Бісквіт з фруктами
Літня пора вимагає відповідних ласощів: десертів з сезонними ягодами і фруктами, які розташовуються на повітряній бісквіті в компанії желе або прохолодного сирного крему . Взявши за основу головні складові ідеального літнього десерту, представляємо вашій увазі кілька рецептів з ними.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
фундук - 165 г;
цукрова пудра - 95 г;
яєчні білки - 4 шт.;
цукор - 125 р.
Для груш:
груші - 455 г;
цукровий пісок - 65 г;
сік лимона - 25 мл;
грушеве желе - 1 пакетик.
Для сирного крему:
сир - 455 г;
цукровий пісок - 145 г;
жирні вершки - 270 мл;
желатин - 2 листа.
Приготування
Розчиніть грушеве желе у воді. Поставте желе застигати, а самі візьміться за приготування бісквіта.
Фундук і цукрову пудру збийте в кавомолці до консистенції борошна. Порціями всипаючи цукор, збийте білки до стійкої піни. Обережно змішайте горіхову борошно з білковою піною. Отриману суміш розділіть між двома листами з пергаментом, розподіляючи тісто в роз'ємний коло діаметром 20 см. Випікайте горіхові бісквіти півгодини при 175 градусах.
Наріжте груші кубиками і припустіть на середньому вогні з цукровим піском і лимонним соком, поки шматочки не стануть м'якими.
Сир розітріть в пасту. Листи желатину попередньо замочіть. Збийте вершки з цукровим піском, додайте набряклий желатин, порціями додайте збиті вершки до сиру, обережно перемішуючи крем лопаткою. Змішайте сирний крем з шматочками груші і кубиками грушевого желе.
Покладіть бісквіт в круглу форму, змастіть кремом з фруктами і накрийте другим шаром бісквіта.
Бісквіт з желе, сирним кремом і фруктами повинен провести в холодильнику не менше 6 годин перед сервіруванням.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
вершкове масло - 175 г;
цукровий пісок - 140 г;
яйця - 4 шт.;
сік лимона - 10 мл;
молоко - 70 мл;
борошно - 225 г;
порошок для випічки - 1 1/2 ч. ложки.
Для крему:
сметана - 190 г;
сирний сир - 120 г;
яйце - 1 шт.;
цукровий пісок - 95 г;
щіпка ваніліну;
ягоди і фрукти - за смаком.
Приготування
Збивши крем з масла і цукрового піску, порціями влийте до нього яйця з молоком і повторіть збивання. В отриману масу влийте сік лимона і всипте борошно і порошок для випічки. Перелийте тісто у 20-см форму.
Збийте крем зі сметани, кисломолочного сиру, яйця і цукру. Додайте трохи ваніліну і викладіть крем поверх тіста так, щоб його порції доходили до середини шару бісквіта. Хаотично розкидайте ягоди або фрукти по поверхні і поставте блюдо в духовку на 40 хвилин при 170 градусах.
Торт «Бите скло» з фруктами і бісквітом
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для груш:
Для сирного крему:
Приготування
Розчиніть грушеве желе у воді. Поставте желе застигати, а самі візьміться за приготування бісквіта.
Фундук і цукрову пудру збийте в кавомолці до консистенції борошна. Порціями всипаючи цукор, збийте білки до стійкої піни. Обережно змішайте горіхову борошно з білковою піною. Отриману суміш розділіть між двома листами з пергаментом, розподіляючи тісто в роз'ємний коло діаметром 20 см. Випікайте горіхові бісквіти півгодини при 175 градусах.
Наріжте груші кубиками і припустіть на середньому вогні з цукровим піском і лимонним соком, поки шматочки не стануть м'якими.
Сир розітріть в пасту. Листи желатину попередньо замочіть. Збийте вершки з цукровим піском, додайте набряклий желатин, порціями додайте збиті вершки до сиру, обережно перемішуючи крем лопаткою. Змішайте сирний крем з шматочками груші і кубиками грушевого желе.
Покладіть бісквіт в круглу форму, змастіть кремом з фруктами і накрийте другим шаром бісквіта.
Бісквіт з желе, сирним кремом і фруктами повинен провести в холодильнику не менше 6 годин перед сервіруванням.
Бісквіт з запеченим сметанним кремом і фруктами
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Приготування
Збивши крем з масла і цукрового піску, порціями влийте до нього яйця з молоком і повторіть збивання. В отриману масу влийте сік лимона і всипте борошно і порошок для випічки. Перелийте тісто у 20-см форму.
Збийте крем зі сметани, кисломолочного сиру, яйця і цукру. Додайте трохи ваніліну і викладіть крем поверх тіста так, щоб його порції доходили до середини шару бісквіта. Хаотично розкидайте ягоди або фрукти по поверхні і поставте блюдо в духовку на 40 хвилин при 170 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт з печива і сиру
У цій статті наведемо кілька особливо простих рецептів десертів, які порадують вас жарким днем. Давайте приготуємо сирний торт на основі з покупного
Желейний торт з бісквітом і фруктами
Желейний торт з бісквітом, ягодами і фруктами, підкорить серця навіть ласунів і вибагливих гурманів. Такий десерт вийде вельми таким апетитним, що
Желейний торт з фруктами і сметаною
Торти готуються без випічки – порятунок будь-якої господині, в розпорядженні якої немає духової шафи. Желейний торт по представленим рецептами –
Фруктовий торт з желе
Легкі десерти - це завжди радість для худеющей господині. Щоб поповнити вашу колекцію дієтичних страв, ми вирішили зібрати найцікавіші рецепти
Бісквіт на сметані
Бісквіт - основа багатьох вишуканих тортів і тістечок. Він буває класичний, шоколадний, сирний, на кефірі. Сьогодні ми розповімо, як правильно і
Желейний торт з фруктами
Желейний торт з фруктами - чудовий десерт для святкового чаювання. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних рецептиков створення цієї простої