Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тушковані перці з фаршем

Тушковані перці з фаршем

15-09-2015, 20:49
566
Тушковані перці з фаршем
Тушковані перці з фаршем – цікаве самостійне блюдо, яке замінює і гарнір, і закуску. Блюдо виходить дуже смачним, ситним і неймовірно соковитим. Пропонуємо вам кілька простих рецептів, які не віднімуть у вас багато часу.

Тушковані перці з фаршем в мультиварці


Інгредієнти:

  • болгарський перець – 8 шт.;

  • м'ясний фарш – 500 г;

  • рис – 1 ст.;

  • морква – 2 шт.;

  • паста томатна – 2 ст. ложки;

  • спеції ;

  • олія рослинна;

  • кріп свіжий.


  • Приготування
    Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і пасеруємо на соняшниковій маслечко до прозорого стану. Морква подрібнюємо на крупній терочке і додаємо до лучка. Рис відварюємо до напівготовності, остуджуємо і змішуємо з фаршем і овочами. Додаємо подрібнену зелень, підсолюємо за смаком і перемішуємо. Перці промиваємо, обробляємо, зрізаємо верхівку і видаляємо насіння. Наповнюємо їх начинкою і складаємо вертикально одним шаром в чашу мультиварки. Заливаємо каструлю наполовину водою і закриваємо кришку приладу. Виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо 45 хвилин. У самому кінці додаємо натуральну томатну пасту, доводимо до кипіння і чекаємо звукового сигналу. Перед подачею тушкований фарширований перець прикрашаємо зеленню і поливаємо соусом, в якому варилися овочі.

    Рецепт тушкованих перців з фаршем


    Інгредієнти:

  • болгарський перець – 10 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • м'ясний фарш – 500 г;

  • хліб білий – 100 г;

  • свіжі гриби – за бажанням;

  • спеції;

  • масло рослинне – 2 ст. ложки.


  • Для соусу:

  • морква – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції;

  • сметана нежирна – 150 мл.


  • Приготування
    Тушковані перці з фаршем
    Почнемо з приготування фаршу: м'ясо промиваємо, обробляємо і перекручуємо через м'ясорубку. Додаємо дрібно нарізану цибулю і хліб, вимочений у воді або молоці. Свіжий перець обполіскуємо, насухо витираємо і очищаємо від насіння, зрізавши акуратно верхівку. Начиняємо овочі приготовленої начинкою і викладаємо перці в сотейник. Моркву і цибулину очистити, дрібно шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Потім кладемо сметану, підсолюємо за смаком і ретельно перемішуємо. Тушкуємо соус 5 хвилин при слабкому кипінні, а потім викладаємо його до перцям і підливаємо трохи води або овочевого бульйону. За бажанням, можете додати в блюдо гриби. Для цього їх треба промити, обробити, нашаткувати скибочками і додати до перцю. Тушкуємо все хвилин 35 пробуємо на сіль, а потім подаємо фарширований перець, тушкований у сметані до столу, прикрасивши свіжою січеною зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тушковані кабачки з рисом
    Тушковані кабачки з рисом
    Скільки ж чудових страв можна приготувати з кабачків. Їх смажать, запікають і навіть варять компот. Пропонуємо їх згасити в компанії з рисом. Додайте
    Тушковані кабачки в мультиварці
    Тушковані кабачки в мультиварці
    Багатьох господинь підкорила мультиварка не тільки своїм достоїнством швидкого приготування страв, але і функцією тривалого гасіння. Таким чином
    Суп з фрикадельками в мультиварці
    Суп з фрикадельками в мультиварці
    Суп з фрикадельками - абсолютно просте і неабияке блюдо. Здивувати їм досить складно. Хоча, якщо ви додасте до складу трохи додаткових інгредієнтів,
    Фарширований перець у духовці
    Фарширований перець у духовці
    Перець, фарширований м'ясом, овочами, сиром - вишукане блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. І сьогодні ми розповімо, як приготувати
    Фарширований перець в мультиварці
    Фарширований перець в мультиварці
    Приготування фаршированого перцю може стати справжньою мукою для недосвідченої господині, якщо, звичайно, у вас немає мультиварки, адже ця кухонні
    Гречка з фаршем в мультиварці
    Гречка з фаршем в мультиварці
    Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці