перевага літа в тому, що поруч завжди є свіжі фрукти. Бісквіт з фруктами – легке, солодке ласощі, яке відмінно впишеться у святкове застілля або
Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
Якщо ви - любитель солодкого або хочете побалувати своїх гостей, то шоколадний торт на кефірі «Фантастика» підійде для цього найкращим чином!
Шоколадно-банановий торт
Поєднання бананів і шоколаду, завжди безпрограшно. Ці два інгредієнти чудово доповнюють один одного. Якщо ви хочете порадувати домашніх або здивувати
Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з