Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вареники з замороженої вишнею - рецепт

Вареники з замороженої вишнею - рецепт

21-06-2015, 12:52
3 139
Вареники з замороженої вишнею - рецепт
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати чудові домашні вареники з вишнею. Вони стануть вашим улюбленим блюдом на сніданок, а також зарядять вас енергією і відмінним настроєм на весь день.

Рецепт вареників з замороженої вишнею


Інгредієнти:

  • борошно – 25 склянки;

  • яйце – 1 шт.;

  • кефір – 1 склянка;

  • маргарин – 100 г;

  • картопляний крохмаль – 1 ч. ложка;

  • сметана – за смаком;

  • масло вершкове.


  • Для начинки:

  • заморожена вишня – 300 р;

  • цукор – за смаком.


  • Приготування
    Борошно просіваємо, насипати в чашку гіркою, робимо невелику виїмку і акуратно виливаємо кефір і топлений маргарин. Потім додаємо трохи солі, розбиваємо яйце і замішуємо однорідне тісто. Тепер давайте підготуємо ягоди: розморожуємо їх, трохи промиваємо і виймаємо кісточки. Виділився сік зливаємо в окремий посуд. Далі від тесту відриваємо маленькі шматочки і розкачуємо з них кружечки. У центр кожного кладемо кілька вишеньок, присипаємо цукром і ліпимо рівненькі вареники. Після цього ставимо на плиту каструлю, наливаємо в неї воду і доводимо до кипіння. Кидаємо трохи солі, перемішуємо, викладаємо наші заготовки і варимо вареники з замороженої вишнею до тих пір, поки вони не спливуть. Далі акуратно виймаємо їх шумівкою, складаємо на тарілку і поливаємо соком вишні або промазуємо розтопленим вершковим маслом.

    Вареники з замороженої вишнями і сиром


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 300 г;

  • сметана – 250 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • сіль – щіпка;

  • борошно – 300 р.


  • Для начинки:

  • яйце – 1 шт.;

  • сир – 300 г;

  • ванілін – за смаком;

  • мелена кориця – за смаком;

  • заморожена вишня без кісточок – за смаком;

  • цукрова пудра.


  • Для подачі:

  • сметана – за смаком;

  • масло вершкове – 100 г.


  • Приготування
    Спочатку давайте приготуємо тісто для вареників. Для цього викладаємо в миску сметану і збиваємо її міксером з яйцем і дрібкою солі. Потім поступово всипаємо просіяне борошно, вимішуємо масу і прибираємо поки в холодильник. Не втрачаючи часу дарма, підготуємо начинку: сир гарненько розтираємо з яйцем і цукровим піском, додаємо за смаком ванілін і корицю. Вишню заздалегідь дістаємо з морозилки і розморожуємо, а потім промиваємо і звільняємо при необхідності від кісточок. Охолоджене тісто розгортаємо в пласт, вирізаємо склянкою кружечки і в центр кожного викладаємо трохи сиру і кілька ягід вишні. Ретельно защипуємо краю і відварюємо вареники з мороженої вишнею в киплячій і трохи підсоленій воді. Готову страву подаємо з вершковим маслом або сметанкою.

    Рецепт вареників з мороженої вишнею в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • кефір – 250 мл;

  • борошно – 300 г;

  • сода – щіпка;

  • сіль – щіпка.


  • Для начинки:

  • заморожена вишня без кісточок – 200 г;

  • цукор – за смаком.


  • Приготування
    Щоб приготувати вареники з вишнею на пару в миску наливаємо кефір і кидаємо сіль і соду. Розмішуємо все, поступово додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто, трохи липнущее до рук. Далі присипаємо кухонний стіл борошном, викладаємо тісто, відриваємо від нього невеликий шматочок і скачуємо ковбаску. Розрізаємо її на кілька рівних частин,
    Вареники з замороженої вишнею - рецепт
    скачуємо кожну кульку, а потім розплющуємо його і формуємо тонкий коржик. В серединку кладемо кілька розморожених вишеньок без кісточок і посипаємо по смаку цукром. Защипуємо щільно краю і викладаємо заготовки на обробну дошку. У чашу мультиварки наливаємо літр окропу, зверху встановлюємо спеціальну чашу для готування на пару, змащуємо її вершковим маслом і викладаємо вареники. Встановлюємо на приладі програму «Варка на пару» і чекаємо приблизно 15 хвилин. Після звукового сигналу викладаємо вареники в тарілку, поливаємо сметаною і насолоджуємося приголомшливим смаком страви.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Вареники на пару
    Вареники на пару
    Час від часу всім хочеться поласувати варениками, тим більше, що начинка може бути на будь-який смак. Але ще краще вареники виходять, якщо готувати
    Вареники з малиною
    Вареники з малиною
    Вареники з малиною - це класика російської кухні, і дуже просте літнє блюдо для всієї родини. Приготувати цей смачний кулінарний шедевр не скласти
    Вареники на кефірі
    Вареники на кефірі
    Вареники - це популярне українське блюдо, улюблене багатьма з нас. Зазвичай тісто для них робиться з борошна, води, яєць. Але найбільш ніжні вареники
    Вареники з вишнею - рецепт
    Вареники з вишнею - рецепт
    Вареники - це смачне і ситне блюдо української кухні. Існує безліч варіацій його створення з різними начинками: сиром, грибами, картоплею, полуницею,
    Заварне тісто для вареників
    Заварне тісто для вареників
    Вареники роблять з різними начинками: сиром, картоплею, сиром, капустою, рибою, ягодами. І сьогодні ми детально розберемо, як приготувати заварне
    Вареники з маком
    Вареники з маком
    Вареники - одна з найулюбленіших і найпопулярніших страв у нашій країні. Найчастіше готують вареники з картоплею або сиром, але є ще один чудовий