Желейний торт з бісквітом і фруктами
Поєднання желе і бісквіта здається дивним поки його не спробуєш. Повітряна бісквітна основа, збиті вершки, свіжі фрукти і желе чудово поєднуються в розкішному десерт, який лише з вигляду здається складним. Про те, як зробити желейний торт з фруктами ми розповімо в рецептах далі.
Інгредієнти:
яйця - 6 шт.;
цукровий пісок - 145 г;
борошно - 185 г;
сметана - 225 г;
збиті вершки - 560 г;
цукрова пудра - 95 г;
пакет полуничного желе;
свіжа полуниця.
Приготування
Яйця збиваємо з цукровим піском близько 10 хвилин, до отриманої повітряній масі підсипаємо борошно, обережно замішуючи тісто рухами віночка знизу верх. Готове тісто залишається розподілити між двома 20-см формами і поставити в духову шафу на 20 хвилин при 175 градусах.
Розводимо желе в теплій воді. Вже готові вершки збиваємо ще раз підсипавши до них цукрову пудру і вливши сметану. Змащуємо частиною крему один із бісквітів, зверху розкладаємо нарізані ягоди, на них – другий бісквіт і ще один шар крему. Довершаем торт візерунком з решти ягід і заливаємо верхівку желе. Залишаємо десерт до застигання желе. Бісквітно-желейний торт також можна готувати з будь-якими фруктами та іншими ягодами.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
мигдальна борошно - 135 г;
цукровий пісок - 135 г;
борошно - 35 г;
яєчний жовток - 1 шт.;
яєчний білок - 3 шт.;
яйця - 3 шт.;
вершкове масло - 20 г;
харчовий барвник.
Для крему:
желатин - 1 ст. ложка;
вершки для збивання - 365 мл;
вода - 55 мл;
ананасовий сік - 240 мл;
кубики фруктового желе - 1 1/2 ст.
Приготування
Збийте цукровий пісок з яєчними білками до утворення білої пишної маси. Решта яйця з'єднайте з обома видами борошна, влийте до суміші вершкове масло. Додайте харчовий барвник на вибір. Обережно з'єднайте білкову піну з яєчною сумішшю, щоб зберегти повітря. Розподіліть тісто в прямокутній формі і поставте випікатися в духовій шафі при 230 градусах 6-8 хвилин. Остиглим бісквітом покрийте дно і стінки 20-см форми.
Для крему залийте желатин водою, дайте розбухнути і розведіть в підігрітому соку. Обережно вливайте желатиновий розчин до вершків, збиваючи їх. Якщо ви хочете приготувати фруктово-желейний торт з бісквітом з іншим смаком, то просто замініть ананасовий сік будь-яким фруктовим. Додайте в крем кубики желе і вилийте поверх бісквітної основи. Охолодіть десерт до повного застигання.
Желейний торт з полуницею та бісквітом
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукровим піском близько 10 хвилин, до отриманої повітряній масі підсипаємо борошно, обережно замішуючи тісто рухами віночка знизу верх. Готове тісто залишається розподілити між двома 20-см формами і поставити в духову шафу на 20 хвилин при 175 градусах.
Розводимо желе в теплій воді. Вже готові вершки збиваємо ще раз підсипавши до них цукрову пудру і вливши сметану. Змащуємо частиною крему один із бісквітів, зверху розкладаємо нарізані ягоди, на них – другий бісквіт і ще один шар крему. Довершаем торт візерунком з решти ягід і заливаємо верхівку желе. Залишаємо десерт до застигання желе. Бісквітно-желейний торт також можна готувати з будь-якими фруктами та іншими ягодами.
Желейний торт «Бите скло» з бісквітом
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Приготування
Збийте цукровий пісок з яєчними білками до утворення білої пишної маси. Решта яйця з'єднайте з обома видами борошна, влийте до суміші вершкове масло. Додайте харчовий барвник на вибір. Обережно з'єднайте білкову піну з яєчною сумішшю, щоб зберегти повітря. Розподіліть тісто в прямокутній формі і поставте випікатися в духовій шафі при 230 градусах 6-8 хвилин. Остиглим бісквітом покрийте дно і стінки 20-см форми.
Для крему залийте желатин водою, дайте розбухнути і розведіть в підігрітому соку. Обережно вливайте желатиновий розчин до вершків, збиваючи їх. Якщо ви хочете приготувати фруктово-желейний торт з бісквітом з іншим смаком, то просто замініть ананасовий сік будь-яким фруктовим. Додайте в крем кубики желе і вилийте поверх бісквітної основи. Охолодіть десерт до повного застигання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бісквіт з фруктами
Перевага літа в тому, що поруч завжди є свіжі фрукти. Бісквіт з фруктами – легке, солодке ласощі, яке відмінно впишеться у святкове застілля або
Желейний торт з фруктами і сметаною
Торти готуються без випічки – порятунок будь-якої господині, в розпорядженні якої немає духової шафи. Желейний торт по представленим рецептами –
Желейний торт з йогуртом
Желейний торт стане окрасою не тільки на дитячому святі, але і дорослі оцінять його яскравий вигляд і ніжний смак. А враховуючи низьку калорійність
Желейний торт з фруктами
Желейний торт з фруктами - чудовий десерт для святкового чаювання. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних рецептиков створення цієї простої
Желейний торт зі сметаною
Желейний торт зі сметаною - чудовий красивий десерт для святкового торжества в колі сім'ї та друзів. Давайте розберемо кілька способів його
Желейний торт «Мозаїка»
Желейний торт - не тільки смачне, але і яскраве, красиве блюдо. Особливо такий тортик сподобається дітлахам, тому добре готувати його на дитячі