Рис з яйцем по-китайськи

Рис по-китайськи з яйцем і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом вбийте в розігріту сковороду пару яєць. Як тільки яйця схопляться, лопаткою посуньте на одну сторону посуду. Пластинами наріжте гриби. Інші овочі розділіть на дрібні шматочки будь-якої форми. З'єднайте овочі на сковороді разом, додайте гриби, пюрированный часник і чилі. Через 2-3 хвилини змішайте овочі з обсмаженою яйцем. Додайте на сковороду відварений рис, залийте все соєю і залиште додатково на 4-5 хвилин. Подавайте, посипавши зеленню цибулі.
Китайський смажений рис з яйцем і креветками
Якщо захочете зробити блюдо трохи більш вигадливим, додайте в нього морепродукти. У цьому рецепті ми будемо використовувати хвости креветок, але ви можете замінити або урізноманітнити їх мідіями, невеликими восьминогами і кальмарами.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати рис з яйцем по-китайськи, розігрійте сковороду з рослинним і кунжутним маслом. На розігрітій олії підрум'яньте креветочні хвости і перекладіть їх на окреме блюдо. Спасеруйте дрібно нарізані овочі разом і додайте до них пару збитих яєць. Перемішайте всі разом, давши яйцям схопитися, поверніть у посуд креветки і всипте відварений рис. Як тільки рис прогріється, страву можна заправляти оцтом, соєвим соусом і подавати в компанії нарізаної зелені цибулі.
Рис з яйцем і цибулею по-китайськи
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'янивши шматочки бекону, використовуйте витопився жир для обсмажування цибулевих півкілець з шматочками солодкого та гострого перцю. До отриманої засмажки вбийте пару яєць, додайте пюрированный часник, перемішайте і всипте відварений рис. Як тільки зерна покриються жиром з-під бекону і прогріються, влийте соєвий соус. Перемішуйте і розкладайте китайське блюдо «Рис з яйцем» по тарілках.
Рис по-китайськи з яйцем і куркою

Інгредієнти:
Приготування
Швидко обсмажте збиті яйця не доводячи до готовності. Подрібніть цибулю і обсмажте його з дрібними шматочками курятини. Додайте до курки рис і влийте соєвий соус. Всипте трохи цукру, перемішайте блюдо і з'єднайте з яйцями і пшеничними паростками. Подавайте з цибулевої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка по-китайськи в кисло-солодкому соусі
Китайська кухня славиться чудовими стравами з м'яса з неймовірними різноманітними поєднаннями. Найбільш відоме блюдо - це курка, приготована різними

Рис з морепродуктами
Здивувати гостей стравою із звичайного рису цілком можливо. Проявивши трохи терпіння і фантазії можна приготувати чудову страву з цієї звичайної

Начинка з рисом і яйцем для пиріжків
Банальну начинку для пиріжків з яєць і рису можна кардинально змінити. Пропонуємо рецепти, які вражають неймовірною складом з вельми доступних

Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в

Рис по-китайськи
У Китаї вміють не тільки чудово вирощувати рис, але і готувати його надзвичайно смачно. Звичайно ж, хочеться навчитися також легко справлятися з цієї

Смажений рис
Більшість з нас готують рис звичним способом, відварюючи рис у воді або на пару. Але чи знайомі ви зі східним гарніром з смаженого рису? Ні, тоді