Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вареники з вишнею на воді - рецепт

Вареники з вишнею на воді - рецепт

9-08-2016, 21:14
904
Вареники з вишнею на воді - рецепт
Вареники з вишнею – неймовірно апетитний і смачне літнє блюдо. Приготувати їх зовсім нескладно і під силу кожній господині. Сьогодні ми розповімо вам, як робити вареники з вишнею на воді і здивувати рідних своїми кулінарними знаннями і вміннями.

Рецепт вареників з вишнею на воді


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 365 г;

  • окріп – 185 мл;

  • олія рослинна – 35 мл;

  • сіль.


  • Для начинки:

  • вишня свіжа без кісточок – 315 г;

  • цукор – 45 г;

  • крупа манна – 10 р.


  • Приготування
    Для початку давайте розглянемо з вами рецепт приготування тіста на воді для вареників з вишнею. Пшеничне борошно просіваємо в миску, вливаємо в нього киплячу воду і рослинну олію. Потім додаємо дрібку солі і швидкими рухами вимішуємо еластичне тісто. Накриваємо його тканинним рушником і залишаємо відпочивати приблизно на одну годину.
    Вишню без кісточок пересипаємо цукром. Через 10 хвилин виділився сік обережно зливаємо, а до ягоді додаємо манну крупу.
    Готове тісто розкочуємо качалкою в тоненький пласт, вирізаємо гранованим склянкою кола і на кожен викладаємо трохи начинки. Защипуємо щільно краю, формуємо вареники і кидаємо їх варитися в злегка підсолену воду. Готові вироби акуратно дістаємо шумівкою, викладаємо на тарілку, присипаємо цукром і поливаємо сметаною . Ось і все, вареники з вишнею на воді без яєць готові до дегустації.

    Вареники з вишнею на воді з яйцем


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 455 г;

  • яйце відбірне – 2 шт.;

  • сіль – щіпка;

  • вода питна – 165 мл


  • Для начинки:

  • вишня без кісточок свіжа – 375 г;

  • цукор білий – 75 г;

  • картопляний крохмаль – 10 р.


  • Приготування
    Перед тим, як готувати вареники з вишнею, в миску наливаємо кип'ячену холодну воду, всипаємо борошно, додаємо сіль і розбиваємо яйця. Замішуємо круте тісто і вистоюємо його 20 хвилин, щоб розбухла клейковина.
    Вареники з вишнею на воді - рецепт

    Свіжу вишню промиваємо, виймаємо всі кісточки, пересипаємо ягоду цукром і залишаємо хвилин на 20 а потім зливаємо сік. Стіл присипаємо борошном, тісто тонко розкотимо і склянкою вирізаємо рівні кружечки. У центр кожної заготовки викладаємо по декілька вишеньок, присипаємо крохмалем і з'єднуємо пальцями, ретельно защипывая і формуючи однакові вареники. У каструлю наливаємо окріп, підсолюємо за смаком, кидаємо вироби і відварюємо кілька хвилин до готовності. Далі акуратно дістаємо вареники з вишнею з води шумівкою, викладаємо на тарілку, присипаємо цукром і поливаємо нежирної сметаною.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тісто на воді на вареники з вишнею
    Тісто на воді на вареники з вишнею
    Завдяки рецептами, які описані в статті, тісто на вареники можна готувати взагалі не заморочуючись в процесі. Вироби з вишнею в оболонці на основі
    Як варити вареники з вишнею?
    Як варити вареники з вишнею?
    Вареники з вишнею всі люблять і пам'ятають з дитинства. Якщо ви хочете здивувати рідних і знайомих стравою з дитинства, смачним і простим у
    Вареники на пару
    Вареники на пару
    Час від часу всім хочеться поласувати варениками, тим більше, що начинка може бути на будь-який смак. Але ще краще вареники виходять, якщо готувати
    Вареники з замороженої вишнею - рецепт
    Вареники з замороженої вишнею - рецепт
    Якщо вам посеред зими захотілося вареників з вишнею - на виручку прийде заморожена вишня. Вареники з мороженої вишні виходять такими ж смачними і
    Вареники з вишнею - рецепт
    Вареники з вишнею - рецепт
    Вареники - це смачне і ситне блюдо української кухні. Існує безліч варіацій його створення з різними начинками: сиром, грибами, картоплею, полуницею,
    Заварне тісто для вареників
    Заварне тісто для вареників
    Вареники роблять з різними начинками: сиром, картоплею, сиром, капустою, рибою, ягодами. І сьогодні ми детально розберемо, як приготувати заварне