Торф'яної пиріг

Естонська торф'яної пиріг
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене масло розтираємо з 150 г цукру. Додаємо какао і просіяне борошно. Все це розтираємо до стану крихти. Для начинки розтираємо сир з цукром, сметаною та яйцями. В отриману сирну масу додаємо ванільний цукор і крохмаль. Ретельно розмішуємо. Вистилаємо Дно форми пекарської папером і висипаємо приблизно половину шоколадної крихти. Акуратно розрівнюємо і зверху викладаємо сирну масу. На неї знову наносимо шар шоколадної крихти. Випікаємо При 180 градусах близько 50 хвилин. Потім торф'яної пиріг з сиром повністю остуджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо до чаю.
Торф'яної пиріг рецепт
Інгредієнти:
Для шоколадного тіста:
Для сирної начинки:
Приготування
Вершкове масло розм'якшуємо при кімнатній температурі, а потім розтираємо з цукровим піском і какао. Потім підсипаємо просіяне борошно з содою і перетираємо все це в крихту просто руками.
Далі готуємо сирну начинку: сир змішуємо цукром і додаємо ванілін. Потім додаємо

Всім приємного чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти

Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під

Пиріг з маком з дріжджового тіста
Завжди незрівнянною виходить випічка, наповнена маковою начинкою. Пропонуємо власноруч створити чудовий пишний і неймовірно ароматний пиріг з

Ягідний пиріг в мультиварці
Ягідні пироги приваблюють багатьох господинь тим, що готувати їх нескладно, а результат завжди фантастичний. Спробуйте використовувати в цій справі

Пиріг з консервованими персиками
Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших

Тертий пиріг з сиром
Немає нічого краще домашньої випічки до чаю. До будь-якого випадку - будь то сімейний вечерю або зустріч з друзями - відмінно підійде тертий пиріг.

Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам