Курка по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт кисло-солодкого соусу для курки до смішного простий, необхідно лише збити разом першу п'ятірку інгредієнтів і відставити суміш в бік. Курку розділити на кубики однакового розміру і підрум'яньте їх. Зменшіть жар і додайте ще трохи масла для овочів. Покладіть шматочки перцю, цибулі і ананаса, а через 3 хвилини влийте підготовлений соус і гарненько розмішайте, рівномірно розподіляючи його серед всіх складових. Ще хвилина, і можна буде приступати до дегустації.
Як приготувати смажену курку в кисло-солодкому соусі?
Інгредієнти:
Приготування
Нарізавши курятину довільними шматками, занурте її в кляр з борошна і білка. Залиште шматочки в розігрітому фритюрі до зарум'янювання. Соломку овочів спасеруйте в невеликій кількості олії. Перекладіть шматочки в паніровці на сковороду і залийте сумішшю кетчупу, вустера, устричного соусу, оцту і цукру. Коли соус загусне і покриє всі інгредієнти – страва готова.
Філе курки, тушковане в кисло-солодкому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Для курки:
Приготування
З'єднайте всі складові для соусу в сотейнику і збийте їх віночком. Розмістіть сотейник на невеликому вогні і дочекайтеся, коли складові з'єднаються разом і перетворяться в густий соус.
Тим часом розділіть філе на шматочки однакового розміру і занурте в кляр, зроблений зі збитого з крохмалем і борошном яйця. Обсмажте шматочки в розігрітій олії і покладіть на вируючий соус. Через пару хвилин гасіння вийміть курятину і посипте зеленню цибулі.
Курка під кисло-солодким соусом
Ми звикли покривати кисло-солодким соусом філе, крильця або гомілки птиці, але що якщо використовувати його замість підливи до простим курячим тефтелі? Виходить дуже яскраве і апетитне блюдо.
Інгредієнти:
Для фрикадельок:
Для соусу:

Приготування
Куряче філе перетворіть у фарш, змішавши з іншими інгредієнтами зі списку. Розкладіть фрикадельки в розігрітому воке з маслом і дайте підрум'янитися. Зніміть обсмажені фрикадельки з вогню, а на їх місці з'єднайте всі складові для соусу і дайте їм загуснути. Дочекавшись моменту, коли соус почне вирувати, покладіть в нього кульки з курячого фаршу і перемішайте, покриваючи кожен товстим шаром глазурі.
Сервіруйте блюдо поверх рису або локшини, посипати кунжутним насінням і шматочками цибулі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинина з ананасами в кисло солодкому соусі
Свинина з ананасами - це чудове, незвичайне блюдо, яке підкорить найвибагливішого гурмана. Томлені шматочки м'яса в кисло-солодкому соусі виходять

Свинина в кисло-солодкому соусі
У цій статті запропоновано нескладні рецепти чудового блюда з свинини в ароматнейшем соусі. Це чудова страва доповнене кисло-солодким соусом виходить

Рис з яйцем по-китайськи
В поданій далі рецепті рису з яйцем по-китайськи ви можете спостерігати абсолютно певний список овочів, насправді їх можна замінити будь-якими іншими

Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами
Відомо, що куряче м'ясо дуже вдало поєднується з будь-якими компонентами, в тому числі і з фруктами. Пропонуємо приготувати птицю в чудовому

Кисло-солодкий соус для курки - рецепт
Якісний соус здатний доповнити будь-яке м'ясне блюдо і приховати незначні огріхи кухаря. Відомо, що курятина поєднується з багатьма продуктами:

Курка в кисло-солодкому соусі
Курка в кисло-солодкому соусі - це популярне і смачне блюдо китайської та тайської кухні. Але, щоб його спробувати не обов'язково йти в ресторан.