Тушковані кабачки в мультиварці
Пропонуємо вам цікавий і досить простий рецепт тушкованих кабачків, приготованих в мультиварці, який різноманітить ваш стіл і сподобається всім гостям.
Інгредієнти:
кабачок молодий – 3 шт.;
морква – 3 шт.;
стиглий помідор – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
часник – 5 зубчиків;
свіжа зелень;
мелений імбир – щіпка;
спеції;
коріандр мелений – щіпка.
Приготування
Всі овочі спочатку промиваємо й обсушуємо. Потім нарізаємо півкільцями моркву, часник шаткуємо пластинами, а цибулю – кубиками. В посуд мультиварки наливаємо рослинне масло і викладаємо овочі. Кабачки обполіскуємо, кришимо кільцями і викладаємо зверху. Посипаємо спеціями за смаком, солимо і накриваємо кружечками помідор. Тепер закриваємо кришку приладу, виставляємо програму «Гасіння» і встановлюємо час на 1 годину. За 5 хвилин до готовності посипаємо блюдо подрібненою свіжою зеленню, і перекладаємо тушковані кабачки з овочами з мультиварки в глибоку тарілку.
Інгредієнти:
кабачки молоді – 4 шт.;
цибулина – 1 шт.;
картопля – 5 шт.;
спеції;
свіжа зелень;
м'ясний фарш – за смаком;
помідори – за бажанням;
часник – 2 зубчики;
олія рослинна.
Приготування
Отже, кабачки промиваємо, чистимо, акуратно виймаємо насіння і нарізаємо м'якоть невеликими скибочками. У каструлю мультиварки наливаємо масло, висипаємо підготовлені кабачки і кидаємо картоплю, порізану кубиками. Закриваємо прилад кришкою, виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо 15 хвилин. Цим часом обполіскуємо зелень, струшуємо її і дрібно рубаємо ножем. Цибулину і часник чистимо, нарізаємо маленькими кубиками і додаємо до м'ясного фаршу. Перемішуємо, підсолюємо за смаком і викладаємо масу у посуд мультиварки. Знову закриваємо кришкою і тушкуємо страву ще хвилин 15 додавши за бажанням помідори. Після звукового сигналу даємо страві настоятися і потім подаємо до столу.
Інгредієнти:
борошно – 1 ст. ложка;
молочні кабачки – 1 кг;
сметана нежирна – 05 ст.;
масло рослинне – 30 мл;
цукор – щіпка;
сіль;
кріп або петрушка.
Приготування
Кабачки гарненько миємо, очищаємо від товстої шкірки, виймаємо насіння і нарізаємо овочі товстими брусками. Мультиварку виставляємо режим «Смаження», наливаємо масло і розігріваємо його. Потім викладаємо кабачки і обсмажуємо 5 хвилин. Додаємо дрібку цукру і підрум'янюємо все ще декілька хвилин, постійно помішуючи. Тепер потроху додаємо борошно і готуємо страву до звукового сигналу готовності. Потім вибираємо програму «Гасіння», додаємо сіль при необхідності, кладемо нежирну сметану і засікаємо 20 хвилин. Готову страву подаємо зі свіжої подрібненої зеленню петрушки або кропу.
Інгредієнти:
кабачки молоді – 700 г;
цибулина – 1 шт.;
сметана нежирна – 2 ст. ложки;
морква – 1 шт.;
філе куряче – 700 г;
спеції ;
олія соняшникова.
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо і кидаємо в чашу мультиварки з маслом. Вибираємо програму «Смаження» і готуємо рівно 3 хвилини, помішуючи. Потім додаємо моркву, нарізану кружечками, і обсмажуємо овочі до рум'яного стану. Тепер викладаємо свіже куряче філе, нашинковане шматочками, підсолюємо, перчимо до смаку, перемішуємо і готуємо хвилин 7. Кабачки нарізаємо кубиками, виймаємо насіння і додаємо до овочів. Переставляємо прилад в режим «Гасіння» і готуємо ще 20 хвилин. Далі вливаємо сметану, розмішуємо і тушкуємо страву ще 5 хвилин.
Рецепт тушкованих кабачків в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі спочатку промиваємо й обсушуємо. Потім нарізаємо півкільцями моркву, часник шаткуємо пластинами, а цибулю – кубиками. В посуд мультиварки наливаємо рослинне масло і викладаємо овочі. Кабачки обполіскуємо, кришимо кільцями і викладаємо зверху. Посипаємо спеціями за смаком, солимо і накриваємо кружечками помідор. Тепер закриваємо кришку приладу, виставляємо програму «Гасіння» і встановлюємо час на 1 годину. За 5 хвилин до готовності посипаємо блюдо подрібненою свіжою зеленню, і перекладаємо тушковані кабачки з овочами з мультиварки в глибоку тарілку.
Тушковані кабачки з фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, кабачки промиваємо, чистимо, акуратно виймаємо насіння і нарізаємо м'якоть невеликими скибочками. У каструлю мультиварки наливаємо масло, висипаємо підготовлені кабачки і кидаємо картоплю, порізану кубиками. Закриваємо прилад кришкою, виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо 15 хвилин. Цим часом обполіскуємо зелень, струшуємо її і дрібно рубаємо ножем. Цибулину і часник чистимо, нарізаємо маленькими кубиками і додаємо до м'ясного фаршу. Перемішуємо, підсолюємо за смаком і викладаємо масу у посуд мультиварки. Знову закриваємо кришкою і тушкуємо страву ще хвилин 15 додавши за бажанням помідори. Після звукового сигналу даємо страві настоятися і потім подаємо до столу.
Кабачки, тушковані в сметані в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки гарненько миємо, очищаємо від товстої шкірки, виймаємо насіння і нарізаємо овочі товстими брусками. Мультиварку виставляємо режим «Смаження», наливаємо масло і розігріваємо його. Потім викладаємо кабачки і обсмажуємо 5 хвилин. Додаємо дрібку цукру і підрум'янюємо все ще декілька хвилин, постійно помішуючи. Тепер потроху додаємо борошно і готуємо страву до звукового сигналу готовності. Потім вибираємо програму «Гасіння», додаємо сіль при необхідності, кладемо нежирну сметану і засікаємо 20 хвилин. Готову страву подаємо зі свіжої подрібненої зеленню петрушки або кропу.
Кабачки, тушковані з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо і кидаємо в чашу мультиварки з маслом. Вибираємо програму «Смаження» і готуємо рівно 3 хвилини, помішуючи. Потім додаємо моркву, нарізану кружечками, і обсмажуємо овочі до рум'яного стану. Тепер викладаємо свіже куряче філе, нашинковане шматочками, підсолюємо, перчимо до смаку, перемішуємо і готуємо хвилин 7. Кабачки нарізаємо кубиками, виймаємо насіння і додаємо до овочів. Переставляємо прилад в режим «Гасіння» і готуємо ще 20 хвилин. Далі вливаємо сметану, розмішуємо і тушкуємо страву ще 5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з фрикадельками в мультиварці
Суп з фрикадельками - абсолютно просте і неабияке блюдо. Здивувати їм досить складно. Хоча, якщо ви додасте до складу трохи додаткових інгредієнтів,
Тушковані кабачки з картоплею в мультиварці
Тушковані овочі - це прекрасне блюдо, яке стане у пригоді, якщо треба швидко нагодувати велику компанію. А щоб страва вийшло ще й оригінальним і
Овочеве рагу з кабачками в мультиварці
Найбільш популярний літній страва - це овочеве рагу. Адже тільки зі свіжих молодих овочів виходить настільки неймовірно смачне і ароматне страву. Це
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або
Тушковані овочі в мультиварці
В мультиварці можна зробити практично будь-яку страву, та й часу на приготування потрібно набагато менше, ніж на плиті. У сьогоднішній нашій статті