Курячий бульйон в мультиварці

Курячий бульйон – рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Суповий набір ділимо на шматочки, добре промиваємо, шкіру і жир знімаємо. Поміщаємо м'ясо на кісточці в мультиварочную чашу, вливаємо воду, тут же солимо і кладемо цілі очищені овочі. Готуємо бульйон 2 години у програмі «Суп». Також можна використовувати режим «Гасіння». Готовий бульйон проціджуємо і подаємо разом з сухариками .
Курячий бульйон з яєчною локшиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
З курячого стегна зрізаємо шкіру, видаляємо зайвий жир. Моркву і цибулю просто очищаємо. Кладемо м'ясо і овочі на дно мультиварки, солимо, перчимо і кладемо лавровий листочок. Вливаємо фільтровану воду і в режимі «Варка на пару» готуємо 25 хвилин. Потім в чисту тарілку розбиваємо сире яйце і добре розмішуємо. За смаком кладемо улюблені спеції. Подрібнюємо зелень.
Коли мультиварка сповістить нас про закінчення програми звуковим сигналом, м'ясо з овочами витягуємо. М'ясо курки відокремлюємо від кісточок і ріжемо шматочками. Вливаємо в бульйон сире яйце, кладемо яєчну локшину, м'ясо і добре розмішуємо. У цьому ж режимі готуємо ще 3 хвилини. Потім у режимі «Підігрів» даємо супу настоятися 5 хвилин. За бажанням в готовий бульйон з локшиною кладемо зелень.
Курячий бульйон з вермішеллю в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Куряче м'ясо кладемо в мультиварочную чашу і заливаємо водою. Встановлюємо режим «Мультиповар» і час – 15 хвилин. Температура – 160 градусів. Поки вариться перший бульйон, підготуємо овочі. Морква пропускаємо через тертку, подрібнюємо цибулю. По закінченні програми перший зливаємо бульйон. М'ясо промиваємо. Якщо на м'ясі є шкірка, то її краще зняти. Поміщаємо в каструлю овочі, солимо, перчимо, кладемо лавровий лист, м'ясо і вливаємо приблизно 15 літра води. У режимі «Суп» готуємо 1 годину. За 10 хвилин до закінчення програми кладемо в бульйон вермішель, перемішуємо, закриваємо кришкою і залишаємо до того моменту, як почуємо звуковий сигнал.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати свинячу рульку в мультиварці?
Приготування свинячої рульки з допомогою мультиварки перетворюється в суцільне свято. Вам не потрібно нескінченно стежити за м'ясом у процесі

Розсольник з перловкою в мультиварці
Улюблений багатьма розсольник пропонуємо приготувати в диво-приладі - мультиварці. Далі максимально детально опишемо нескладний процес створення

Курячий суп з плавленим сиром
Дуже легкий, смачний і чудовий ароматний курячий суп вийде, якщо додати плавлений сирок. Блюдо виходить ніжним і вишуканим. Щоб урізноманітнити

Курячий суп з яйцем
Курячий суп - це легке перше блюдо, яке можна приготувати без праці і клопоту. Для ситності і більш густої консистенції додамо в основний склад сире

Курячий суп в мультиварці
Курячий суп - улюблене багатьма з нас блюдо, яке до того ж є дієтичним. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами існує безліч. Давайте

Суп локшина в мультиварці
Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в