Як правильно варити хінкалі?
Хінкалі – страва грузинської кухні, трохи нагадує наші пельмені. Як правильно варити хінкалі, ми вам зараз і розповімо.
Як варити хінкалі в каструлі?
каструлю, в якій будемо варити хінкалі перед початком приготування потрібно змастити рослинним маслом. Тільки після цього вливаємо воду. Завдяки такої нехитрої процедури хінкалі під час варіння не прилипнуть і залишаться цілими. Це дуже важливо, адже всередині них дуже смачний бульйон;
використовувана каструля повинна бути глибокою;
каструля повинна бути наповнена водою приблизно на 2/3 потім солимо її і доводимо до кипіння;
хінкалі опускаємо у воду акуратно за допомогою шумівки про 1 штучці. Відразу все опускати не можна ні в якому разі, адже вони можуть злипнутися;
у киплячій воді вироби повинні вільно плавати і не торкатися один до одного, саме тому за 1 раз не варто варити більше 10-12 шт.;
варити хінкалі в каструлі потрібно, періодично помішуючи, близько 10 хвилин. Це стосується свіжоприготовлених виробів. Якщо ж ми варимо заморожені хінкалі, то час варіння збільшиться до 15-20 хвилин;
після закінчення зазначеного вище часу вливаємо в каструлю приблизно 250 мл холодної води і знову даємо їй закипіти, після чого вогонь відразу вимикаємо;
витягаємо хінкалі з каструлі шумівкою.
Як варити хінкалі на пару?
Спочатку готуємо пароварку . Якщо в ній немає спеціального покриття, яке запобігає прилипання, то грати потрібно змастити рослинним маслом. Викладаємо на них хінкалі, у відповідну ємність вливаємо воду, включаємо прилад і виставляємо таймер на 35 хвилин.
Як довго варити хінкалі в мантоварке?
У нижню частину мантоварки вливаємо воду і даємо їй закипіти. Гуртки прибоа змащуємо маслом, на них поміщаємо хінкалі, встановлюємо гуртки на верхню частину мантоварки і варимо хінкалі близько 30 хвилин.
Як варити хінкалі в домашніх умовах в мультиварці?
У мультиварочную ємність вливаємо воду. Чашу для варіння на пару змащуємо рослинним маслом, покласти в неї хінкалі, встановлюємо кошик над водою в мультиварці. Виставляємо режим «Варка на пару» і час 30 хвилин.
Як правильно варити хінкалі у воді в мікрохвильовці?
У глибоку тарілку, придатну для мікрохвильової печі викладаємо в хінкалі, вливаємо близько склянки води і додаємо трохи рослинного масла, накриваємо ємність кришкою. І на повній потужності варимо 12 хвилин.
Як варити хінкалі в каструлі?
Як варити хінкалі на пару?
Спочатку готуємо пароварку . Якщо в ній немає спеціального покриття, яке запобігає прилипання, то грати потрібно змастити рослинним маслом. Викладаємо на них хінкалі, у відповідну ємність вливаємо воду, включаємо прилад і виставляємо таймер на 35 хвилин.
Як довго варити хінкалі в мантоварке?
У нижню частину мантоварки вливаємо воду і даємо їй закипіти. Гуртки прибоа змащуємо маслом, на них поміщаємо хінкалі, встановлюємо гуртки на верхню частину мантоварки і варимо хінкалі близько 30 хвилин.
Як варити хінкалі в домашніх умовах в мультиварці?
У мультиварочную ємність вливаємо воду. Чашу для варіння на пару змащуємо рослинним маслом, покласти в неї хінкалі, встановлюємо кошик над водою в мультиварці. Виставляємо режим «Варка на пару» і час 30 хвилин.
Як правильно варити хінкалі у воді в мікрохвильовці?
У глибоку тарілку, придатну для мікрохвильової печі викладаємо в хінкалі, вливаємо близько склянки води і додаємо трохи рослинного масла, накриваємо ємність кришкою. І на повній потужності варимо 12 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як варити заморожені хінкалі?
Ця стаття стане у пригоді холостякам або ледачим господиням, які не дуже люблять возитися з приготуванням хінкалі, але і не дуже обізнані, як
Скільки варити заморожені хінкалі?
Сьогодні, напевно, кожен знає, що таке хінкалі, адже навіть не вміючи їх готувати самостійно, напевно бачили цей заморожений продукт в магазині. І цю
Як приготувати хінкалі в домашніх умовах?
Звичайно, зараз можна купити безліч різноманітних напівфабрикатів, особливо доступні пельмені та хінкалі. Про останніх поговоримо більш докладно і
Хінкалі в мультиварці на пару
Хінкалі, приготовані на пару, неодмінно вийдуть набагато смачніше, м'якше. Тому сміливо в даному процесі використовуйте домашню помічницю -
Хінкалі в пароварці
Хінкалі - страва грузинської кухні, яке готується з яловичини і баранини. Зробити його можна на власній кухні. Для цього доведеться докласти деяких
Хінкалі в мультиварці
Хінкалі - дуже відоме грузинське блюдо, яке вміє готувати далеко не кожна господиня. Щоб ви могли похвалитися своїми кулінарними знаннями і