Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

12-03-2018, 08:02
785
Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами
Торт на кефірі - популярне домашнє ласощі. Їм завжди можна зустріти раптово наскочили гостей або порадувати домочадців за вечірніми посиденьками, адже тісто на кисломолочному продукті готується просто і швидко, завжди виходить пишним і повітряним, дозволяючи приготувати як звичайний бісквіт, так і розкішний «Червоний оксамит».

Домашній торт на кефірі


Торт з кефіру на швидку руку говорить сам за себе. Готується виріб просто, швидко, із звичайного продуктового набору. Пару яєць збивають з 250 г цукру, додають склянку кефіру, 500 г борошна і соду. Тісто добре вимішують, виливають у форму і запікають 45 хвилин при 180 градусах. Спечений корж розрізають уздовж на частини і промащують кремом.

  • Смачний торт на кефірі тим і хороший, що його можна зробити навіть з несвіжого кисломолочного продукту - від цього випічка тільки виграє, виходячи пишною, легкої і повітряної.

  • Соду, що додається в тісто, не обов'язково гасити оцтом. Для реакції вистачить кислоти кефіру.

  • Деякі рецепти припускають замішування тіста на теплому кефірі, щоб він не згорнувся, його потрібно нагрівати в теплій воді.


  • Бісквіт на кефірі для торта

    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    Багато господинь вважають за краще робити коржі для торта на кефірі. При цьому справляються з готуванням менше ніж за годину, оскільки замішують бісквітне тісто з додаванням кисломолочного продукту. Присутність останнього гарантує отримання високої, пористої, бісквітної основи, пишноти якої вистачає на два повітряних, м'яких, коржа.
    Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;

  • кефір - 230 мл;

  • борошно - 460 м;

  • цукор - 200 г;

  • сода - 3 г;

  • масло - 85 р.


  • Приготування

  • Збийте яйця з цукром і маслом.

  • Введіть борошно, соду, кефір і перемішайте.

  • Випікайте тісто при 200 градусах 40 хвилин.

  • Охолоджений корж розділіть навпіл.


  • Торт «Фантастика» на кефірі


    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    Немає нічого апетитніше, ніж шоколадний торт на кефірі «Фантастика». Вологі бісквітні коржі, прослоенные заварним кремом і «укриті» глянсовою глазур'ю - це фантастично смачно і так само легко. Для приготування не потрібно дорогих компонентів: пара ложок какао зроблять тісто шоколадним, а кефір - пишним і повітряним.
    Інгредієнти:

  • кефір - 250 мл;

  • цукор - 460 м;

  • яйце - 4 шт.;

  • борошно - 600 г;

  • розпушувач - 7 г;

  • какао - 95 г;

  • масло - 250 г;

  • молоко - 450 мл;

  • сметана - 40 р.


  • Приготування

  • Збийте два яйця з 200 г цукру і кефіром.

  • Всипте 500 г борошна, 60 г какао і розпушувач.

  • Випікайте корж 45 хвилин при 180 градусах.

  • Розріжте його на 2 частини.

  • З'єднайте 2 яйця, 200 г цукру, 100 г борошна і молоко. Доведіть на вогні крем до загустіння.

  • Остудіть, збийте з 200 г масла і змастіть коржі.

  • Для глазурі розтопити на вогні сметану з 80 р цукру, 40 р какао і 20 г масла.

  • Полийте торт шоколадний на кефірі глазур'ю.


  • Торт на кефірі з варенням

    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    Простий торт на кефірі з варенням - прекрасний спосіб утилізації незатребуваних солодких заготовок. Навіть з бюджетним продуктовим складом, випічка виходить смачною і не займає більше години часу, адже тісто замішується на кефірі і варення, що дозволяє отримати соковитий ягідний торт і не морочитися над приготуванням крему.
    Інгредієнти :

  • вишневе варення - 240 г;

  • цукор - 125 г;

  • борошно - 450 г;

  • кефір - 250 мл;

  • сода - 3 г;

  • масло - 40 мл;

  • яйце - 2 шт.;

  • цукрова пудра - 40 р.


  • Приготування

  • Перемішайте варення з содою.

  • Додайте кефір, яйця, олію і борошно.

  • Випікайте при 180 градусах 50 хвилин.

  • Посипте легкий торт на кефірі цукровою пудрою.


  • Торт «Медовий» на кефірі - рецепт

    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    «Медовий» торт на кефірі - прекрасна альтернатива класичному варіанту. На відміну від останнього, він готується з двох коржів, ніж виграє за часу, і не містить олії, що відбивається на вартості і калорійності вироби. Завдяки кефіру, коржі виходять легкими і пишними, тому торт просочують не більше двох годин.
    Інгредієнти :

  • борошно 550 г;

  • кефір - 500 мл;

  • цукор - 500 г;

  • мед - 40 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • розпушувач - 7 г;

  • сметана - 750 г;

  • цукор (пудра) - 170 р.


  • Приготування

  • Збийте цукор, яйця, мед, борошно і розпушувач.

  • Розлийте тісто у дві форми. Випікайте 45 хвилин при 170 градусах.

  • Кожен корж розріжте навпіл.

  • Промажте торт на кефірі кремом зі сметани і цукрової пудри.


  • Торт " Чорний принц на кефірі - рецепт

    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    Торт на кефірі - рецепт, який відрізняється недорогий і оригінальною випічкою. Яскравим прикладом є торт «Чорний принц», що складається з бісквітних коржів на кефірі з додаванням какао, прослоенних олійно-сметанним кремом. Коржі і крем яскраво контрастують між собою кольором і смаком, повністю підтверджуючи благородну назву.
    Інгредієнти:

  • кефір - 230 мл;

  • борошно - 250 г;

  • цукор - 250 г;

  • какао - 40 г;

  • розпушувач - 10 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • сметана - 250 г;

  • олія - 200 г;

  • цукрова пудра - 125 г;

  • чорний шоколад - 120 р.


  • Приготування

  • Розітріть яйце з цукром.

  • Додайте кефір і всі сухі компоненти.

  • Випікайте корж при 180 градусах 25 хвилин.

  • Корж розріжте на три частини.

  • Збийте масло з пудрою, сметаною і промажте кремом коржі.

  • Зберіть торт.

  • Полийте торт на кефірі розтопленим шоколадом.


  • Торт «Зебра» на кефірі - рецепт

    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    Торт «Зебра» на кефірі - один з варіантів популярного вироби, що отримав назву завдяки «смугастого» тесту. Його замішують на кефірі, ділять навпіл, додаючи какао в одну з половин. Завдяки кефіру, воно стійко, повільно розтікається, тому налити тісто «смугастими» шарами не складе великої праці.


    Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;

  • какао - 60 г;

  • цукор - 200 г;

  • сода - 5 г;

  • кефір - 250 г;

  • борошно - 300 р.


  • Приготування

  • Збийте яйця з цукром.

  • Розчиніть в кефірі соду.

  • Влийте кефірну в яєчну масу, додайте борошно і розділіть тісто навпіл.

  • В одну половину введіть какао.

  • Викладіть у форму для випікання 2 столові ложки темного тіста, зверху покладіть світле.

  • Повторюйте процедуру, до закінчення тесту.

  • Випікайте торт «Зебра» на кефірі 30 хвилин при 180 градусах.


  • Торт маннік на кефірі - простий рецепт

    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    Торт маннік на кефірі – радянська класика. Кефір, при взаємодії з манкою, активно розм'якшує жорстку крупу, роблячи її м'якою, гладкою і однорідною, а випічку -легкої і повітряної. Півгодини часу вистачає, щоб крупа розбухла, наситилася вологою і перетворилася в ніжне манное тісто, яке можна відправляти в духовку на 40 хвилин.
    Інгредієнти:

  • манка - 250 г;

  • кефір - 250 мл;

  • цукор - 250 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • сода - 5 г;

  • чорний шоколад - 100 р.


  • Приготування

  • Залийте манну крупу кефіром і відставте на 30 хвилин.

  • Додайте яйця, цукор, соду і перемішайте.

  • Випікайте при 180 градусах 40 хвилин.

  • Полийте розтопленим шоколадом.


  • Млинцевий торт - рецепт на кефірі

    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    Млинцевий торт на кефірі - гідна заміна трудомісткою листкової випічки. В відміну від останньої, цей торт не зажадає багато сил і часу. Потрібно просто спекти млинці і укласти їх стопкою, змастивши кремом. При цьому в якості вироби сумніватися не доводиться: млинці на кефірі виходять ніжними, ніколи не рвуться і легко знімаються зі сковороди.
    Інгредієнти:

  • кефір - 500 мл;

  • яйце - 2 шт.;

  • масло - 40 мл;

  • борошно - 250 мл;

  • цукор - 270 г;

  • сметана - 400 г;

  • ягоди - 200 р.


  • Приготування

  • Збийте яйця з кефіром, 20 г цукру, олією, борошном і содою.

  • Спечіть млинці.

  • Збийте сметану з 250 г цукру.

  • Змастіть млинці кремом і сформуйте торт.

  • Прикрасьте ягодами і відправте в холодильник на 2 години.


  • Торт «Червоний оксамит» на кефірі

    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    Бісквітний торт на кефірі - прекрасна основа для вишуканих десертів. Культовий торт «Червоний оксамит», завоював популярність зовнішнім виглядом і видатним поєднанням вологих коржів з легким сирно-вершковим кремом, також можна приготувати з тесту на кефірі, завдяки чому, він перевершить оригінальний рецепт з додаванням сколотин.
    Інгредієнти :

  • яйце - 4 шт.;

  • какао - 35 г;

  • борошно - 450 г;

  • олія - 400 мл;

  • кефір - 370 мл;

  • цукор - 400 г;

  • розпушувач - 15 г;

  • сода - 10 г;

  • червоний харчовий барвник - 20 г;

  • вершки - 300 мл;

  • вершковий сир - 400 г;

  • цукрова пудра - 150 р.


  • Приготування

  • Збийте яйця з цукром.

  • З'єднайте кефір, соду, барвник і масло.

  • Окремо змішайте решту сухі складові.

  • З'єднайте всі складові.

  • Розлийте тісто за двома формами і запікайте 40 хвилин при 180 градусах.

  • Кожен корж розрізати на дві частини.

  • Збийте вершки з цукровою пудрою і сиром і промажте коржі.


  • Торт на сковороді на кефірі

    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    Зробити торт на кефірі швидко і смачно можна не тільки в духовці, але і на сковороді. Цьому сприяє еластичне кефірний тісто, яке чудово обсмажується, не підгорає, легко знімається і виходить пишним, ніж перевершує класичні варіанти. Крім того, воно швидше просочується, а від того торт можна подати до столу за 30 хвилин.
    Інгредієнти:

  • цукор - 250 г;

  • борошно - 750 г;

  • масло - 100 г;

  • кефір - 250 мл;

  • згущене молоко - 300 г;

  • джем - 50 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • гашене сода - 5 р.


  • Приготування

  • Змішайте всі компоненти і замісіть тісто.

  • Розкачайте його в 6 коржів.

  • Кожен випікати на сковороді.

  • Змастіть джемом і згущеним молоком і сформуйте торт.


  • Торт на кефірі в мікрохвильовці

    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    Самий швидкий торт на кефірі можливий тільки в мікрохвильовці. Жоден агрегат в світі не впорається з виробом за 7 хвилин, а СВЧ зробить випічку рівномірно пропеченою, легкої і повітряної. При цьому єдина умова, яку потрібно дотримуватися, - тісто має бути рідким і замішуватися на теплому кефірі з мінімальним відсотком жирності.
    Інгредієнти:

  • кефір - 250 мл;

  • цукор - 250 г;

  • борошно - 250 г;

  • розпушувач - 10 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • масло - 40 мл


  • Приготування

  • З усіх компонентів замісіть тісто.

  • Запікайте 7 хвилин при 900 Вт.


  • Торт на кефірі в мультиварці

    Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами

    Торт на кефірі з сметанним кремом - одне з найпопулярніших домашніх ласощів, яке багато господинь вважають за краще готувати в мультиварці. У ній тісто рівномірно пропікається, швидко піднімається, не підгорає. Все, що потрібно: вилити тісто в чашу, встановити програму «Випічка», а через 90 хвилин змастити розрізаний корж сметанним кремом.
    Інгредієнти:

  • кефір - 250 мл;

  • яйце - 3 шт.;

  • цукор - 320 г;

  • борошно - 500 г;

  • розпушувач - 10 г;

  • сметана - 300 р.


  • Приготування

  • Збийте 200 р цукру з борошном, яйцями, кефіром і розпушувачем.

  • Готуйте корж в «Випікання» 90 хвилин.

  • Остудіть, розріжте на три частини.

  • Збийте сметану з 120 г цукру і змастіть кремом коржі.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
    Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
    Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний
    Товсті млинці на кефірі
    Товсті млинці на кефірі
    Побалуйте домашніх новим ласощами - смачними, товстими млинцями на кисломолочної основі. Такий сніданок неодмінно оцінять і малюки, і дорослі. Далі
    Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
    Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
    Якщо ви - любитель солодкого або хочете побалувати своїх гостей, то шоколадний торт на кефірі «Фантастика» підійде для цього найкращим чином!
    Шоколадний торт на кефірі
    Шоколадний торт на кефірі
    Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів
    Шоколадний торт рецепт
    Шоколадний торт рецепт
    Шоколад - один з найулюбленіших ласощів і дітей, і дорослих, як, втім, і торт. Ці десерти збирають на чаювання всю сім'ю, то чому б їх не об'єднати і
    Торт зі збитими вершками
    Торт зі збитими вершками
    Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі