Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Хінкалі в мультиварці на пару

Хінкалі в мультиварці на пару

30-01-2016, 13:17
951
Хінкалі в мультиварці на пару
Приготування на пару – одна з найбільш корисних функцій мультиварці . Разом зі спеціальним зручним контейнером, цей процес стає в десятки разів простіше, ніж проста варіння над водяною банею, а зручний таймер дозволить з точністю виставити відповідний час приготування, щоб уникнути розварювання продукту. Всі тонкощі приготування хінкалі в мультиварці на пару ми обговоримо нижче.

Хінкалі на пару – рецепт


Почнемо з рецепта, в якому з нуля будуть готуватися і самі хінкалі, адже домашній продукт завжди в рази смачніше напівфабрикату.
Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 13 кг;

  • яйця - 2 шт.;

  • вода - 450 мл


  • Для начинки:

  • яловичина - 690 м;

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • вода - 430 мл;

  • сушений червоний перець, мелений пажитник - по смаку.


  • Приготування
    Збийте пару яєць з пучкою солі. Влийте яйця до борошні разом з водою і з'єднайте всі до формування еластичного тіста. Готове тісто ретельно обімніть, залиште відпочити на час приготування начинки.
    Яловичину дрібно порубаєте або перетворіть у фарш за допомогою м'ясорубки/блендера. Подрібніть цибулю. Змішайте цибулю і м'ясо разом зі спеціями і влийте воду. Вода відіграє ключове значення в рецепті, позначаючись на соковитості м'ясної начинки.
    Полежавшее тісто тонко розкачайте і наріжте на великі кола. У центр кожного покладіть по чайній ложці м'ясного фаршу і з'єднайте краї разом, защипывая їх по колу. Готові хінкалі можна заготовити про запас, відправивши в морозильну камеру, а можна відразу ж приступати до приготування.
    Помістіть хінкалі поверх змащеній решітки для варіння на пару і поставте поверх наповненою чаші пристрою. Виберіть відповідний режим приготування. Скільки варити хінкалі на пару залежить від їх розміру, але тимчасові рамки можуть коливатися в межах від півгодини до 45 хвилин.

    Як приготувати заморожені хінкалі в мультиварці на пару?

    Хінкалі в мультиварці на пару

    Якщо ви використовуєте заморожений напівфабрикат, то його також можна приготувати за допомогою кухонного гаджета, при цьому попередньою розморожування не потрібно.
    Наповнивши чашу пристрою водою, ви можете покласти в неї горошини перцю, лавр або інші ароматні прянощі. Ґрати для варіння на пару рясно змастіть маслом і викладіть хінкалі поверх, стежачи за тим, щоб вони не торкалися один одного, в іншому випадку після варіння тісто злипнеться. Розмістіть грати в пристрої і виберіть режим «Варка на пару». Приготування хінкалі середнього розміру на пару займе близько півгодини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як варити заморожені хінкалі?
    Як варити заморожені хінкалі?
    Ця стаття стане у пригоді холостякам або ледачим господиням, які не дуже люблять возитися з приготуванням хінкалі, але і не дуже обізнані, як
    Скільки варити заморожені хінкалі?
    Скільки варити заморожені хінкалі?
    Сьогодні, напевно, кожен знає, що таке хінкалі, адже навіть не вміючи їх готувати самостійно, напевно бачили цей заморожений продукт в магазині. І цю
    Як правильно варити хінкалі?
    Як правильно варити хінкалі?
    Приготувавши самостійно смачні грузинські хінкалі або, купивши заморожений напівфабрикат, дуже часто виникають сумніви, як правильно їх зварити. Далі
    Як приготувати хінкалі в домашніх умовах?
    Як приготувати хінкалі в домашніх умовах?
    Звичайно, зараз можна купити безліч різноманітних напівфабрикатів, особливо доступні пельмені та хінкалі. Про останніх поговоримо більш докладно і
    Хінкалі в пароварці
    Хінкалі в пароварці
    Хінкалі - страва грузинської кухні, яке готується з яловичини і баранини. Зробити його можна на власній кухні. Для цього доведеться докласти деяких
    Хінкалі в мультиварці
    Хінкалі в мультиварці
    Хінкалі - дуже відоме грузинське блюдо, яке вміє готувати далеко не кожна господиня. Щоб ви могли похвалитися своїми кулінарними знаннями і