Варення з дині в мультиварці
Приготувати дуже смачне варення з усіма улюбленої дині дуже навіть просто, а от як зварити його в мультиварці ми вам детально розповімо.
Інгредієнти:
стигла диня – 12 кг;
цукровий пісок – 750 г;
лимонна кислота – 1/2 ч. ложки (без гори);
кориця (мелена) – 1 ч. ложка;
питна вода – 1 ст.
Приготування
Хорошу стиглу диню поділяємо за допомогою гострого ножа на дві половинки і ложкою выскребаем з центру насіння. З зовнішньої поверхні тоненьким шаром зрізаємо всю непотрібну нам шкірку. Далі на електронних вагах відміряє кількість дыньки, яке задано рецептом і подрібнюємо всі 2-3 сантиметровими кубиками.
У чашу електроприладу вливаємо питну воду, додаємо лимонну кислоту, весь цукровий пісок і, перемішуючи його лопаткою, розчиняємо вже при включеному, подогревающем сироп режимі «Гасіння». Бачачи, що сиропчик закипів викладаємо в нього підготовлені кубики дині і перемикаємося на «Випічку». Через 35 хвилин вимикаємо каструлю-скороварку і остуджуємо варення до кімнатної температури.
Після знову включаємо на колишній режим, вводимо в варення аромат меленої кориці і варимо все 1 годину 20 хвилин. Готове ласощі розливаємо по стерильним, скляним банкам і закочує їх до повного упору кришками.
Інгредієнти:
солодка диня – 13 кг;
дрібний цукор – 800 г;
екстракт ванілі – 1 ч. ложка;
лимон (великий) – 1 шт.;
Приготування
За принципом першого рецепта готуємо диню і відміряє потрібну вагу. Тільки нарізаємо її вже трохи довгастими шматочками. Переміщаємо диньку в мультиварку і пересипаємо її дрібним білим цукром. Залишаємо її в такому положенні на 25 години, а після, в режимі «Випічка» варимо диню у власному соку 60 хвилин. Потім відключаємо і закриваємо каструлю на 8 годин. Після знову включаємо електроприлад, вводимо в варення перекручений через м'ясорубку цілий лимон, екстракт ванілі і на «Випікання» проварюємо його ще 60 хвилин.
Таке варення вийде більш густим, тому ми його не розлити його не вийде. Розкладаємо ласощі ложкою по прожареним в духовці банкам і укупориваем.
Рецепт варення з дині в мультиварці-скороварці
Інгредієнти:
Приготування
Хорошу стиглу диню поділяємо за допомогою гострого ножа на дві половинки і ложкою выскребаем з центру насіння. З зовнішньої поверхні тоненьким шаром зрізаємо всю непотрібну нам шкірку. Далі на електронних вагах відміряє кількість дыньки, яке задано рецептом і подрібнюємо всі 2-3 сантиметровими кубиками.
У чашу електроприладу вливаємо питну воду, додаємо лимонну кислоту, весь цукровий пісок і, перемішуючи його лопаткою, розчиняємо вже при включеному, подогревающем сироп режимі «Гасіння». Бачачи, що сиропчик закипів викладаємо в нього підготовлені кубики дині і перемикаємося на «Випічку». Через 35 хвилин вимикаємо каструлю-скороварку і остуджуємо варення до кімнатної температури.
Після знову включаємо на колишній режим, вводимо в варення аромат меленої кориці і варимо все 1 годину 20 хвилин. Готове ласощі розливаємо по стерильним, скляним банкам і закочує їх до повного упору кришками.
Варення з дині з лимоном в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
За принципом першого рецепта готуємо диню і відміряє потрібну вагу. Тільки нарізаємо її вже трохи довгастими шматочками. Переміщаємо диньку в мультиварку і пересипаємо її дрібним білим цукром. Залишаємо її в такому положенні на 25 години, а після, в режимі «Випічка» варимо диню у власному соку 60 хвилин. Потім відключаємо і закриваємо каструлю на 8 годин. Після знову включаємо електроприлад, вводимо в варення перекручений через м'ясорубку цілий лимон, екстракт ванілі і на «Випікання» проварюємо його ще 60 хвилин.
Таке варення вийде більш густим, тому ми його не розлити його не вийде. Розкладаємо ласощі ложкою по прожареним в духовці банкам і укупориваем.
Рекомендуємо добрі рецепти
Компот з дині
У сезон баштанних культур ми звичайно вважаємо за краще їсти і ароматні солодкі дині в свіжому вигляді. Але так як ці плоди довго не зберігаються, то
Варення з дині
Диня - запашний і смачний плід, який ми любимо з дитинства. В кулінарії вона використовується досить широко. З неї роблять варення, компоти, соки,
Коктейль з дині
Диня - соковита і ароматна баштанна культура. З неї можна приготувати безліч смачних страв і десертів. Давайте поговоримо з вами про незвичайні
Варення з брусниці в мультиварці
Варення з брусниці - це смачний і корисний продукт, так як ця ягода володіє великою кількістю цілющих властивостей. І сьогодні ми розповімо вам, як
Варення з вишні в мультиварці
Вишня - смачна і корисна ягода. Її використовують для створення десертів, випічки та інших солодких страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудове
Десерт з дині
Соковита, ароматна і стигла диня без всяких доповнень є смачним блюдом. Але ми завжди прагнемо якось урізноманітнити наші десерти. Так давайте