Мабуть, відомо вже всім, що вироби, випечені в мультиварці, виходять незвичайно смачними і ніжними. Рецепти смачного пирога з сиром і яблуками чекають вас нижче.
Пиріг з сиром і яблуками – простий рецепт
Інгредієнти: жирна сметана – 40 г; сир (не дуже жирний) – 190 г; розпушувач – 10 г; борошно пшеничне просеянная вищого сорту – 150 г; яблука стиглі – 400 г; масло вершкове натуральне – 50 г; яйця – 2-3 шт.; цукор – 180 р. Приготування Сир пюрируем, кладемо сметану, мягенькое масло і ретельно розтираємо ложкою. Яйця гарненько збиваємо з цукром. Змішуємо сирну і яєчну масу, додаємо борошно, заздалегідь просіяне з розпушувачем. Мультиварочную чашу промазуємо маслом, поміщаємо приблизно половину тіста і розрівнюємо ложкою його поверхню. Зверху розкладаємо нарізані скибочками яблука і накриваємо залишилися тестом. Печемо пиріг 65 хвилин на «Випікання».
Пиріг на кефірі з сиром і яблуками в мультиварці
Інгредієнти: масло натуральне вершкове – 40 г; борошно просеянная пшеничне (вищий сорт) – 260 г; яблука кисло-солодкі – 3 шт.; мелена кориця; розпушувач – 10 г; сир – 220 г; кефір – 180 мл; цукор – 160 г; яйця – 2 шт. Приготування Подрібнене кубиками яблуко обсмажуємо 5 хвилин на натуральному вершковому маслі. Додаємо цукор (50 г), притрушиваем корицею, перемішуємо і тушкуємо ще 3 хвилини. Тепер робимо тісто: розтираємо з сиром і цукром яйця, вливаємо кефір і додаємо розпушувач. Додаємо яблука і всипаємо борошно. Ретельно розмішуємо. Викладаємо тісто в підготовлену мультиварочную чашу, попередньо змащену маслом, і випікаємо, вибравши програму «Випічка» 60 хвилин.
Швидкий пиріг з сиром і яблуками
Інгредієнти: яйця – 4 шт.; натуральне вершкове масло м'яке – 60 г; сир – 380 г; кориця ; ванілін; цукор – 270 г; борошно пшеничне вищого сорту – 250 г; стиглі кисло-солодкі яблука – 500 р. Приготування Сирок до однорідності розтираємо. Це можна зробити блендером або ж з допомогою простого сита. Додаємо 100 г цукру, розм'якшене масло і ретельно розтираємо. Охолоджені яйця гарненько збиваємо до пишної піни з додаванням решти цукру. Тепер з'єднуємо отриману масу з сиром. Частинами всипаємо раніше просіяне борошно і акуратно, але добре перемішуємо. Яблука чистимо від шкірки і ріжемо тоненькими скибочками. Розміщуємо їх на дно мультиварочной чаші, а між ними покласти кілька шматочків вершкового масла. Все це заливаємо підготовленим тістом. Готуємо пиріг 65 хвилин на «Випікання». Потім охолоджуємо пиріг в чаші, а вже потім акуратно витягаємо.
Приємного чаювання!