Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вареники з вишнею на пару в мультиварці

Вареники з вишнею на пару в мультиварці

21-09-2016, 12:31
267
Вареники з вишнею на пару в мультиварці
Вареники з вишнею – традиційне блюдо українського народу, яке полюбилося і жителям нашої країни. Сьогодні ми розповімо вам, як за допомогою мультиварки приготувати вареники з вишнею на пару, і порадувати домочадців цим смачною стравою.

Рецепт вареників з вишнею на пару


Інгредієнти:
Для тіста:

  • кефір – 495 мл;

  • цукор білий – 10 г;

  • сіль екстра – 5 г;

  • борошно – 980 р;

  • сода – 5 р.


  • Для начинки:

  • вишня без кісточок свіжа– 365 г;

  • цукор білий – на смак.


  • Приготування
    Для приготування вареників з вишнею на пару замісимо спочатку тісто. Для цього кефір злегка підігріваємо, кидаємо сіль, додаємо цукровий пісок і соду. Слідом додаємо просіяне заздалегідь борошно і вимішуємо чистими руками еластичне тісто. Далі загортаємо його в серветку і залишаємо на півгодини на столі. Після розгортаємо в круглий тонкий пласт і склянкою вирізаємо однакові кружечки. На кожну заготовку насипаємо трохи білого цукру, викладаємо зверху кілька вишень без кісточок і защипуємо краю, формуючи рівний вареник. Таким чином, ліпимо всі вироби і розкладаємо їх на разделочном столі, залишаючи підсихати. Кошик пароварки змащуємо розтопленим вершковим маслом, укладаємо на невеликій відстані один від одного вареники. У ємність мультиварки наливаємо окріп, встановлюємо кошик з варениками з вишнями, закриваємо прилад і варимо на пару 10 хвилин. Подаємо страву на красивій тарілці з нежирної сметаною або розтопленим вершковим маслом.

    Дріжджові вареники на пару з вишнею.


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 605 г;

  • вода – 205 мл;

  • сметана 15% – 30 мл;

  • яйце відбірне – 1 шт.;

  • масло домашнє вершкове – 25 г;

  • цукор білий – 10 г;

  • дріжджі – 5 г;

  • розпушувач – 1 ч. ложка.


  • Для начинки:

  • вишня заморожена без кісточок;

  • цукор.


  • Приготування
    Вишню розморожуємо, промиваємо, обсушуємо і видаляємо кісточки.
    Вареники з вишнею на пару в мультиварці
    Виливаємо В миску теплий кефір, кладемо нежирну сметану, вершкове масло, розбиваємо куряче яйце і розмішуємо віночком. Потім кидаємо дріжджі, цукор, сіль, додаємо розпушувач і просіяне борошно. Вимішуємо пластичне тісто, ділимо його на однакові маленькі кульки вагою по 65 грам, розкачуємо, викладаємо кілька ягід вишні і присипаємо цукром. Краї дріжджового тіста щільно защипуємо і викладаємо заготовки швом вниз у пароварку. У посуд мультиварки наливаємо окріп, встановлюємо кошик з виробами, закриваємо кришкою і варимо пишні вареники з вишнею на пару до готовності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Вареники з вишнею на кефірі на пару
    Вареники з вишнею на кефірі на пару
    Найулюбленішим частуванням у літню пору можна впевнено назвати вареники з ягідним наповненням і особливо популярною начинкою є саме вишнева. Далі
    Тісто на воді на вареники з вишнею
    Тісто на воді на вареники з вишнею
    Завдяки рецептами, які описані в статті, тісто на вареники можна готувати взагалі не заморочуючись в процесі. Вироби з вишнею в оболонці на основі
    Вареники з вишнею на воді - рецепт
    Вареники з вишнею на воді - рецепт
    Важливо в приготуванні вареників з ягідним наповненням зробити правильну основу. Тобто тісто має бути м'яким, ніжним, але досить міцним, здатним
    Вареники на пару
    Вареники на пару
    Час від часу всім хочеться поласувати варениками, тим більше, що начинка може бути на будь-який смак. Але ще краще вареники виходять, якщо готувати
    Вареники з замороженої вишнею - рецепт
    Вареники з замороженої вишнею - рецепт
    Якщо вам посеред зими захотілося вареників з вишнею - на виручку прийде заморожена вишня. Вареники з мороженої вишні виходять такими ж смачними і
    Вареники з вишнею - рецепт
    Вареники з вишнею - рецепт
    Вареники - це смачне і ситне блюдо української кухні. Існує безліч варіацій його створення з різними начинками: сиром, грибами, картоплею, полуницею,