» » Ягідний пиріг в мультиварці

Ягідний пиріг в мультиварці

Ягідний пиріг в мультиварці
Мабуть, вже всі знають, що випічка з мультиварки – це щось надзвичайно смачне. Як приготувати ягідний пиріг в мультиварці, зараз дізнаєтесь.

Ягідний пиріг в мультиварці – рецепт


Інгредієнти:

  • просеянная борошно вищого сорту – 240 г;

  • ягоди – 1 склянка;

  • великі курячі яйця – 3 шт.;

  • цукровий пісок – 140 г;

  • вершкове натуральне масло – 140 г;

  • розпушувач – 10 г;

  • ванілін.


  • Приготування
    Розтоплюємо масло або маргарин. Яйця з додаванням цукру збиваємо до пишноти. Додаємо охолоджене розтоплене масло, ванілін і добре все це розмішуємо. Потихеньку, невеликими порціями вводимо борошно, попередньо з розпушувачем. Замішуємо тісто. У мультиварочную каструльку, попередньо змащену маслом, викладаємо тісто і зверху засипаємо ягодами. Можна використовувати абсолютно будь-які ягоди. Готуємо пиріг 60 хвилин на «Випікання». А якщо разом з ягодами використовувати ще й фрукти, наприклад, нарізані часточками сливи, нектарин, то вийде ще більш соковитий і смачний фруктово-ягідний пиріг в мультиварці.

    Сирно-ягідний пиріг в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • пшеничне борошно вищого сорту просеянная – 190 г;

  • цукровий пісок – 80 г;

  • вершкове масло натуральне – 110 г;

  • розпушувач – 10 р.


  • Для начинки:

  • яйця – 2 шт.;

  • смородина чорна – 250 г;

  • сир м'який – 250 г;

  • цукор – 90 р.


  • Приготування
    Мягенькое масло кладемо в миску з попередньо просіяного борошном, цукром і розпушувачем. Все це руками розтираємо до крихти. Тепер займаємося начинкою: у сир додаємо цукор, вбиваємо яйця і розтираємо до однорідного стану. Мультиварочную каструлю змащуємо олією, викладаємо сіткою смужки з пекарської папери, заходячи на борти. Робимо це, щоб готовий пиріг було легше вийняти. Приблизно 2/3 тіста у вигляді крихти насипаємо в чашу, рівним шаром розподіляємо начинку. Зверху висипаємо решту крихту. Зверху викладаємо ягоди і притрушиваем невеликою кількістю крихти. Готуємо пиріг 50 хвилин, виставивши на табло режим «Випічка».

    Ягідний пиріг на кефірі в мультиварці


    Інгредієнти:

  • борошно просеянная вищого сорту – 180 г;

  • кефір кімнатної температури – 190 мл;

  • яйця – 3 шт.;

  • цукровий пісок – 180 г;
  • Ягідний пиріг в мультиварці

  • крохмаль картопляний – 20 г;

  • харчова сода – 10 г;

  • ягоди – 1/2 склянки.


  • Приготування
    Розтираємо яйця з додаванням цукру, вливаємо кефір і знову розмішуємо. Кладемо соду, заздалегідь просіяне борошно і знову перемішуємо. Ягоди притрушиваем крохмалем і розмішуємо. У змащену чашу виливаємо тісто, а зверху висипаємо ягоди. На «Випікання» випікаємо швидкий ягідний пиріг в мультиварці 50 хвилин.
    Приємного чаювання!
    Додав: admin | 21-09-2016, 12:27
    Переглядів: 403