Ягідний пиріг в мультиварці
Мабуть, вже всі знають, що випічка з мультиварки – це щось надзвичайно смачне. Як приготувати ягідний пиріг в мультиварці, зараз дізнаєтесь.
Інгредієнти:
просеянная борошно вищого сорту – 240 г;
ягоди – 1 склянка;
великі курячі яйця – 3 шт.;
цукровий пісок – 140 г;
вершкове натуральне масло – 140 г;
розпушувач – 10 г;
ванілін.
Приготування
Розтоплюємо масло або маргарин. Яйця з додаванням цукру збиваємо до пишноти. Додаємо охолоджене розтоплене масло, ванілін і добре все це розмішуємо. Потихеньку, невеликими порціями вводимо борошно, попередньо з розпушувачем. Замішуємо тісто. У мультиварочную каструльку, попередньо змащену маслом, викладаємо тісто і зверху засипаємо ягодами. Можна використовувати абсолютно будь-які ягоди. Готуємо пиріг 60 хвилин на «Випікання». А якщо разом з ягодами використовувати ще й фрукти, наприклад, нарізані часточками сливи, нектарин, то вийде ще більш соковитий і смачний фруктово-ягідний пиріг в мультиварці.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно вищого сорту просеянная – 190 г;
цукровий пісок – 80 г;
вершкове масло натуральне – 110 г;
розпушувач – 10 р.
Для начинки:
яйця – 2 шт.;
смородина чорна – 250 г;
сир м'який – 250 г;
цукор – 90 р.
Приготування
Мягенькое масло кладемо в миску з попередньо просіяного борошном, цукром і розпушувачем. Все це руками розтираємо до крихти. Тепер займаємося начинкою: у сир додаємо цукор, вбиваємо яйця і розтираємо до однорідного стану. Мультиварочную каструлю змащуємо олією, викладаємо сіткою смужки з пекарської папери, заходячи на борти. Робимо це, щоб готовий пиріг було легше вийняти. Приблизно 2/3 тіста у вигляді крихти насипаємо в чашу, рівним шаром розподіляємо начинку. Зверху висипаємо решту крихту. Зверху викладаємо ягоди і притрушиваем невеликою кількістю крихти. Готуємо пиріг 50 хвилин, виставивши на табло режим «Випічка».
Інгредієнти:
борошно просеянная вищого сорту – 180 г;
кефір кімнатної температури – 190 мл;
яйця – 3 шт.;
цукровий пісок – 180 г;
крохмаль картопляний – 20 г;
харчова сода – 10 г;
ягоди – 1/2 склянки.
Приготування
Розтираємо яйця з додаванням цукру, вливаємо кефір і знову розмішуємо. Кладемо соду, заздалегідь просіяне борошно і знову перемішуємо. Ягоди притрушиваем крохмалем і розмішуємо. У змащену чашу виливаємо тісто, а зверху висипаємо ягоди. На «Випікання» випікаємо швидкий ягідний пиріг в мультиварці 50 хвилин.
Приємного чаювання!
Ягідний пиріг в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплюємо масло або маргарин. Яйця з додаванням цукру збиваємо до пишноти. Додаємо охолоджене розтоплене масло, ванілін і добре все це розмішуємо. Потихеньку, невеликими порціями вводимо борошно, попередньо з розпушувачем. Замішуємо тісто. У мультиварочную каструльку, попередньо змащену маслом, викладаємо тісто і зверху засипаємо ягодами. Можна використовувати абсолютно будь-які ягоди. Готуємо пиріг 60 хвилин на «Випікання». А якщо разом з ягодами використовувати ще й фрукти, наприклад, нарізані часточками сливи, нектарин, то вийде ще більш соковитий і смачний фруктово-ягідний пиріг в мультиварці.
Сирно-ягідний пиріг в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Мягенькое масло кладемо в миску з попередньо просіяного борошном, цукром і розпушувачем. Все це руками розтираємо до крихти. Тепер займаємося начинкою: у сир додаємо цукор, вбиваємо яйця і розтираємо до однорідного стану. Мультиварочную каструлю змащуємо олією, викладаємо сіткою смужки з пекарської папери, заходячи на борти. Робимо це, щоб готовий пиріг було легше вийняти. Приблизно 2/3 тіста у вигляді крихти насипаємо в чашу, рівним шаром розподіляємо начинку. Зверху висипаємо решту крихту. Зверху викладаємо ягоди і притрушиваем невеликою кількістю крихти. Готуємо пиріг 50 хвилин, виставивши на табло режим «Випічка».
Ягідний пиріг на кефірі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розтираємо яйця з додаванням цукру, вливаємо кефір і знову розмішуємо. Кладемо соду, заздалегідь просіяне борошно і знову перемішуємо. Ягоди притрушиваем крохмалем і розмішуємо. У змащену чашу виливаємо тісто, а зверху висипаємо ягоди. На «Випікання» випікаємо швидкий ягідний пиріг в мультиварці 50 хвилин.
Приємного чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти
Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
Мафіни на сметані
Відмінний варіант швидкого перекусу - чудові маффіни, які зробити дуже просто. Навіть з підручних продуктів десерт завжди вийде вдалим. Далі опишемо
Торф'яної пиріг
Торф'яної пиріг відрізняється від іншої випічки пізнавано хрусткою оболонкою і напрочуд ніжною сирною начинкою. Далі максимально детально опишемо, як
Сирно-ягідний пиріг
Порадуйте рідних напрочуд смачним, насиченим яскравими літніми фарбами десерт. Дотримуючись наших рекомендацій, вийде соковитий і ніжний
Як приготувати пиріг з варенням в духовці?
Чудовим варіантом пустити в хід залежану баночку улюбленого варення і відразу порадувати рідних домашньою випічкою стане приготування чудового пирога
Пиріг «Манник» – простий рецепт
Порадувати рідних смачними і чудово ароматною выпечной можна, скориставшись запропонованими далі рецептами. Розповімо, як швидко і без клопоту