Відкритий пиріг з брусницею
Щоб порадувати домашніх чудовим ласощами, не потрібно вигадувати складні рецепти або бігти в магазин за не дуже корисним стравою. У рецептах, описаних нижче ми докладно розповімо, як спекти чудовий відкритий пиріг з чудовою начинкою з брусниці.
Інгредієнти:
готове листкове дріжджове тісто – 450 г;
ягоди брусниці – 350 г;
цукровий пісок – 150 г;
кукурудзяний крохмаль – 15 ст. ложки;
класичний йогурт – 100 мл;
вершкове масло – 30 р.
Приготування
Переміщаємо тісто з морозилки на стіл і даємо йому час для природного розморожування. Потім знімаємо з нього захисну упаковку і, розклавши тісто на притрушений пшеничним борошном стіл, розрівнюємо його качалкою. Вирізаємо з тіста круг, подібний діаметру вашої форми для випічки. Саму форму трошки прогріваємо в духовці, а потім промасливаем її невеликим шматочком вершкового масла. Тепер переміщаємо в неї підготовлену листкове тісто так, щоб його краї покривали стінки самої форми.
Вимиті ягоди брусниці за допомогою ложки розтираємо з дрібним цукровим піском і кукурудзяним крохмалем, а після розрівнюємо цю начинку по поверхні тіста у формі. Далі рівномірно заливаємо все йогуртом і переміщаємо пиріг в прогрітий до 185 градусів духовку. Через 30 хвилин у вас на столі буде красуватися незрівнянна, ароматна випічка.
Інгредієнти:
високоякісна борошно – 380 г;
жирний кефір – 220 мл;
яйця – 2 шт.;
дрібний цукор – 240 г;
ванілін – 1 пакет;
розпушувач – 15 ч. ложки;
брусниця – 180 г;
яблука – 2 шт.
Приготування
Відокремлюємо від шкаралупи яйця і додаємо до неї дрібний цукор разом з ароматною ваніллю. Розбиваємо це все звичайним міксером, а потім, не припиняючи цього процесу, вливаємо теплий кефір, вводимо розпушувач для тіста і не поспішаючи, поступово підсипаємо борошно. Форму застеляємо пекарським папером і вже по ній розрівнюємо отримане тісто.
Яблучка нарізаємо однаковими, не дуже товстими скибочками і викладаємо їх на поверхню основи. Ягоди свіжої брусниці обдаємо окропом, після чого розсипаємо їх покладених поверх яблук. Присипаємо цукром, відправляємо наш шалено красивий пиріг в прогріту до 190 градусів духовку і вже через півгодини наша випічка готова.
Відкритий пиріг з брусницею з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Переміщаємо тісто з морозилки на стіл і даємо йому час для природного розморожування. Потім знімаємо з нього захисну упаковку і, розклавши тісто на притрушений пшеничним борошном стіл, розрівнюємо його качалкою. Вирізаємо з тіста круг, подібний діаметру вашої форми для випічки. Саму форму трошки прогріваємо в духовці, а потім промасливаем її невеликим шматочком вершкового масла. Тепер переміщаємо в неї підготовлену листкове тісто так, щоб його краї покривали стінки самої форми.
Вимиті ягоди брусниці за допомогою ложки розтираємо з дрібним цукровим піском і кукурудзяним крохмалем, а після розрівнюємо цю начинку по поверхні тіста у формі. Далі рівномірно заливаємо все йогуртом і переміщаємо пиріг в прогрітий до 185 градусів духовку. Через 30 хвилин у вас на столі буде красуватися незрівнянна, ароматна випічка.
Відкритий пиріг на кефірі з брусницею і яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Відокремлюємо від шкаралупи яйця і додаємо до неї дрібний цукор разом з ароматною ваніллю. Розбиваємо це все звичайним міксером, а потім, не припиняючи цього процесу, вливаємо теплий кефір, вводимо розпушувач для тіста і не поспішаючи, поступово підсипаємо борошно. Форму застеляємо пекарським папером і вже по ній розрівнюємо отримане тісто.
Яблучка нарізаємо однаковими, не дуже товстими скибочками і викладаємо їх на поверхню основи. Ягоди свіжої брусниці обдаємо окропом, після чого розсипаємо їх покладених поверх яблук. Присипаємо цукром, відправляємо наш шалено красивий пиріг в прогріту до 190 градусів духовку і вже через півгодини наша випічка готова.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з брусницею в мультиварці
Завдяки вираженій кислуватості брусниця ідеальна для застосування в десертах. Одним із смачних рецептів з використанням цієї ягоди може стати пиріг з
Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів
Відкритий пиріг з сиром
У цій статті запропоновано докладні рецепти, які допоможуть вам порадувати сім'ю, особливо діток чудовою домашньою випічкою. Розповімо, як спекти
Пиріг з брусницею і яблуками
Пиріг з брусницею і яблуками - це класика домашньої кухні. Родзинку такого пирога надає кислувато-гіркий смак брусниці. І в нашій статті ми зібрали
Дріжджовий пиріг з брусницею - рецепт
Якщо ви заготовили на зиму достатню кількість такої корисної ягоди, як брусниця, то в зимово-весняний період можете побалувати домашніх таким
Пиріг з брусницею - рецепт
Брусниця - корисна і смачна ягода, хоч і має кислувато-гіркуватий смак. Її використовують у приготуванні багатьох страв: варення, джемів, компотів,