Пиріг з брусницею в мультиварці
Повторити кожен з представлених далі рецептів, зрозуміло, можна і в духовці, але ми вирішили зупинитися на більш простої технології приготування з використанням кухонного помічниці.
При приготуванні пирога можна використовувати свіжі або розморожені ягоди, а також брусницю в сиропі. Ми зупинилися на останньому варіанті, але при використанні свіжої брусниці і ягід з заморозки перед додаванням в тісто слід обсипати крохмалем.
Інгредієнти:
яйця – 3 шт.;
брусниця в сиропі – 225 г;
розпушувач – 5 г;
борошно – 255 г;
сметана – 210 г;
цукор – 140 г;
вершкове масло – 35 р.
Приготування
Величезним плюсом при приготуванні такого пирога стане те, що тісто для нього замішується в одному посуді. Яйця разом з цукровим піском перетворюють в густу піну з допомогою виставленого на максимальну швидкість міксера. До отриманої суміші закладають м'яке масло і сметану, повторюють збивання і всипають сухі складові. Замішане тісто розподіляють в промасленим чашу мультиварки і викладають брусницю в сиропі поверх. Виставивши режим «Випічка», " пиріг з брусницею і сметаною готують в мультиварці близько години, при необхідності додаючи час, виходячи з потужності пристрою.
Інгредієнти:
листкове дріжджове тісто – 740 г;
брусниця свіжа – 290 г;
вершкове масло – 55 г;
цукор – 165 г;
яйце – 1 шт.;
яблука – 320 р.
Приготування
Розділивши очищене від серцевини яблучну м'якоть на кубики, припустіть її на розтопленому маслі і присипте цукром. Коли цукор карамелізується, до яблук кладуть промиту брусницю.
Дві третини тіста розкачайте і викладіть в промаслений чашу мультиварки, поверх розподіліть яблучно-ягідну начинку, накрийте все рештою тестом, зліпіть краю разом і покрийте яйцем.
Готуємо пиріг в режимі «Кекс» 30 хвилин, перевертаємо і допікаємо ще 15.
Інгредієнти:
брусниця – 270 г;
борошно – 290 г;
яйця – 3 шт.;
цукор – 220 г;
кефір – 115 мл;
крохмаль – 45 г;
розпушувач – 5 р.
Приготування
Змішайте сухі інгредієнти, крім крохмалю, разом. До отриманої суміші додайте збиті яйця з кефіром і добре перемішайте. Перелийте тісто у мультиварочную чашу, а зверху розподіліть обсипану крохмалем брусницю. Готуйте пиріг на «Випікання» протягом години.
Пиріг з брусницею в мультиварці – рецепт
При приготуванні пирога можна використовувати свіжі або розморожені ягоди, а також брусницю в сиропі. Ми зупинилися на останньому варіанті, але при використанні свіжої брусниці і ягід з заморозки перед додаванням в тісто слід обсипати крохмалем.
Інгредієнти:
Приготування
Величезним плюсом при приготуванні такого пирога стане те, що тісто для нього замішується в одному посуді. Яйця разом з цукровим піском перетворюють в густу піну з допомогою виставленого на максимальну швидкість міксера. До отриманої суміші закладають м'яке масло і сметану, повторюють збивання і всипають сухі складові. Замішане тісто розподіляють в промасленим чашу мультиварки і викладають брусницю в сиропі поверх. Виставивши режим «Випічка», " пиріг з брусницею і сметаною готують в мультиварці близько години, при необхідності додаючи час, виходячи з потужності пристрою.
Пиріг з брусницею і яблуками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розділивши очищене від серцевини яблучну м'якоть на кубики, припустіть її на розтопленому маслі і присипте цукром. Коли цукор карамелізується, до яблук кладуть промиту брусницю.
Дві третини тіста розкачайте і викладіть в промаслений чашу мультиварки, поверх розподіліть яблучно-ягідну начинку, накрийте все рештою тестом, зліпіть краю разом і покрийте яйцем.
Готуємо пиріг в режимі «Кекс» 30 хвилин, перевертаємо і допікаємо ще 15.
Пиріг з брусницею на кефірі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте сухі інгредієнти, крім крохмалю, разом. До отриманої суміші додайте збиті яйця з кефіром і добре перемішайте. Перелийте тісто у мультиварочную чашу, а зверху розподіліть обсипану крохмалем брусницю. Готуйте пиріг на «Випікання» протягом години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Відкритий пиріг з брусницею
Якщо ви вирішите наповнити домашню випічку брусницею, то напевно не пошкодуєте про це. Ягода здатна перетворити навіть самий швидкий і убогий варіант
Шарлотка з брусницею
Відомо, що шарлотку сьогодні наповнюють абсолютно різними фруктами або ягодами. З цієї статті ви дізнаєтеся, як спекти чудове ласощі з впізнаваною
Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів
Пиріг з брусницею і яблуками
Пиріг з брусницею і яблуками - це класика домашньої кухні. Родзинку такого пирога надає кислувато-гіркий смак брусниці. І в нашій статті ми зібрали
Дріжджовий пиріг з брусницею - рецепт
Якщо ви заготовили на зиму достатню кількість такої корисної ягоди, як брусниця, то в зимово-весняний період можете побалувати домашніх таким
Пиріг з брусницею - рецепт
Брусниця - корисна і смачна ягода, хоч і має кислувато-гіркуватий смак. Її використовують у приготуванні багатьох страв: варення, джемів, компотів,