Желейний торт без випічки
Солоденьке люблять практично всі. А ось з тестом і випічкою люблять возитися не багато. Ми вам зараз розповімо рецепти приготування желейних тортів без випічки.
Інгредієнти:
Для основи:
олія - 200 г;
печиво пісочне - 450 р.
Для першого желе:
желе з ківі - 2 упаковки;
ківі - 2 шт.;
желатин - 50 р.
Для другого желе:
сметана - 750 г;
молоко - 500 мл;
цукор - 200 г;
желатин - 35 р.
Приготування
Печиво подрібнюємо до крихти. Розтоплюємо вершкове масло, охолодити його і змішуємо з крихтою, добре вимішуємо. Повинна вийти розсипчаста, але мокра маса. Форму застеляємо харчовою плівкою. Поміщаємо в неї піщану масу і розподіляємо її по всій поверхні, а потім придавлюємо. Виймаємо форму з основою на холод. Розводимо желейний порошок водою, вливаємо в посуд, яка відповідає формі, в якій у нас корж, але менше за розміром. Желатин (20 г) розвести гарячою водою і вливаємо до желейної маси. Прибираємо желе в холодильник застигати. Приблизно через 1 годину додаємо ківі, нарізані часточками. І знову прибираємо желе в холодильник. Коли воно буде готове, опускаємо ємність з ним в гарячу воду, тоді воно легко відокремиться від стінок форми. Поміщаємо наше желе зверху на корж.
Тепер готуємо друге желе: молоко доводимо майже до кипіння і заливаємо їм решті желатин, добре перемішуємо і залишаємо остигати. У сметану додаємо цукор і збиваємо. Потім потроху вливаємо молоко, не припиняючи процесу збивання. Отриману суміш обережно виливаємо у форму навколо і зверху зеленого желе. Ставимо торт в холодильник застигати на 1 годину. Після цього знімаємо бортики і плівку. Верх торта прикрашаємо за бажанням.
Інгредієнти:
гіркий шоколад - 200г;
кукурудзяні пластівці - 80 г;
желатин - 2 ст. ложки;
мед - 4 ст. ложки;
сливи темні - 1 кг;
цукор - 200 г;
знежирений сир - 500 г;
натуральний йогурт - 150 г;
сік вишневий - 400 мл.
Приготування
Боки і дно форми вистилаємо пергаментним папером. Розтоплюємо шоколад. Заливаємо їм пластівці і перемішуємо. Викладаємо шоколадні пластівці у форму і розрівнюємо. Желатин замочуємо в холодній воді. Сливи без кісточок, цукор, мед і вишневий сік поміщаємо в каструлю, даємо масі закипіти і продовжуємо уварювати на невеликому вогні, поки сливи не стануть м'якими. Знімаємо каструлю з вогню і коли маса трохи охолоне, додаємо желатин. За допомогою блендера перетворюємо все в пюре. Сир збиваємо з йогуртом, вводимо 2/3 постигла сливової маси. Викладаємо крем на шоколадну масу, зверху розподіляємо інше пюре і виделкою робимо розлучення. Прибираємо торт у холодне місце застигати.
Інгредієнти:
печиво пісочне - 400 г;
сметана - 3/4 склянки;
сир - 300 г;
цукор - 100 г;
желатин - 20 г;
масло вершкове - 120 г;
полуниця - 400 г;
полуничне желе - 1 пакетик.
Приготування
Викладаємо печиво в чашу блендера і перетворюємо його в крихту. Розтоплюємо вершкове масло. Змішуємо крихти печива і розтоплене масло. Вимішуємо масу до однорідного стану, а потім викладаємо рівним шаром у форму. Прибираємо його в холодильник на 15 хвилин. За цей час корж повинен застигнути.
Тим часом займаємося приготуванням сирно-полуничного желе. У чашу блендера викладаємо сир, сметану і цукор. Полуницю моєму, хвостики видаляємо. Половину полуниці викладаємо в чашу блендера, а решту відкладаємо для верхнього шару торта. Збиваємо продукти до однорідного стану. Розчиняємо желатин в невеликій кількості гарячої води і додаємо його в сирну масу. Ретельно перемішуємо і виливаємо масу на шар печива. Знову прибираємо в холодильник на 20 хвилин.
Залишилася полуницю нарізаємо часточками. Викладаємо підготовлені ягоди на сирний шар. Полуничне желе розводимо згідно інструкції. Половиною заливаємо желе шар полуниці. Знову ставимо торт в холодильник. Коли желе застигло, виливаємо решту желейну суміш і знову прибираємо на холод до застигання.
Желейний торт з ківі і сметани без випічки
Інгредієнти:
Для основи:
Для першого желе:
Для другого желе:
Приготування
Печиво подрібнюємо до крихти. Розтоплюємо вершкове масло, охолодити його і змішуємо з крихтою, добре вимішуємо. Повинна вийти розсипчаста, але мокра маса. Форму застеляємо харчовою плівкою. Поміщаємо в неї піщану масу і розподіляємо її по всій поверхні, а потім придавлюємо. Виймаємо форму з основою на холод. Розводимо желейний порошок водою, вливаємо в посуд, яка відповідає формі, в якій у нас корж, але менше за розміром. Желатин (20 г) розвести гарячою водою і вливаємо до желейної маси. Прибираємо желе в холодильник застигати. Приблизно через 1 годину додаємо ківі, нарізані часточками. І знову прибираємо желе в холодильник. Коли воно буде готове, опускаємо ємність з ним в гарячу воду, тоді воно легко відокремиться від стінок форми. Поміщаємо наше желе зверху на корж.
Тепер готуємо друге желе: молоко доводимо майже до кипіння і заливаємо їм решті желатин, добре перемішуємо і залишаємо остигати. У сметану додаємо цукор і збиваємо. Потім потроху вливаємо молоко, не припиняючи процесу збивання. Отриману суміш обережно виливаємо у форму навколо і зверху зеленого желе. Ставимо торт в холодильник застигати на 1 годину. Після цього знімаємо бортики і плівку. Верх торта прикрашаємо за бажанням.
Сирно-желейний торт без випічки
Інгредієнти:
Приготування
Боки і дно форми вистилаємо пергаментним папером. Розтоплюємо шоколад. Заливаємо їм пластівці і перемішуємо. Викладаємо шоколадні пластівці у форму і розрівнюємо. Желатин замочуємо в холодній воді. Сливи без кісточок, цукор, мед і вишневий сік поміщаємо в каструлю, даємо масі закипіти і продовжуємо уварювати на невеликому вогні, поки сливи не стануть м'якими. Знімаємо каструлю з вогню і коли маса трохи охолоне, додаємо желатин. За допомогою блендера перетворюємо все в пюре. Сир збиваємо з йогуртом, вводимо 2/3 постигла сливової маси. Викладаємо крем на шоколадну масу, зверху розподіляємо інше пюре і виделкою робимо розлучення. Прибираємо торт у холодне місце застигати.
Желейний торт з полуницею без випічки
Інгредієнти:
Приготування
Викладаємо печиво в чашу блендера і перетворюємо його в крихту. Розтоплюємо вершкове масло. Змішуємо крихти печива і розтоплене масло. Вимішуємо масу до однорідного стану, а потім викладаємо рівним шаром у форму. Прибираємо його в холодильник на 15 хвилин. За цей час корж повинен застигнути.
Тим часом займаємося приготуванням сирно-полуничного желе. У чашу блендера викладаємо сир, сметану і цукор. Полуницю моєму, хвостики видаляємо. Половину полуниці викладаємо в чашу блендера, а решту відкладаємо для верхнього шару торта. Збиваємо продукти до однорідного стану. Розчиняємо желатин в невеликій кількості гарячої води і додаємо його в сирну масу. Ретельно перемішуємо і виливаємо масу на шар печива. Знову прибираємо в холодильник на 20 хвилин.
Залишилася полуницю нарізаємо часточками. Викладаємо підготовлені ягоди на сирний шар. Полуничне желе розводимо згідно інструкції. Половиною заливаємо желе шар полуниці. Знову ставимо торт в холодильник. Коли желе застигло, виливаємо решту желейну суміш і знову прибираємо на холод до застигання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт з ківі
Торт з ківі - чудовий десерт для будь-якого свята: день народження, нового року і т. д. Пропонуємо вам кілька оригінальних і універсальних рецептів
Торт з йогурту
Торт на йогурті виходить легким на смак і досить освіжаючим в літню пору. І сьогодні ми розповімо, як його зробити без випічки, на основі печива, а
Желейний торт з фруктами
Желейний торт з фруктами - чудовий десерт для святкового чаювання. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних рецептиков створення цієї простої
Желейний торт зі сметаною
Желейний торт зі сметаною - чудовий красивий десерт для святкового торжества в колі сім'ї та друзів. Давайте розберемо кілька способів його
Желейний торт «Мозаїка»
Желейний торт - не тільки смачне, але і яскраве, красиве блюдо. Особливо такий тортик сподобається дітлахам, тому добре готувати його на дитячі