Желейний торт з фруктами
Давайте дізнаємося з вами, як приготувати желейний торт з фруктами. Такий десерт чудово підійде до святкового чаювання або несподіваного приходу гостей.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло рослинне - 5 мл;
пшеничне борошно - 250 г;
пісок цукровий - 200 г;
куряче яйце - 4 шт.
Для крему:
цукор - 100 г;
сметанка - 300 мл
Для начинки:
вода кип'ячена - 800 мл;
банани - 2 шт.;
желе готове - 200 г;
ківі - 1 шт.
Приготування
Желе висипаємо в ковшечек, заливаємо холодною водою і залишаємо хвилин на 40. Далі, відправляємо ємність на вогонь і доводимо до кипіння. Після цього проціджуємо масу і ставимо для загустіння на 50 хвилин в морозилку. В результаті у нас повинно вийти желе, схожа за консистенцією на кисіль .
Для тіста гарненько збиваємо яйця, поступово всипаючи цукор. Потім вводимо порціями просіяне борошно і замішуємо однорідне рідке тісто. Далі беремо роз'ємну форму, змащуємо її маслом, виливаємо тісто і відправляємо на 20 хвилин у розігріту духовочку.
Цим часом приготуємо поки крем: сметану розтираємо з цукровим піском до однорідності і прибираємо в холодильник. Готовий коржик акуратно витягаємо з форми, охолодити і розрізаємо вздовж на 2 частини. Одну викладаємо в роз'ємну форму, заливаємо 2/3 крему, а другу частину коржа промазуємо залишилися кремом і залишаємо просочуватися на 20 хвилин. Банани і ківі чистимо, шаткуємо кільцями. Розкладаємо бананчики на нижній шар коржа, накриваємо другим бісквітним шаром і прикрашаємо торт зверху ківі і бананами.
Після цього заливаємо фрукти напів-застигшим желе і ставимо ласощі на 2 години в холодильник. Готовий бісквітно-желейний торт з фруктами акуратно відокремлюємо від форми по всій окружності, а потім відкриваємо замок рознімної частини.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
цукор - 1 ст.;
борошно - 1 ст.;
яйце - 3 шт.
Для сирного шару:
цукор - 1 ст.;
масло вершкове - 100 г;
сир - 500 г;
желатин - 2 ст. ложки;
вода кип'ячена - 4 ст. ложки.
Для прикраси:
свіжі фрукти - за смаком;
желатин для тортів - 1 пакетик.
Приготування
Для початку давайте спечемо з вами бісквіт : яйця розбиваємо в миску, додаємо цукровий пісок і збиваємо все міксером до отримання пишної маси. Потім порціями всипаємо просіяне борошно і замішуємо однорідне рідкувате тісто. Виливаємо його в роз'ємну форму, змащену маслом, і випікаємо корж 20 хвилин в розігрітій як слід духовці.
А цим часом поки давайте приготуємо сирний шар: сир і цукровий пісок розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом. Желатин заливаємо теплою водичкою, розмішуємо, ставимо на невеликий вогонь, але не доводимо до кипіння. Після цього остуджуємо і тонкою цівкою вливаємо в сирну масу. Готовий крем викладаємо на остиглий бісквіт і прибираємо для застигання у холодильник. Перед подачею на стіл прикрашаємо торт фруктами, заливаємо зверху швидко застивающим желатином і знову ставимо в холодильник на 30 хвилин.
Інгредієнти:
солодкий крекер або бісквіт - 300 г;
сметана - 500 мл;
ківі - 2 шт.;
банан - 2 шт.;
апельсин - 1 шт.;
цукор - 1 ст.;
ізюм - 100 г;
желатин - 3 ст. ложки;
фрукти для прикраси.
Приготування
Родзинки промиваємо і заливаємо на 20 хвилин окропом. Сметанку збиваємо міксером з цукровим піском. Желатин замочуємо і залишаємо на півгодини. Потім прогріваємо його до повного розчинення, але не чекаємо, поки маса закипить. Підготовлену суміш тонкою струечкой, постійно помішуючи, вливаємо в сметану.
В глибокий салатник викладаємо шар заздалегідь очищених і нарізаних скибочками фруктів, посипаємо родзинками, потім укладаємо шар крекеру і повторюємо шари кілька разів. Заливаємо тортик сметанкою з желатином і ставимо в холодильник. Тепер беремо плоску тарілку, перевертаємо салатник і прикрашаємо ласощі фруктами.
Сметано-желейний торт з фруктами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для начинки:
Приготування
Желе висипаємо в ковшечек, заливаємо холодною водою і залишаємо хвилин на 40. Далі, відправляємо ємність на вогонь і доводимо до кипіння. Після цього проціджуємо масу і ставимо для загустіння на 50 хвилин в морозилку. В результаті у нас повинно вийти желе, схожа за консистенцією на кисіль .
Для тіста гарненько збиваємо яйця, поступово всипаючи цукор. Потім вводимо порціями просіяне борошно і замішуємо однорідне рідке тісто. Далі беремо роз'ємну форму, змащуємо її маслом, виливаємо тісто і відправляємо на 20 хвилин у розігріту духовочку.
Цим часом приготуємо поки крем: сметану розтираємо з цукровим піском до однорідності і прибираємо в холодильник. Готовий коржик акуратно витягаємо з форми, охолодити і розрізаємо вздовж на 2 частини. Одну викладаємо в роз'ємну форму, заливаємо 2/3 крему, а другу частину коржа промазуємо залишилися кремом і залишаємо просочуватися на 20 хвилин. Банани і ківі чистимо, шаткуємо кільцями. Розкладаємо бананчики на нижній шар коржа, накриваємо другим бісквітним шаром і прикрашаємо торт зверху ківі і бананами.
Після цього заливаємо фрукти напів-застигшим желе і ставимо ласощі на 2 години в холодильник. Готовий бісквітно-желейний торт з фруктами акуратно відокремлюємо від форми по всій окружності, а потім відкриваємо замок рознімної частини.
Сирно-желейний торт з фруктами
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для сирного шару:
Для прикраси:
Приготування
Для початку давайте спечемо з вами бісквіт : яйця розбиваємо в миску, додаємо цукровий пісок і збиваємо все міксером до отримання пишної маси. Потім порціями всипаємо просіяне борошно і замішуємо однорідне рідкувате тісто. Виливаємо його в роз'ємну форму, змащену маслом, і випікаємо корж 20 хвилин в розігрітій як слід духовці.
А цим часом поки давайте приготуємо сирний шар: сир і цукровий пісок розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом. Желатин заливаємо теплою водичкою, розмішуємо, ставимо на невеликий вогонь, але не доводимо до кипіння. Після цього остуджуємо і тонкою цівкою вливаємо в сирну масу. Готовий крем викладаємо на остиглий бісквіт і прибираємо для застигання у холодильник. Перед подачею на стіл прикрашаємо торт фруктами, заливаємо зверху швидко застивающим желатином і знову ставимо в холодильник на 30 хвилин.
Рецепт желейного торта з фруктами
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки промиваємо і заливаємо на 20 хвилин окропом. Сметанку збиваємо міксером з цукровим піском. Желатин замочуємо і залишаємо на півгодини. Потім прогріваємо його до повного розчинення, але не чекаємо, поки маса закипить. Підготовлену суміш тонкою струечкой, постійно помішуючи, вливаємо в сметану.
В глибокий салатник викладаємо шар заздалегідь очищених і нарізаних скибочками фруктів, посипаємо родзинками, потім укладаємо шар крекеру і повторюємо шари кілька разів. Заливаємо тортик сметанкою з желатином і ставимо в холодильник. Тепер беремо плоску тарілку, перевертаємо салатник і прикрашаємо ласощі фруктами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Йогуртовий торт
Любите готувати повітряні, ніжні десерти, які таять в роті? Тоді вам обов'язково потрібно спробувати приготувати йогуртовий торт з фруктами. Це дуже
Бісквітний торт з фруктами
Напевно, торти любить кожного з нас. Різновидів їх дуже багато. І сьогодні мова піде про бісквітних торти з фруктами. Приготувати їх зовсім
Торт з йогурту
Торт на йогурті виходить легким на смак і досить освіжаючим в літню пору. І сьогодні ми розповімо, як його зробити без випічки, на основі печива, а
Желейний торт без випічки
Желейний торт без випічки - чудовий десерт до святкового столу, коли немає часу або бажання возитися з тестом. Розберемо кілька рецептиков цього
Желейний торт зі сметаною
Желейний торт зі сметаною - чудовий красивий десерт для святкового торжества в колі сім'ї та друзів. Давайте розберемо кілька способів його
Желейний торт «Мозаїка»
Желейний торт - не тільки смачне, але і яскраве, красиве блюдо. Особливо такий тортик сподобається дітлахам, тому добре готувати його на дитячі