Торт желе
Торт желе - дуже ошатне і барвисте ласощі, яке чудово прикрасить ваш стіл. Цей десерт не тільки дуже смачний, але при цьому досить легкий і малокалорійний. Так що він неодмінно сподобається навіть тим, хто береже свою фігуру.
Інгредієнти:
солодкі крекери - 300 г;
сметана 20 % - 700 мл;
цукор - 1 ст.;
виноград - 200 г;
ізюм - 100 г;
шоколад - 200 г;
ванілін - 1 пакетик;
желатин - 30 г;
фруктове желе - 1 пакет.
Приготування
Для початку замочуємо желатин, а потім підігріваємо на водяній бані і остуджуємо. Родзинки заливаємо окропом, витримуємо 10 хвилин, а потім промиваємо й обсушуємо, відкинувши на сито. Желе розводимо водою, згідно з вказівками на упаковці. Крекери ламаємо руками на дрібні шматочки.
Тепер викладаємо в каструльку сметану, додаємо цукор і ванілін, збиваємо міксером до пишноти. Потім обережно виливаємо желатин, кидаємо подрібнений шоколад, родзинки і крекери. Масу добре перемішуємо і виливаємо у форму із знімними бортами. Відправляємо торт в морозилку, а через 30 хвилин дістаємо форму і викладаємо зверху виноград. Заливаємо підготовленим раніше желе і знову прибираємо в холодильник. Як тільки верхній шар застигне, виймаємо торт з желе зі сметаною з форми і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
вершкове масло - 50 г;
цукор - 75 г;
яйце - 3 шт.;
сметана - 2 ст. ложки;
розпушувач - 10 г;
борошно;
какао - 2 ст. ложки;
горіхи - за смаком.
Для другого шару:
сир - 200 г;
сметана - 200 мл;
пудра цукрова - 2 ст. ложки.
Для третього шару:
желе - 1 пакет;
окріп - 350 мл;
вишня - 20 шт.
Приготування
Для приготування бісквітного торта з желе, вершкове масло розтираємо з цукром, додаємо яйця, кладемо сметану і добре розмішуємо до однорідного стану. Тепер додаємо трохи борошна, розпушувач, какао і замішуємо тісто. Горішки очищаємо від шкаралупи і, не подрібнюючи, відразу висипаємо в приготовану масу. Тепер перекладаємо тісто у форму для випічки і ставимо в духовку для випікання.
А цим часом поки готуємо начинку для другого шару. Для цього кладемо сир в сито і з допомогою ложки розминаємо його, щоб він ретельно измельчился і вийшов повітряним. Потім додаємо цукрову пудру, кладемо трохи сметани і все перемішуємо. Готовий бісквіт акуратно виймаємо з печі і остуджуємо. Далі викладаємо на шоколадний корж сирне желе і прибираємо торт в холодильник.
У ковшичек наливаємо воду, нагріваємо, висипаємо желе з пакетика і, постійно помішуючи, варимо поки, желе повністю не розчиниться. Застиглий торт дістаємо з холодильника, виливайте зверху желе і знову прибираємо в холодильник. Перед подачею на стіл прикрашаємо торт з сиром і желе подрібненими свіжими фруктами і ягодами.
Інгредієнти:
сметана - 500 мл;
персики консервовані - 200 г;
печиво - 100 г;
різнокольорове желе;
ванілін - 10 г;
желатин - 10 р.
Приготування
Отже, для початку готуємо 2 виду желе, суворо дотримуючись інструкції. Желатин заливаємо водою і залишаємо на деякий час для набухання. Після цього ставимо його на маленький вогонь, підігріваємо до 50 градусів, перемішуємо і знімаємо з плити. Персики нарізаємо великими шматочками, а печиво ламаємо руками. Кожну тарілочку з готовим желе опускаємо на 30 секунд в ємність з гарячою водою і перевертаємо на тарілку.
Потім нарізаємо обидва желе довільними шматочками. Тепер беремо великий салатник, кладемо туди сметану, додаємо за смаком цукор, ванілін і збиваємо все до розчинення цукрових кристаликів. Потім виливаємо остиглий желатин, перемішуємо, додаємо персики, печиво і різнокольорові шматочки желе.
Акуратно все перемішуємо ложкою так, щоб печиво спливло наверх. Після цього виймаємо торт в холодильник. Перед подачею на стіл, ємність з десертом опускаємо на 20-30 секунд у велику каструлю з гарячою водою, накриваємо зверху плоскою тарілкою і перевертаємо.
Фруктовий торт з желе
Інгредієнти:
Приготування
Для початку замочуємо желатин, а потім підігріваємо на водяній бані і остуджуємо. Родзинки заливаємо окропом, витримуємо 10 хвилин, а потім промиваємо й обсушуємо, відкинувши на сито. Желе розводимо водою, згідно з вказівками на упаковці. Крекери ламаємо руками на дрібні шматочки.
Тепер викладаємо в каструльку сметану, додаємо цукор і ванілін, збиваємо міксером до пишноти. Потім обережно виливаємо желатин, кидаємо подрібнений шоколад, родзинки і крекери. Масу добре перемішуємо і виливаємо у форму із знімними бортами. Відправляємо торт в морозилку, а через 30 хвилин дістаємо форму і викладаємо зверху виноград. Заливаємо підготовленим раніше желе і знову прибираємо в холодильник. Як тільки верхній шар застигне, виймаємо торт з желе зі сметаною з форми і подаємо на стіл.
Торт з желе і бісквітом
Інгредієнти:
Для другого шару:
Для третього шару:
Приготування
Для приготування бісквітного торта з желе, вершкове масло розтираємо з цукром, додаємо яйця, кладемо сметану і добре розмішуємо до однорідного стану. Тепер додаємо трохи борошна, розпушувач, какао і замішуємо тісто. Горішки очищаємо від шкаралупи і, не подрібнюючи, відразу висипаємо в приготовану масу. Тепер перекладаємо тісто у форму для випічки і ставимо в духовку для випікання.
А цим часом поки готуємо начинку для другого шару. Для цього кладемо сир в сито і з допомогою ложки розминаємо його, щоб він ретельно измельчился і вийшов повітряним. Потім додаємо цукрову пудру, кладемо трохи сметани і все перемішуємо. Готовий бісквіт акуратно виймаємо з печі і остуджуємо. Далі викладаємо на шоколадний корж сирне желе і прибираємо торт в холодильник.
У ковшичек наливаємо воду, нагріваємо, висипаємо желе з пакетика і, постійно помішуючи, варимо поки, желе повністю не розчиниться. Застиглий торт дістаємо з холодильника, виливайте зверху желе і знову прибираємо в холодильник. Перед подачею на стіл прикрашаємо торт з сиром і желе подрібненими свіжими фруктами і ягодами.
Торт желе «Бите скло»
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку готуємо 2 виду желе, суворо дотримуючись інструкції. Желатин заливаємо водою і залишаємо на деякий час для набухання. Після цього ставимо його на маленький вогонь, підігріваємо до 50 градусів, перемішуємо і знімаємо з плити. Персики нарізаємо великими шматочками, а печиво ламаємо руками. Кожну тарілочку з готовим желе опускаємо на 30 секунд в ємність з гарячою водою і перевертаємо на тарілку.
Потім нарізаємо обидва желе довільними шматочками. Тепер беремо великий салатник, кладемо туди сметану, додаємо за смаком цукор, ванілін і збиваємо все до розчинення цукрових кристаликів. Потім виливаємо остиглий желатин, перемішуємо, додаємо персики, печиво і різнокольорові шматочки желе.
Акуратно все перемішуємо ложкою так, щоб печиво спливло наверх. Після цього виймаємо торт в холодильник. Перед подачею на стіл, ємність з десертом опускаємо на 20-30 секунд у велику каструлю з гарячою водою, накриваємо зверху плоскою тарілкою і перевертаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Желе з сметани і какао
Желе, приготоване з сметани з какао, неодмінно прикрасить будь-фуршет або дитячий святковий стіл. А приготувати таке ласощі не складе особливої
Фруктовий торт з желе
Легкі десерти - це завжди радість для худеющей господині. Щоб поповнити вашу колекцію дієтичних страв, ми вирішили зібрати найцікавіші рецепти
Торт з йогурту
Торт на йогурті виходить легким на смак і досить освіжаючим в літню пору. І сьогодні ми розповімо, як його зробити без випічки, на основі печива, а
Желейний торт без випічки
Желейний торт без випічки - чудовий десерт до святкового столу, коли немає часу або бажання возитися з тестом. Розберемо кілька рецептиков цього
Желейний торт зі сметаною
Желейний торт зі сметаною - чудовий красивий десерт для святкового торжества в колі сім'ї та друзів. Давайте розберемо кілька способів його
Желейний торт «Мозаїка»
Желейний торт - не тільки смачне, але і яскраве, красиве блюдо. Особливо такий тортик сподобається дітлахам, тому добре готувати його на дитячі