» » Пиріг з яблуками і сиром в мультиварці

Пиріг з яблуками і сиром в мультиварці

Пиріг з яблуками і сиром в мультиварці
Мабуть, відомо вже всім, що вироби, випечені в мультиварці, виходять незвичайно смачними і ніжними. Рецепти смачного пирога з сиром і яблуками чекають вас нижче.

Пиріг з сиром і яблуками – простий рецепт


Інгредієнти:

  • жирна сметана – 40 г;

  • сир (не дуже жирний) – 190 г;

  • розпушувач – 10 г;

  • борошно пшеничне просеянная вищого сорту – 150 г;

  • яблука стиглі – 400 г;

  • масло вершкове натуральне – 50 г;

  • яйця – 2-3 шт.;

  • цукор – 180 р.


  • Приготування
    Сир пюрируем, кладемо сметану, мягенькое масло і ретельно розтираємо ложкою. Яйця гарненько збиваємо з цукром. Змішуємо сирну і яєчну масу, додаємо борошно, заздалегідь просіяне з розпушувачем. Мультиварочную чашу промазуємо маслом, поміщаємо приблизно половину тіста і розрівнюємо ложкою його поверхню. Зверху розкладаємо нарізані скибочками яблука і накриваємо залишилися тестом. Печемо пиріг 65 хвилин на «Випікання».

    Пиріг на кефірі з сиром і яблуками в мультиварці


    Інгредієнти:

  • масло натуральне вершкове – 40 г;

  • борошно просеянная пшеничне (вищий сорт) – 260 г;

  • яблука кисло-солодкі – 3 шт.;

  • мелена кориця;

  • розпушувач – 10 г;

  • сир – 220 г;

  • кефір – 180 мл;

  • цукор – 160 г;

  • яйця – 2 шт.


  • Приготування
    Подрібнене кубиками яблуко обсмажуємо 5 хвилин на натуральному вершковому маслі. Додаємо цукор (50 г), притрушиваем корицею, перемішуємо і тушкуємо ще 3 хвилини. Тепер робимо тісто: розтираємо з сиром і цукром яйця, вливаємо кефір і додаємо розпушувач. Додаємо яблука і всипаємо борошно. Ретельно розмішуємо. Викладаємо тісто в підготовлену мультиварочную чашу, попередньо змащену маслом, і випікаємо, вибравши програму «Випічка» 60 хвилин.

    Швидкий пиріг з сиром і яблуками


    Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;

  • натуральне вершкове масло м'яке – 60 г;

  • сир – 380 г;

  • кориця ;

  • ванілін;

  • цукор – 270 г;

  • борошно пшеничне вищого сорту – 250 г;

  • стиглі кисло-солодкі яблука – 500 р.


  • Приготування
    Сирок до однорідності розтираємо. Це можна зробити блендером або ж з допомогою простого сита. Додаємо 100 г цукру, розм'якшене масло і ретельно розтираємо. Охолоджені яйця гарненько збиваємо до пишної піни з додаванням решти цукру. Тепер з'єднуємо отриману масу з сиром. Частинами всипаємо раніше просіяне борошно і акуратно, але добре перемішуємо. Яблука чистимо від шкірки і ріжемо тоненькими скибочками. Розміщуємо їх на дно мультиварочной чаші, а між ними покласти кілька шматочків вершкового масла. Все це заливаємо підготовленим тістом. Готуємо пиріг 65 хвилин на «Випікання». Потім охолоджуємо пиріг в чаші, а вже потім акуратно витягаємо.
    Приємного чаювання!
    Додав: admin | 18-11-2016, 18:20
    Переглядів: 70