Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тісто на воді на вареники з вишнею

Тісто на воді на вареники з вишнею

9-08-2016, 21:19
583
Тісто на воді на вареники з вишнею
Деякі господині купують вареники в магазині, тому що, не люблять займатися замешиванием тесту. Але, повірте, що це не настільки важко і складно, як може здатися на перший погляд. Ми розповімо вам, як швидко приготувати тісто для вареників на воді різними способами.
Рецепт тіста на воді на вареники з вишнею
Інгредієнти:

  • вода – 355 мл;

  • пшеничне борошно – 815 г;

  • цукор білий – 20 г;

  • олія оливкова – 30 мл


  • Приготування
    Борошно просіваємо в миску, щоб добре збагатити киснем. Воду розігріваємо, кидаємо цукор і розчиняємо його. Далі тонкою цівкою вливаємо солодку рідину в борошно і вимішуємо еластичне тісто, додаючи в кінці оливкова олія. В результаті повинно вийти щільне, пружне тісто без яєць на воді для вареників. Для цього викладаємо його на робочу поверхню, тонко розкочуємо качалкою в прямокутний пласт і вирізаємо гранованим склянкою кружечки. Тепер викладаємо в серединку вишневу начинку, присипаємо за смаком цукром і защипуємо всі краї. Готуємо вареники в закипілої води або ж заморожуємо на майбутнє в морозилці.
    Тісто на вареники на воді з яйцем
    Інгредієнти:

  • перепелині яйця – 3-5 шт.;

  • борошно – 720 г;

  • вода – 205 мл;

  • цукор – 20 г;

  • масло вершкове.


  • Приготування
    Яйця звільняємо від шкаралупи і відправляємо в миску, додаємо цукор, додаємо розтоплене вершкове масло і ретельно збиваємо міксером. Слідом поступово всипаємо борошно і розбавляємо масу холодною питною водою. Вимішуємо руками гладке, еластичне тісто, накриваємо його чистим рушником і залишаємо на 30 хвилин. Після цього досить тонко розкачуємо, нарізаємо ромбиками, викладаємо ягідну начинку і защипуємо щільно краю. Вареники з вишнею відправляємо в киплячу воду і відварюємо до готовності або ж складаємо в пакет і заморожуємо про запас.
    Тісто на вареники на мінеральній воді
    Інгредієнти:

  • вода (газована) – 1 ст.;

  • яйце відбірне – 1 шт.;

  • цукор, сіль;

  • борошно – 815 г;

  • масло рослинне – 45 мл


  • Приготування
    У мисці збиваємо блендером куряче яйце з дрібною сіллю і цукровим піском. Потім вливаємо холодну газовану воду, рослинне масло і вводимо частинами просіяне борошно. Замішуємо м'яке, еластичне тісто на воді і використовуємо його для приготування вареників з вишнею. Для цього розкачуємо його на припорошенном борошном столі, вирізаємо квадратики, викладаємо вишню, присипаємо її цукром і формуємо вироби, защипывая краю. Відварюємо вареники 5 хвилин у підсоленій киплячій воді, а потім подаємо з нежирної сметаною або вершковим маслом.
    Рецепт простого тіста на вареники на воді
    Інгредієнти:

  • борошно – 655 м;

  • вода – 205 мл;

  • сіль.


  • Приготування
    Сіль розчиняємо в тепленькій воді, а борошно просіваємо гіркою у велику миску. В центрі робимо невелику ямку і поступово вливаємо рідина. Замішуємо гладке еластичне тісто і залишаємо хвилин на 35. Далі тонко розкачуємо його качалкою, вирізаємо кружечки гранованим склянкою і викладаємо в серединку ягідну начинку. Гарненько защипуємо всі краї і відварюємо вареники в закипілої води.
    Тісто на вареники з гарячою водою
    Інгредієнти:

  • борошно – 405 г;

  • окріп – 255 мл;
  • Тісто на воді на вареники з вишнею

  • сіль;

  • олія рослинна – 55 мл


  • Приготування
    У миску наливаємо окріп і додаємо в нього рослинне масло. Потім додаємо сіль, трохи просіяного борошна і перемішуємо міксером суміш до однорідності. Поступово вводимо всю решту борошно і замішуємо руками круте, але еластичне тісто. Тонко розгортаємо його, викладаємо начинку і формуємо вареники, які відразу ж відварюємо до готовності в киплячій воді.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Вареники з вишнею на воді - рецепт
    Вареники з вишнею на воді - рецепт
    Важливо в приготуванні вареників з ягідним наповненням зробити правильну основу. Тобто тісто має бути м'яким, ніжним, але досить міцним, здатним
    Вареники з сирою картоплею
    Вареники з сирою картоплею
    Для шанувальників домашньої кухні, зокрема вареників, пропонуємо кілька досить оригінальних рецептів цього традиційного слов'янського страви. В
    Вареники з замороженої вишнею - рецепт
    Вареники з замороженої вишнею - рецепт
    Якщо вам посеред зими захотілося вареників з вишнею - на виручку прийде заморожена вишня. Вареники з мороженої вишні виходять такими ж смачними і
    Вареники з картоплею та грибами
    Вареники з картоплею та грибами
    Вареники з картоплею і грибами - самий популярний, і, безсумнівно, дуже смачний варіант приготування цієї страви. Кожна господиня, звичайно ж, готує
    Вареники з вишнею - рецепт
    Вареники з вишнею - рецепт
    Вареники - це смачне і ситне блюдо української кухні. Існує безліч варіацій його створення з різними начинками: сиром, грибами, картоплею, полуницею,
    Заварне тісто для вареників
    Заварне тісто для вареників
    Вареники роблять з різними начинками: сиром, картоплею, сиром, капустою, рибою, ягодами. І сьогодні ми детально розберемо, як приготувати заварне