Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати фарширований перець в мультиварці?

Як приготувати фарширований перець в мультиварці?

21-09-2016, 12:22
614
Як приготувати фарширований перець в мультиварці?
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати в мультиварці фарширований перець. Страва вийде неймовірно смачним, ароматним і в міру пропеченим. Ну а прилад подарує вам майже годину вільного часу, який можна провести зі своїми домочадцями.

Рецепт фаршированого перцю з фаршем в мультиварці


Інгредієнти:

  • різнокольоровий болгарський перець – 8 шт.;

  • рис круглий – 120 г;

  • м'ясний фарш – 505 г;

  • цибулина біла – 85 м;

  • морква – 115 г;

  • паста томатна – 25 мл;

  • спеції;

  • масло рослинне – 45 мл


  • Приготування
    У сковороду наллємо рослинне масло і, як тільки воно розігріється, очищений і кинемо нашатковану дрібно цибулю. Обсмажимо його до прозорого стану, а потім додамо моркву, натерту соломкою на крупній тертці. Вміст сковороди перемішаємо і підрум'янимо овочі 5 хвилин.
    Рис проваримо до напівготовності і охладим, а потім змішуємо в мисці з сирим м'ясним фаршем, овочевий обсмаженням, спеціями і зеленню.
    Болгарські перці ретельно промиємо, зрізаємо ножем верхівку і акуратно виймемо все насіння. Наповнимо їх приготовленої раніше начинкою і поставимо заготовки в чашу мультиварки. Тепер наллємо трохи кип'яченої води, виберемо «Гасіння» і засечем 45 хвилин. Після сигналу відкриємо кришку приладу, додамо домашню пасту, спеції і обережно все перемішати. Далі готуємо фаршировані м'ясом перці в мультиварці ще 15 хвилин, вибравши програму «Смаження». Подамо страву з картопляним пюре або будь-яким гарніром на ваш розсуд.

    Фаршировані перці в мультиварці зі сметаною


    Інгредієнти:

  • болгарський перець – 8 шт.;

  • м'ясний фарш – 405 г;

  • рис – 120 г;

  • цибулина біла – 75 г;

  • морква – 75 г;

  • домашня паста томатна – 20 г;

  • часник – 5 р;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • вода питна;

  • борошно – 10 г;

  • сметана – 155 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати фарширований перець в мультиварці, підготуємо всі інгредієнти. Кладемо В чашу подрібнений кубиками цибулю і терту моркву. Обсмажимо овочі на відповідному режимі хвилин 15 заважаючи спеціальною лопаткою. Після додамо томатну пасту і ретельно перемішати все.
    У мисці змішаємо м'ясний фарш з сирим рисом, додамо трохи обсмажених овочів та приправте спеціями. Перець промиємо, відріжемо плодоніжку і видалимо акуратно насіння. Заповнимо їх підготовленою начинкою і викладемо в чашу мультиварки.
    Тепер давайте приготуємо соус: розчинний у кип'яченій воді сметану, кинемо борошно, підсолимо суміш і поперчимо. Злегка взобьем все віночком і заллємо соусом перці. Додамо подрібнену зелень і часник. Закриємо кришку приладу, встановимо програму «Випічка» і засечем 60 хвилин.

    Перець, фарширований овочами і рисом, в мультиварці


    Інгредієнти:

  • болгарський жовтий перець – 550 г;

  • цибулина – 145 г;

  • морква – 105 г;

  • паста томатна – 60 г;

  • помідори – 720 г;

  • рис сирої – 120 г;

  • масло рослинне – 55 мл;

  • спеції;

  • часник – 2 зубчики;

  • зелень – 1 пучок.


  • Приготування
    У чашу виллємо трохи масла і обсмажимо на ньому подрібнену цибулю і часник. Кілька помідорів натремо на крупній тертці і отримане томатне пюре перекладемо до овочів. Кинемо спеції, ретельно перемішати і протушкуйте заправку до загустіння, а потім перельем в миску.
    Цибулю і моркву чистимо, дрібно рубаємо і кидаємо в змащену маслом миску. Виберемо програму «Випічка» і готуємо 10 хвилин. Далі додамо домашню томатну пасту і потомим начинку ще 5 хвилин. Рис промиємо холодною водою і кинемо до обсмаженою овочам разом з подрібненими помідорами і спеціями.
    Перці промиємо, акуратно зрізаємо капелюшки і винесемо насіння. Отримані коробочки заповнимо начинкою і викладемо в чашу. Заллємо перець фарширований овочами соусом і готуємо в мультиварці на «Гасіння» 70 хвилин.

    Фарширований перець на пару в мультиварці


    Інгредієнти:

  • перець болгарський – 8 шт.;

  • м'ясний фарш – 505 г;

  • цибулина – 70 г;

  • морква – 70 г;

  • зелень;

  • відварений рис – 240 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Фарш змішуємо в мисці з відварним рисом і приправимо за смаком будь-якими спеціями і рубаною зеленню. Перці промиємо, зрізаємо верхівку і виймемо все насіння. Заповнимо їх начинкою і викладемо в кошик для варіння на пару. Моркву і лук очистимо, подрібнимо довільно і додамо до фаршированим перцям. У чашу мультиварки наллємо півлітра води, встановимо зверху корзину, закриємо прилад кришкою і готуємо страву на «Супі» протягом 45 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати ліниві голубці в мультиварці?
    Як приготувати ліниві голубці в мультиварці?
    Ліниві голубці не дарма отримали таку назву - з їх приготуванням здатний впоратися самий невдалий кулінар. Але ми пропонуємо максимально спростити
    Дуже смачний соус з помідорів на зиму
    Дуже смачний соус з помідорів на зиму
    Протягом сезону масової томатної консервації пропонуємо урізноманітнити ваш асортимент закруток незвичайним соусом. Спробуйте заготовити
    Голубці в томатно-сметанному соусі в мультиварці
    Голубці в томатно-сметанному соусі в мультиварці
    Домашні голубці можна приготувати, не побоюючись зіпсувати страву. Завдяки мультиварці, в якій рекомендуємо тушкувати страву, ваші конвертики з
    Тушковані перці з фаршем
    Тушковані перці з фаршем
    Дуже смачне сезонне страва - фаршировані перці. Розповімо, як приготувати страву в класичному варіанті, а також приготуємо його в мультиварці, що
    Фарширований перець у духовці
    Фарширований перець у духовці
    Перець, фарширований м'ясом, овочами, сиром - вишукане блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. І сьогодні ми розповімо, як приготувати
    Фарширований перець в мультиварці
    Фарширований перець в мультиварці
    Приготування фаршированого перцю може стати справжньою мукою для недосвідченої господині, якщо, звичайно, у вас немає мультиварки, адже ця кухонні