Торф'яної пиріг
Порадуємо любителів домашньої випічки і посиденьок з рідними за чаюванням - розповімо рецепт сирного торф'яного пирога. Він виходить дуже ніжним і неймовірно смачним. А готувати його дуже просто.
Інгредієнти:
пшеничне борошно вищого сорту – 400 г;
ванільний цукор – 20 г;
какао порошок – 4 ст. ложки;
картопляний крохмаль – 3 ст. ложки;
масло натуральне вершкове – 250 г;
пісок цукровий – 350 г;
курячі яйця – 4 шт.;
сметана 20% жирності – 120 г;
сир – 05 кг
Приготування
Розм'якшене масло розтираємо з 150 г цукру. Додаємо какао і просіяне борошно. Все це розтираємо до стану крихти. Для начинки розтираємо сир з цукром, сметаною та яйцями. В отриману сирну масу додаємо ванільний цукор і крохмаль. Ретельно розмішуємо. Вистилаємо Дно форми пекарської папером і висипаємо приблизно половину шоколадної крихти. Акуратно розрівнюємо і зверху викладаємо сирну масу. На неї знову наносимо шар шоколадної крихти. Випікаємо При 180 градусах близько 50 хвилин. Потім торф'яної пиріг з сиром повністю остуджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо до чаю.
Інгредієнти:
Для шоколадного тіста:
масло натуральне вершкове – 200 г;
борошно вищого сорту – 3 склянки;
цукровий пісок – 2/3 склянки;
сода – 1/2 ч. ложки;
какао порошок – 3 ст. ложки.
Для сирної начинки:
сир домашній – 550 г;
яйця курячі великі – 4 шт.;
ванілін – 1/2 ч. ложки;
крохмаль – 50 г;
пісок цукровий – 100 г;
несолодкий йогурт – 1/2 склянки.
Приготування
Вершкове масло розм'якшуємо при кімнатній температурі, а потім розтираємо з цукровим піском і какао. Потім підсипаємо просіяне борошно з содою і перетираємо все це в крихту просто руками.
Далі готуємо сирну начинку: сир змішуємо цукром і додаємо ванілін. Потім додаємо натуральний несолодкий йогурт, яйця розмішуємо все в однорідну масу блендером. Потім додаємо крохмаль і акуратно розмішуємо ложкою. Мультиварочную форму злегка змащуємо олією або ж вистилаємо пекарської папером. Зверху висипаємо більшу частину шоколадної крихти. Зверху виливаємо підготовлену сирну начинку. Закриваємо її залишками крихти і злегка вдавлюємо її в начинку. Вибираємо програму «Випічка» і вибираємо на табло час 50 хвилин. Після звукового сигналу торф'яної пиріг в мультиварці буде готовий. Поки гарячий пиріг, начинка буде трохи рідкуватий, а коли охолоне - стане більш щільною.
Всім приємного чаювання!
Естонська торф'яної пиріг
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене масло розтираємо з 150 г цукру. Додаємо какао і просіяне борошно. Все це розтираємо до стану крихти. Для начинки розтираємо сир з цукром, сметаною та яйцями. В отриману сирну масу додаємо ванільний цукор і крохмаль. Ретельно розмішуємо. Вистилаємо Дно форми пекарської папером і висипаємо приблизно половину шоколадної крихти. Акуратно розрівнюємо і зверху викладаємо сирну масу. На неї знову наносимо шар шоколадної крихти. Випікаємо При 180 градусах близько 50 хвилин. Потім торф'яної пиріг з сиром повністю остуджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо до чаю.
Торф'яної пиріг рецепт
Інгредієнти:
Для шоколадного тіста:
Для сирної начинки:
Приготування
Вершкове масло розм'якшуємо при кімнатній температурі, а потім розтираємо з цукровим піском і какао. Потім підсипаємо просіяне борошно з содою і перетираємо все це в крихту просто руками.
Далі готуємо сирну начинку: сир змішуємо цукром і додаємо ванілін. Потім додаємо натуральний несолодкий йогурт, яйця розмішуємо все в однорідну масу блендером. Потім додаємо крохмаль і акуратно розмішуємо ложкою. Мультиварочную форму злегка змащуємо олією або ж вистилаємо пекарської папером. Зверху висипаємо більшу частину шоколадної крихти. Зверху виливаємо підготовлену сирну начинку. Закриваємо її залишками крихти і злегка вдавлюємо її в начинку. Вибираємо програму «Випічка» і вибираємо на табло час 50 хвилин. Після звукового сигналу торф'яної пиріг в мультиварці буде готовий. Поки гарячий пиріг, начинка буде трохи рідкуватий, а коли охолоне - стане більш щільною.
Всім приємного чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти
Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
Пиріг з маком з дріжджового тіста
Завжди незрівнянною виходить випічка, наповнена маковою начинкою. Пропонуємо власноруч створити чудовий пишний і неймовірно ароматний пиріг з
Ягідний пиріг в мультиварці
Ягідні пироги приваблюють багатьох господинь тим, що готувати їх нескладно, а результат завжди фантастичний. Спробуйте використовувати в цій справі
Пиріг з консервованими персиками
Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших
Тертий пиріг з сиром
Немає нічого краще домашньої випічки до чаю. До будь-якого випадку - будь то сімейний вечерю або зустріч з друзями - відмінно підійде тертий пиріг.
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам