Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг «Манник» – простий рецепт

Пиріг «Манник» – простий рецепт

1-03-2016, 19:29
815
Пиріг «Манник» – простий рецепт
Ця стаття стане у пригоді тоді, коли потрібно дуже швидко щось спекти до чаю, а часу і особливих продуктів під рукою немає. Прості рецепти, як зробити манник, чекають вас нижче. Пиріг виходить дуже смачним і ніжним, що називається «тане в роті».

Пиріг «Манник» - простий рецепт на кефірі


Інгредієнти:

  • цукровий пісок – 180 г;

  • яйця курячі – 3 шт.;

  • кефір 32 % жирності – 1 стакан;

  • манка – 200 г;

  • сода харчова – 5 г;

  • борошно вищого сорту – 160 р.


  • Приготування
    В кефірі розмішуємо манну крупу і даємо постояти годинку, щоб вона набухла. Яйця розбиваємо, додаємо цукровий пісок і ретельно розмішуємо, можна навіть збити. Змішуємо отриману суміш з кефірної масою. Всипаємо попередньо всипаємо просіяне борошно і соду. Знову все розмішуємо. Форму притрушиваем манкою і виливаємо тісто. При 190 градусах випікаємо 35 хвилин.

    Простий і смачний рецепт гарбузового лепешняку


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • терта сира гарбуз – 400 г;

  • кефір – 210 мл;

  • манна крупа – 300 г;

  • цукор – 100 г;

  • харчова сода – 1/2 ч. ложки.


  • Для сиропу:

  • яблучний сік – 100 г;

  • цукровий пісок – 120 г;

  • свіжовичавлений лимонний сік – 20 мл;

  • кориця мелена – щіпка.


  • Приготування
    Сиру гарбуз подрібнюємо за допомогою дрібної терки і віджимаємо, позбавляючись від зайвої соку. Соду змішати з кефіром, додаємо гарбузову масу, манку і цукор. Замішуємо тісто. Виливаємо його у форму та при 180 градусах пиріг буде готовий вже через 40 хвилин.
    Тим часом зробимо сироп: у яблучний сік вливаємо свіжовичавлений сік лимона, кладемо цукор, корицю і розмішуємо. Поміщаємо масу на плиту і даємо їй закипіти. Гарячий пиріг заливаємо гарячим сиропом. Приблизно через 35 хвилин вся рідина вбереться, а значить, неймовірно ніжний пиріжок можна буде подати до столу.

    Пиріг «Манник» - простий рецепт на молоці


    Інгредієнти:

  • крупа манна – 210 г;

  • курячі яйця – 3 шт.;

  • просеянная борошно пшеничне – 160 г;

  • цукровий пісок – 1 склянка;

  • коров'яче молоко – 200 мл;

  • розпушувач для тіста – 15 г;

  • вершкове масло натуральне – 20 р;

  • олія рослинна рафінована – 80 мл;
  • Пиріг «Манник» – простий рецепт

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Розбиваємо яйця, додаємо цукор і добре розтираємо масу до однорідності. Додаємо рослинне масло і розтираємо до однорідності. Підігріваємо молоко, розтоплюємо в ньому вершкове масло. Додаємо манну крупу і яєчну суміш. Перемішуємо і на півгодини відставляємо в сторону. Розпушувач змішуємо з просіяного пшеничного борошном і всипаємо в молочну суміш. Форму промазуємо маслом, притрушиваем манкою або борошном, наливаємо підготовлене тісто і випікаємо при 180 градусах хвилин 35.
    Приємного чаювання!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «Манник»
    Торт «Манник»
    Найпростіше ласощі, яке можна спорудити на домашній кухні - це манник. Звичайно можна обмежитися звичайним коржем і подати його просто до чаю, але
    Манник на молоці в мультиварці
    Манник на молоці в мультиварці
    Випічку невигадливого пирога - лепешняку можна зробити ще простіше - використовувати у процесі мультиварку. Так ваш десерт напевно вийде неймовірно
    Манник на кефірі в мультиварці
    Манник на кефірі в мультиварці
    Ідеальний спосіб порадувати рідних домашньою випічкою - це спекти смачний, пишний з неймовірно ніжною консистенцією манник. Але щоб не возитися з
    Манник – класичний рецепт
    Манник – класичний рецепт
    Манник - простий і смачний пиріг, який зазвичай готується на основі манки і кисломолочних продуктів (кефір або сметана). Є безліч рецептів
    Манник з яблуками
    Манник з яблуками
    Манник - простий пиріг з манної крупи, з рецептами якого, напевно, знайома кожна господиня. Але його можна пекти з додаванням різних інгредієнтів. І
    Манник без яєць - рецепт
    Манник без яєць - рецепт
    Манник - простий і смачний пиріг, який готується на основі манної крупи. І сьогодні ми розповімо, як його приготувати без яєць. Такий варіант підійде