Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з брусницею в мультиварці

Пиріг з брусницею в мультиварці

18-11-2016, 18:20
472
Пиріг з брусницею в мультиварці
Повторити кожен з представлених далі рецептів, зрозуміло, можна і в духовці, але ми вирішили зупинитися на більш простої технології приготування з використанням кухонного помічниці.

Пиріг з брусницею в мультиварці – рецепт


При приготуванні пирога можна використовувати свіжі або розморожені ягоди, а також брусницю в сиропі. Ми зупинилися на останньому варіанті, але при використанні свіжої брусниці і ягід з заморозки перед додаванням в тісто слід обсипати крохмалем.
Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;

  • брусниця в сиропі – 225 г;

  • розпушувач – 5 г;

  • борошно – 255 г;

  • сметана – 210 г;

  • цукор – 140 г;

  • вершкове масло – 35 р.


  • Приготування
    Величезним плюсом при приготуванні такого пирога стане те, що тісто для нього замішується в одному посуді. Яйця разом з цукровим піском перетворюють в густу піну з допомогою виставленого на максимальну швидкість міксера. До отриманої суміші закладають м'яке масло і сметану, повторюють збивання і всипають сухі складові. Замішане тісто розподіляють в промасленим чашу мультиварки і викладають брусницю в сиропі поверх. Виставивши режим «Випічка», " пиріг з брусницею і сметаною готують в мультиварці близько години, при необхідності додаючи час, виходячи з потужності пристрою.

    Пиріг з брусницею і яблуками в мультиварці


    Інгредієнти:

  • листкове дріжджове тісто – 740 г;

  • брусниця свіжа – 290 г;

  • вершкове масло – 55 г;

  • цукор – 165 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • яблука – 320 р.


  • Приготування
    Розділивши очищене від серцевини яблучну м'якоть на кубики, припустіть її на розтопленому маслі і присипте цукром. Коли цукор карамелізується, до яблук кладуть промиту брусницю.
    Дві третини тіста розкачайте і викладіть в промаслений чашу мультиварки, поверх розподіліть яблучно-ягідну начинку, накрийте все рештою тестом, зліпіть краю разом і покрийте яйцем.
    Готуємо пиріг в режимі «Кекс» 30 хвилин, перевертаємо і допікаємо ще 15.

    Пиріг з брусницею на кефірі в мультиварці


    Інгредієнти:

  • брусниця – 270 г;

  • борошно – 290 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • цукор – 220 г;

  • кефір – 115 мл;

  • крохмаль – 45 г;

  • розпушувач – 5 р.


  • Приготування
    Змішайте сухі інгредієнти, крім крохмалю, разом. До отриманої суміші додайте збиті яйця з кефіром і добре перемішайте. Перелийте тісто у мультиварочную чашу, а зверху розподіліть обсипану крохмалем брусницю. Готуйте пиріг на «Випікання» протягом години.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Відкритий пиріг з брусницею
    Відкритий пиріг з брусницею
    Якщо ви вирішите наповнити домашню випічку брусницею, то напевно не пошкодуєте про це. Ягода здатна перетворити навіть самий швидкий і убогий варіант
    Шарлотка з брусницею
    Шарлотка з брусницею
    Відомо, що шарлотку сьогодні наповнюють абсолютно різними фруктами або ягодами. З цієї статті ви дізнаєтеся, як спекти чудове ласощі з впізнаваною
    Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
    Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
    Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів
    Пиріг з брусницею і яблуками
    Пиріг з брусницею і яблуками
    Пиріг з брусницею і яблуками - це класика домашньої кухні. Родзинку такого пирога надає кислувато-гіркий смак брусниці. І в нашій статті ми зібрали
    Дріжджовий пиріг з брусницею - рецепт
    Дріжджовий пиріг з брусницею - рецепт
    Якщо ви заготовили на зиму достатню кількість такої корисної ягоди, як брусниця, то в зимово-весняний період можете побалувати домашніх таким
    Пиріг з брусницею - рецепт
    Пиріг з брусницею - рецепт
    Брусниця - корисна і смачна ягода, хоч і має кислувато-гіркуватий смак. Її використовують у приготуванні багатьох страв: варення, джемів, компотів,