Відкритий пиріг з сиром

Відкритий пиріг з сиром з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Сухі дріжджі розвести теплим молоком, додаємо до них ложку цукру, борошна, перемішуємо і даємо постояти приблизно чверть години. У миску просіваємо приблизно 3/4 борошна, додаємо яйця, розтоплений маргарин, цукор і вливаємо дріжджову суміш. Замішуємо тісто, поступово підсипаючи решту борошна і додаючи рослинне масло. Вимішуємо, щоб тісто добре відставало від рук. Після цього ставимо його в тепло годинки на півтора. А коли воно підійде, перекладаємо його на робочу поверхню, попередньо злегка притрусивши її борошном. Трохи тіста залишаємо для прикраси, а основну частину розгортаємо в пласт бажаної форми. Скачуємо з тіста джгутик і розміщуємо по краю, щоб він утримував начинку. Для якої сирок додаємо сметану, цукор, яйце і ретельно розмішуємо. Викладаємо масу зверху на пласт. З решти тіста робимо прикраси для пирога. Відправляємо його в помірно прогріту духовку і чекаємо хвилин 40. Після цього дістаємо, остуджуємо і насолоджуємося його найніжнішим смаком.
Відкритий пиріг з сиром з пісочного тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для сирної начинки:
Приготування
У розм'якшене масло додаємо цукор і ретельно збиваємо масу міксером. Вбиваємо яйце і продовжуємо збивати. В отриману суміш просіваємо борошно. Замішуємо м'яке тісто. Накриваємо його харчовою плівкою, щоб уникнути обвітрювання і ставимо в холодильник на 40 хвилин. Самі тим часом займемося начинкою. Перетертий сир змішуємо зі сметаною, цукром, ваніліном, яйцем, крохмалем і ретельно перемішуємо. Форму змащуємо маслом, кладемо в неї тісто і розподіляємо руками, формуючи бортики. Викладаємо сирну начинку, поверх якої за бажанням можна розкласти будь-які ягоди, злегка вдавлюючи їх в крем. Випікаємо відкритий пиріг з сиром та ягодами при 180 градусах 30-35 хвилин.
Відкритий пиріг з листкового тіста з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Помідори нарізаємо часточками. Розміщуємо їх на деко, скроплюємо оливковою олією і притрушиваем сумішшю спецій. Ставимо в духовку, нагріту до 100 градусів на 15 години, щоб вони подвялились. Потім остуджуємо їх і нарізаємо кубиками середньої величини. Перетертий сир змішуємо з яйцем, подрібненою зеленню і підсолюємо за смаком. Кладемо сметану, помідори і добре перемішуємо. Розкачуємо листкове тісто, поміщаємо його у форму так, щоб вийшло зробити бортики. Зверху розміщуємо сирну масу. Пиріг буде випікатися близько 40 хвилин при 180 градусах.
Рецепт відкритого пирога з сиром та ягодами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування

Борошно просіваємо разом з розпушувачем. Вершкове масло ріжемо шматочками і разом з борошном розтираємо до крихти. Додаємо інші інгредієнти і замішуємо тісто. Щоб воно не обвітрилося, кладемо його в поліетиленовий пакет і прибираємо в холодильник на півгодини.
Готуємо начинку: сир перетираємо за допомогою блендера або ж через сито, додаємо залишилися інгредієнти і збиваємо міксером до однорідності. Охолоджене тісто поміщаємо в роз'ємну форму таким чином, щоб вийшли бортики висотою не менше 4 див. Виливаємо начинку і зверху викладаємо ягоди. При помірній температурі випікаємо 40 хвилин. Охолоджуємо його прямо у формі, а потім вже знімаємо бортики. Приємного чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти

Пісочне тісто для пирога
З усіх різновидів тіста - пісочне можна назвати універсальним, адже воно чудово поєднується з будь-яким наповненням і його щільна текстура здатна

Відкритий пиріг з варенням
Будь-які відкриті пироги завжди виглядають красиво і виходять неймовірно смачними, адже часто кількість наповнення перевершує основу. Далі

Пісочний пиріг з абрикосами
Найпростіший спосіб пригостити смачненьким несподіваних гостей - це приготувати найпростіший пісочний пиріг. Для начинки або доповнення пропонуємо

Відкритий пиріг з вишнею
Солодкість тіста й легка кислинка вишневої начинки настільки добре поєднуються один з одним, що вже більше нічого не треба для повноти смаку.

Пиріг з червоною смородиною
Пиріг з червоною смородиною - приголомшливий десерт, який можна готувати кожен день, особливо зараз, в пору ягід і фруктів. Якщо вам потрібен

Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам