Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шарлотка з брусницею

Шарлотка з брусницею

18-11-2016, 18:55
414
Шарлотка з брусницею
Шарлотка – простий і смачний пиріг. Найчастіше його готують з яблуками. А ми вам зараз розповімо рецепт приготування шарлотки з брусницею і яблуками.

Шарлотка з яблуками і брусницею


Інгредієнти:

  • курячі яйця середнього розміру – 3 шт.;

  • масло натуральне вершкове – 50 г;

  • пшеничне борошно просеянная – 150 г;

  • сметана 20 – 80 г;

  • цукор – 180 г;

  • яблука кисло-солодких сортів – 700 г;

  • ванільний цукор – 10 г;

  • ягоди брусниці – 250 р.


  • Приготування
    Брусницю добре миємо й обсушуємо. Вимиті і очищені від серцевини яблука подрібнюємо шматочками. Акуратно розбиваємо яйця так, щоб добре відокремилися білок і жовток. Спочатку білки активно збиваємо до густої піни. Додаємо ванільний і звичайний цукор і все це гарненько збиваємо. У збиті білки вводимо жовтки і збиваємо ще. Додаємо в цю суміш сметану, попередньо розм'якшене масло і все це розмішуємо ложкою. Додаємо в тісто шматочки яблук, брусницю і акуратно перемішуємо. Форму промазуємо маслом. Викладаємо в неї тісто і випікаємо при помірній температурі до готовності.

    Шарлотка з яблуками і брусницею – простий рецепт


    Інгредієнти:

  • просеянная пшеничне борошно – 180 г;

  • яблука кисло-солодкі – 6 шт.;

  • ягоди замороженої або свіжої брусниці – 250 г;

  • цукор – 180 г;

  • курячі яйця – 3 шт.


  • Приготування
    Яблука миємо, чистимо і ріжемо кубиками середнього розміру. Якщо брусниця свіжа, то моєму її й обсушуємо. Білки відділяємо від жовтків і до густої піни збиваємо їх. Додаємо потроху цукор, продовжуючи збивати. Потім вводимо жовтки, все так само збиваючи. Поступово вводимо попередньо просіяне борошно і перемішуємо тісто. Додаємо брусницю, нарізані шматочками яблука і перемішуємо. Форму добре промазуємо маслом і притрушиваем манкою. Викладаємо зверху тісто і випікаємо при 180 градусах 20 хвилин.

    Шарлотка з яблуками і брусницею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • цукор – 190 г;

  • борошно вищого сорту просеянная – 180 г;

  • розпушувач – 10 г;

  • кисло-солодкі яблука – 3 шт.;

  • брусниця – 150 г;

  • яйця – 4 шт.


  • Приготування
    Спочатку добре збиваємо яйця, поступово вводячи цукор, до пишної білої маси. Борошно з'єднайте з розпушувачем і потихеньку вводимо в яєчну суміш. Повинно вийти густе гладке тісто. Яблука миємо, чистимо і шаткуємо невеликими скибочками. Брусницю промиваємо, якщо використовуємо свіжі ягоди. Мультиварочную каструльку змащуємо маслом і викладаємо інгредієнти шарами: спочатку трохи тесту, потім начинку з яблук і брусницю. Верхнім шаром тісто. Чашу злегка струшуємо, щоб тісто розподілилося рівномірно. В режимі «Випічка» готуємо шарлотку з брусницею 55 хвилин. Приємного чаювання!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з яблуками і сиром в мультиварці
    Пиріг з яблуками і сиром в мультиварці
    Головною випічкою осіннього меню є всілякі пироги з яблучним наповненням. Сьогодні пропонуємо спекти подібне виріб і скористатися в процесі
    Пиріг з брусницею в мультиварці
    Пиріг з брусницею в мультиварці
    Завдяки вираженій кислуватості брусниця ідеальна для застосування в десертах. Одним із смачних рецептів з використанням цієї ягоди може стати пиріг з
    Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
    Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
    Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів
    Шарлотка з яблуками в мультиварці
    Шарлотка з яблуками в мультиварці
    Шарлотка - смачний ароматний пиріг, який традиційно готується з яблуками. Але якщо ви хочете приготувати десерт швидше, рекомендуємо вам скористатися
    Пиріг з брусницею і яблуками
    Пиріг з брусницею і яблуками
    Пиріг з брусницею і яблуками - це класика домашньої кухні. Родзинку такого пирога надає кислувато-гіркий смак брусниці. І в нашій статті ми зібрали
    Пиріг з брусницею - рецепт
    Пиріг з брусницею - рецепт
    Брусниця - корисна і смачна ягода, хоч і має кислувато-гіркуватий смак. Її використовують у приготуванні багатьох страв: варення, джемів, компотів,