Торт желе

Фруктовий торт з желе
Інгредієнти:
Приготування
Для початку замочуємо желатин, а потім підігріваємо на водяній бані і остуджуємо. Родзинки заливаємо окропом, витримуємо 10 хвилин, а потім промиваємо й обсушуємо, відкинувши на сито. Желе розводимо водою, згідно з вказівками на упаковці. Крекери ламаємо руками на дрібні шматочки.
Тепер викладаємо в каструльку сметану, додаємо цукор і ванілін, збиваємо міксером до пишноти. Потім обережно виливаємо желатин, кидаємо подрібнений шоколад, родзинки і крекери. Масу добре перемішуємо і виливаємо у форму із знімними бортами. Відправляємо торт в морозилку, а через 30 хвилин дістаємо форму і викладаємо зверху виноград. Заливаємо підготовленим раніше желе і знову прибираємо в холодильник. Як тільки верхній шар застигне, виймаємо торт з желе зі сметаною з форми і подаємо на стіл.
Торт з желе і бісквітом
Інгредієнти:
Для другого шару:
Для третього шару:
Приготування
Для приготування бісквітного торта з желе, вершкове масло розтираємо з цукром, додаємо яйця, кладемо сметану і добре розмішуємо до однорідного стану. Тепер додаємо трохи борошна, розпушувач, какао і замішуємо тісто. Горішки очищаємо від шкаралупи і, не подрібнюючи, відразу висипаємо в приготовану масу. Тепер перекладаємо тісто у форму для випічки і ставимо в духовку для випікання.
А цим часом поки готуємо начинку для другого шару. Для цього кладемо сир в сито і з допомогою ложки розминаємо його, щоб він ретельно измельчился і вийшов повітряним. Потім додаємо цукрову пудру, кладемо трохи сметани і все перемішуємо. Готовий бісквіт акуратно виймаємо з печі і остуджуємо. Далі викладаємо на шоколадний корж сирне желе і прибираємо торт в холодильник.
У ковшичек наливаємо воду, нагріваємо, висипаємо желе з пакетика і, постійно помішуючи, варимо поки, желе повністю не розчиниться. Застиглий торт дістаємо з холодильника, виливайте зверху желе і знову прибираємо в холодильник. Перед подачею на стіл прикрашаємо торт з сиром і желе подрібненими свіжими фруктами і ягодами.
Торт желе «Бите скло»
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку готуємо 2 виду желе, суворо дотримуючись інструкції. Желатин заливаємо водою і залишаємо на деякий час для набухання. Після цього ставимо його на маленький вогонь, підігріваємо до 50 градусів, перемішуємо і знімаємо з плити. Персики нарізаємо великими шматочками, а печиво ламаємо руками. Кожну тарілочку з готовим желе опускаємо на 30 секунд в ємність з гарячою водою і перевертаємо на тарілку.

Акуратно все перемішуємо ложкою так, щоб печиво спливло наверх. Після цього виймаємо торт в холодильник. Перед подачею на стіл, ємність з десертом опускаємо на 20-30 секунд у велику каструлю з гарячою водою, накриваємо зверху плоскою тарілкою і перевертаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Желе з сметани і какао
Желе, приготоване з сметани з какао, неодмінно прикрасить будь-фуршет або дитячий святковий стіл. А приготувати таке ласощі не складе особливої

Фруктовий торт з желе
Легкі десерти - це завжди радість для худеющей господині. Щоб поповнити вашу колекцію дієтичних страв, ми вирішили зібрати найцікавіші рецепти

Торт з йогурту
Торт на йогурті виходить легким на смак і досить освіжаючим в літню пору. І сьогодні ми розповімо, як його зробити без випічки, на основі печива, а

Желейний торт без випічки
Желейний торт без випічки - чудовий десерт до святкового столу, коли немає часу або бажання возитися з тестом. Розберемо кілька рецептиков цього

Желейний торт зі сметаною
Желейний торт зі сметаною - чудовий красивий десерт для святкового торжества в колі сім'ї та друзів. Давайте розберемо кілька способів його

Желейний торт «Мозаїка»
Желейний торт - не тільки смачне, але і яскраве, красиве блюдо. Особливо такий тортик сподобається дітлахам, тому добре готувати його на дитячі