Торт «Манник»
Якщо вам вже набридли класичні десерти, і захотілося чогось новенького, то пропонуємо приготувати торт «Манник». Така випічка не відніме у вас багато часу і прикрасить ваше повсякденне чаювання.
Інгредієнти:
цукор – 125 г;
манна крупа – 125 г;
масло вершкове – 05 пачки;
яйце – 1 шт.;
кефір – 100 мл;
розпушувач – щіпка;
шоколад, сухофрукти , консервовані фрукти – для прикраси;
борошно – 05 ст.
Для крему:
цукор – 100 г;
сметана нежирна – 200 мл
Приготування
Рецепт торта «Манник» неймовірно простий. Для початку замочуємо манку в теплому кефірі і залишаємо на деякий час. Вершкове масло розтоплюємо, всипаємо цукор, розбиваємо куряче яйце і всипаємо борошно і розпушувач. Ретельно все вимішуємо, додаємо набряклу крупу і викладаємо тісто ложкою в скляну форму. Випікаємо манник 35 хвилин, виставивши температуру на 180 градусів. Далі корж акуратно виймаємо і остуджуємо.
Для приготування сметанного крему збиваємо молочний продукт з цукром. Остиглий корж розрізаємо гострим ножем уздовж і рясно промазуємо сметанним кремом. Прибираємо тортик в холодильник і залишаємо застигати хвилин на 30. Перед подачею прикрашаємо ласощі подрібненими сухофруктами, консервованими персиками або посипаємо здрібненим шоколадом.
Інгредієнти:
манна суха крупа – 1 ст.;
борошно – 250 г;
яйце – 3 шт.;
цукровий пісок – 230 г;
домашній кефір – 250 мл;
розпушувач харчовий – 15 г;
яйце – 3 шт.;
згущене молоко – 200 г;
масло вершкове – 100 г.
Приготування
Перед тим, як приготувати торт «Манник», замочуємо в кефірі крупу і залишаємо її розбухати на 1 годину. Яйця збиваємо міксером, поступово всипаючи цукор. Далі акуратно вливаємо розтоплене масло і підмішуємо борошно. Потім додаємо манку і перемішуємо всі інгредієнти. Посуд мультиварки промазуємо маслом, виливаємо тісто і готуємо пиріг в режимі «Випічка». Готовий корж охолодити, розрізаємо і промазуємо згущеним молоком.
Інгредієнти:
манка суха – 1 ст.;
яйце – 3 шт.;
молоко коров'яче – 1 ст.;
цукор дрібний – 1 ст.;
борошно – 1 ст.;
розпушувач – щіпка;
масло вершкове – 20 г;
масло рослинне – 80 мл;
сіль харчова – щіпка.
Приготування
Яйця збиваємо дочиста з цукром і додаємо рослинне масло. Молоко нагріваємо, додаємо шматочок масла і перемішуємо. Додаємо манку, вливаємо яєчну сумішшю і відставляємо на півгодини в бік. Підмішуємо поступово борошно, додаємо розпушувач і сіль. Перелити тісто у форму і випікаємо пиріг до рум'яності при 180 градусах. Готовий «Манник» остуджуємо і використовуємо як основу для торта, промазуючи будь-яким кремом.
Простий рецепт торта «Манник»
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Рецепт торта «Манник» неймовірно простий. Для початку замочуємо манку в теплому кефірі і залишаємо на деякий час. Вершкове масло розтоплюємо, всипаємо цукор, розбиваємо куряче яйце і всипаємо борошно і розпушувач. Ретельно все вимішуємо, додаємо набряклу крупу і викладаємо тісто ложкою в скляну форму. Випікаємо манник 35 хвилин, виставивши температуру на 180 градусів. Далі корж акуратно виймаємо і остуджуємо.
Для приготування сметанного крему збиваємо молочний продукт з цукром. Остиглий корж розрізаємо гострим ножем уздовж і рясно промазуємо сметанним кремом. Прибираємо тортик в холодильник і залишаємо застигати хвилин на 30. Перед подачею прикрашаємо ласощі подрібненими сухофруктами, консервованими персиками або посипаємо здрібненим шоколадом.
Торт «Манник» на швидку руку в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати торт «Манник», замочуємо в кефірі крупу і залишаємо її розбухати на 1 годину. Яйця збиваємо міксером, поступово всипаючи цукор. Далі акуратно вливаємо розтоплене масло і підмішуємо борошно. Потім додаємо манку і перемішуємо всі інгредієнти. Посуд мультиварки промазуємо маслом, виливаємо тісто і готуємо пиріг в режимі «Випічка». Готовий корж охолодити, розрізаємо і промазуємо згущеним молоком.
Простий рецепт торта «Манник» на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо дочиста з цукром і додаємо рослинне масло. Молоко нагріваємо, додаємо шматочок масла і перемішуємо. Додаємо манку, вливаємо яєчну сумішшю і відставляємо на півгодини в бік. Підмішуємо поступово борошно, додаємо розпушувач і сіль. Перелити тісто у форму і випікаємо пиріг до рум'яності при 180 градусах. Готовий «Манник» остуджуємо і використовуємо як основу для торта, промазуючи будь-яким кремом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Манник на молоці в мультиварці
Випічку невигадливого пирога - лепешняку можна зробити ще простіше - використовувати у процесі мультиварку. Так ваш десерт напевно вийде неймовірно
Манник на кефірі без борошна
Існує безліч варіантів випічки без використання пшеничного борошна. Про одному з таких поговоримо далі. Розповімо, як спекти чудовий, пишний і
Манник з сиром - рецепт
Манник являє собою звичайний пиріг, борошно в якому замінена манною крупою. Його можна спекти і подати окремо, а можна використовувати як коржі для
Манник з яблуками
Манник - простий пиріг з манної крупи, з рецептами якого, напевно, знайома кожна господиня. Але його можна пекти з додаванням різних інгредієнтів. І
Манник з родзинками
Манник - простий і смачний пиріг на основі манної крупи. І його можна випікати з додаванням різних інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як його
Манник зі сметаною
Манник - простий пиріг з манної крупи, який печуть з молока, кефіру, ряжанки, кисляку. У нашій статті ми поговоримо, як його приготувати зі сметаною.