Голубці в томатно-сметанному соусі в мультиварці
Голубці, приготовані в мультиварці, виходять неймовірно поживними, соковитими і наваристими. Сьогодні ми поділимося з вами кількома рецептами голубців в томатно-сметанному соусі.
Інгредієнти:
капуста білокачанна – 1 качан.
Для начинки:
фарш м'ясний – 500 г;
рис – 1 ст.;
спеції .
Для соусу:
борошно – 30 г;
цибулина – 1 шт.;
сметана нежирна – 3 ст. ложки;
морква – 1 шт.;
перець червоний болгарський – 1 шт.;
паста томатна – 2 ст. ложки;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Для приготування начинки, рис заздалегідь відварюємо і змішати з м'ясним фаршем, підсолюємо за смаком. Капусту обробляємо від поганих листя, розбираємо, акуратно зрізаємо все потовщення і злегка відбиваємо молотком. Потім розкладаємо листя на робочу поверхню і розподіляємо в центрі трохи начинки. Накриваємо зверху верхньою частиною капустяного листа і формуємо конвертик. Коли всі голубці будуть підготовлені, переходимо до соусу. Цибулю, моркву і солодкий перець чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо в сковороді на рослинному маслечко. Далі викладаємо томатну пасту і приправляємо спеціями. Поступово вводимо муку, кладемо сметану і ретельно все перемішуємо. При необхідності розвести соус водою. На дно чаші мультиварки викладаємо кілька цілих капустяного листя, потім – голубці і заливаємо приготовленим соусом. Включаємо прилад в режим «Гасіння» і чекаємо приблизно 45 хвилин. Подаємо готові голубці в томатно-сметанному соусі гарячими з картопляним пюре або відварним рисом.
Інгредієнти:
фарш м'ясний – 350 г;
морква – 1 шт.;
капуста білокачанна – 200 г;
цибулина – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
спеції;
рис – 50 г;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
борошно – 50 р.
Для соусу:
сметана – 100 мл;
томатна натуральна паста – 2 ст. ложки;
спеції;
вода – 50 мл;
часник – 1 зубчик.
Приготування
Моркву чистимо, подрібнюємо на тертці і додаємо до м'ясного фаршу. Цибулю шаткуємо кубиками, а рис відварюємо. Після цього висипаємо підготовлені інгредієнти в м'ясний фарш і додаємо капусту, нашатковану соломкою. Солимо за смаком, додаємо куряче яйце і перемішуємо. Змочуємо Руки холодною водою, ліпимо котлетки і викладаємо їх на дно чаші мультиварки. Обсмажуємо в масло на відповідному режимі спочатку з одного боку, а потім з іншого. У мисці змішуємо сметану з томатною пастою, додаємо спеції і видавлюємо часничок. Розбавляємо томатно-сметанний соус водою і виливаємо в чашу з ледачими голубцями. Виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо 30 хвилин.
Голубці в томатно-сметанному соусі в мультиварці
Інгредієнти:
Для начинки:
Для соусу:
Приготування
Для приготування начинки, рис заздалегідь відварюємо і змішати з м'ясним фаршем, підсолюємо за смаком. Капусту обробляємо від поганих листя, розбираємо, акуратно зрізаємо все потовщення і злегка відбиваємо молотком. Потім розкладаємо листя на робочу поверхню і розподіляємо в центрі трохи начинки. Накриваємо зверху верхньою частиною капустяного листа і формуємо конвертик. Коли всі голубці будуть підготовлені, переходимо до соусу. Цибулю, моркву і солодкий перець чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо в сковороді на рослинному маслечко. Далі викладаємо томатну пасту і приправляємо спеціями. Поступово вводимо муку, кладемо сметану і ретельно все перемішуємо. При необхідності розвести соус водою. На дно чаші мультиварки викладаємо кілька цілих капустяного листя, потім – голубці і заливаємо приготовленим соусом. Включаємо прилад в режим «Гасіння» і чекаємо приблизно 45 хвилин. Подаємо готові голубці в томатно-сметанному соусі гарячими з картопляним пюре або відварним рисом.
Смачні ліниві голубці в томатно-сметанному соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Моркву чистимо, подрібнюємо на тертці і додаємо до м'ясного фаршу. Цибулю шаткуємо кубиками, а рис відварюємо. Після цього висипаємо підготовлені інгредієнти в м'ясний фарш і додаємо капусту, нашатковану соломкою. Солимо за смаком, додаємо куряче яйце і перемішуємо. Змочуємо Руки холодною водою, ліпимо котлетки і викладаємо їх на дно чаші мультиварки. Обсмажуємо в масло на відповідному режимі спочатку з одного боку, а потім з іншого. У мисці змішуємо сметану з томатною пастою, додаємо спеції і видавлюємо часничок. Розбавляємо томатно-сметанний соус водою і виливаємо в чашу з ледачими голубцями. Виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Хінкалі в мультиварці на пару
Хінкалі, приготовані на пару, неодмінно вийдуть набагато смачніше, м'якше. Тому сміливо в даному процесі використовуйте домашню помічницю -
Ліниві голубці з рисом і капустою
Вже сама назва – ліниві голубці, говорить про те, що часу на приготування цієї страви потрібно зовсім не багато. При цьому за смаком воно
Голубці в сметанному соусі
Голубці - смачна, ситна та поживна страва, добре підходить для сімейних трапез у вихідні дні, а також для меню урочисто-ритуальних подій. Зараз
Голубці в мікрохвильовці
У мікрохвильовій печі можна приготувати абсолютно все що завгодно, від відварених яєць до повітряного бісквіта. У цій статті ми розповімо, як
Ліниві голубці в мультиварці
Рецепти ледачих голубців вже давно відомим нашим господиням. А ось як приготувати цю страву в мультиварці поки знають небагато. З цієї причини ми
Голубці в скороварці
Страви в скороварці виходять соковитими і дуже смачними, так і процес приготування не займає багато часу. Зараз ми вам розповімо, як приготувати