Начинка з рисом і яйцем для пиріжків
Пиріжки – випічка гаряче улюблена багатьма. Хтось вважає за краще оточувати пишним тестом солодку начинку, в той час як інші віддають перевагу наповнювачам з овочів, м'яса або круп. Якщо ви відноситеся до останніх, то цей матеріал неодмінно послужить вам добру службу. Нижче ми постараємося здивувати всіх шанувальників пиріжків з рисом і яйцем широким різноманіттям варіацій такого, здавалося б, вже набило оскому наповнювача.
Почнемо з самої банальної і звичної варіації начинки з рисом і яйцем для пиріжків, в рамках якої доповненням головним інгредієнтів послужить жменю цибулевої зелені, забезпечує блюдо не тільки приємним смаком, але і яскравим колірним акцентом.
Інгредієнти:
рис (довге зерно) - 1 ст.;
пучок зеленої цибулі;
яйця - 3 шт.
Приготування
Спочатку промийте рисову крупу, щоб позбутися від надлишків крохмалю, оскільки ароматні пиріжки можна легко зіпсувати клейкою рисовою начинкою. Домыв крупу до прозорої води, пересипте її у посуд і залийте в два рази більшим обсягом води. Відваріть рис, не забувши підсолити рідина в середині приготування. Разом з рисом відваріть яйця круто. Остудіть яйця, подрібніть їх і змішайте з остившім рисом. Додайте подрібнену цибульну зелень і приступайте до ліплення пиріжків.
Як би сильно ми не любили поєднання рису і яєць в пиріжках, але слід визнати, що під час воно буває пріснуватим і потребує спеціях або ароматних добавках. Останніми можуть стати гриби, в нашому випадку – білі, які зроблять будь-яку страву яскравіше.
Інгредієнти:
рис - 1 ст.;
білі гриби - 240 г;
яйця - 4 шт.;
сметана - 35 г;
жменя зелені петрушки.
Приготування
Промивши зерна рису, відварити їх до м'якості, не забувши про приправах, і охолодіть. Яйця відваріть круто і, очистивши, подрібніть. З'єднайте яйця та рис разом. Гриби проваріть не менше 20 хвилин, потім обсушити, довільно наріжте і спасеруйте. Підрум'янені шматочки грибів змішайте з рисом і яйцем. Додайте в начинку сметану і спеції, слідом відправте жменю зелені петрушки.
Навіщо заощаджує, якщо можна перетворити два рецепту в один, з'єднавши найпопулярніші пиріжкові начинки: м'ясну і рис з яйцем?
Інгредієнти:
рис - 1 ст.;
яйця - 4 шт.;
курячий фарш - 320 г;
ріпчаста цибуля - 55 г;
часникові зубки - 3 шт.;
біле вино - 45 мл
Приготування
Першим ділом поставте рис і яйця варитися окремо один від одного. Як тільки яйця будуть готові, охолодити їх і подрібніть, змішайте з крупою. Спасеруйте подрібнену ріпчасту цибулю до зарум'янювання, додайте до нього часникові зубки і дочекайтеся, коли вони пустять аромат. Змішайте цибулеву засмажку з курячим фаршем і приправте його. Як тільки фарш схопиться, влийте біле вино і дайте йому випаруватися повністю. З'єднайте м'ясо з рисом і яйцем, а потім використовуйте за призначенням.
Винести банальну пиріжкову начинку на новий рівень можна за допомогою незвичайних, але простих доповнень, начебто м'якого і солодкуватого карамелізованого лука.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 165 г;
рис - 1 ст.;
яйця - 4 шт.;
цукровий пісок - 5 г;
оцет бальзамічний - 15 мл
Приготування
Перед тим, як приготувати начинку з яєць для пиріжків, відваріть самі яйця і, очистивши подрібніть їх. Додайте до яєць відварений рис. Ріпчасту цибулю розділіть на півкільця середньої товщини і підрум'яньте їх. До цибулі додайте цукровий пісок, оцет і кілька столових ложок води. Зменшіть жар до мінімуму і залиште цибулю карамелізуватися не менше 20 хвилин. М'який і липкий карамельний цибулю з'єднайте з рисово-яєчною начинкою і охолодіть все перед тим, як приступати до ліплення пиріжків.
Начинка для пиріжків «Рис з яйцем» – рецепт
Почнемо з самої банальної і звичної варіації начинки з рисом і яйцем для пиріжків, в рамках якої доповненням головним інгредієнтів послужить жменю цибулевої зелені, забезпечує блюдо не тільки приємним смаком, але і яскравим колірним акцентом.
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку промийте рисову крупу, щоб позбутися від надлишків крохмалю, оскільки ароматні пиріжки можна легко зіпсувати клейкою рисовою начинкою. Домыв крупу до прозорої води, пересипте її у посуд і залийте в два рази більшим обсягом води. Відваріть рис, не забувши підсолити рідина в середині приготування. Разом з рисом відваріть яйця круто. Остудіть яйця, подрібніть їх і змішайте з остившім рисом. Додайте подрібнену цибульну зелень і приступайте до ліплення пиріжків.
Начинка для смажених пиріжків з рисом, яйцем і грибами
Як би сильно ми не любили поєднання рису і яєць в пиріжках, але слід визнати, що під час воно буває пріснуватим і потребує спеціях або ароматних добавках. Останніми можуть стати гриби, в нашому випадку – білі, які зроблять будь-яку страву яскравіше.
Інгредієнти:
Приготування
Промивши зерна рису, відварити їх до м'якості, не забувши про приправах, і охолодіть. Яйця відваріть круто і, очистивши, подрібніть. З'єднайте яйця та рис разом. Гриби проваріть не менше 20 хвилин, потім обсушити, довільно наріжте і спасеруйте. Підрум'янені шматочки грибів змішайте з рисом і яйцем. Додайте в начинку сметану і спеції, слідом відправте жменю зелені петрушки.
Начинка для пиріжків з яйцем, рисом і м'ясом
Навіщо заощаджує, якщо можна перетворити два рецепту в один, з'єднавши найпопулярніші пиріжкові начинки: м'ясну і рис з яйцем?
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом поставте рис і яйця варитися окремо один від одного. Як тільки яйця будуть готові, охолодити їх і подрібніть, змішайте з крупою. Спасеруйте подрібнену ріпчасту цибулю до зарум'янювання, додайте до нього часникові зубки і дочекайтеся, коли вони пустять аромат. Змішайте цибулеву засмажку з курячим фаршем і приправте його. Як тільки фарш схопиться, влийте біле вино і дайте йому випаруватися повністю. З'єднайте м'ясо з рисом і яйцем, а потім використовуйте за призначенням.
Начинка для пиріжків з рисом, яйцем і цибулею
Винести банальну пиріжкову начинку на новий рівень можна за допомогою незвичайних, але простих доповнень, начебто м'якого і солодкуватого карамелізованого лука.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати начинку з яєць для пиріжків, відваріть самі яйця і, очистивши подрібніть їх. Додайте до яєць відварений рис. Ріпчасту цибулю розділіть на півкільця середньої товщини і підрум'яньте їх. До цибулі додайте цукровий пісок, оцет і кілька столових ложок води. Зменшіть жар до мінімуму і залиште цибулю карамелізуватися не менше 20 хвилин. М'який і липкий карамельний цибулю з'єднайте з рисово-яєчною начинкою і охолодіть все перед тим, як приступати до ліплення пиріжків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з картоплею і грибами
Пиріжки з картоплею, напевно, найкращий варіант розправитися з залишками пюре. Пропонуємо урізноманітнити цю начинку підсмаженими грибами. Це
М'ясна начинка для пиріжків
Класичний наповнювач пиріжка включає в себе не тільки обсмажений м'ясний фарш, але доповнення у вигляді овочевий засмажки, простого поєднання
Пиріжки з рисом і яйцем
Напевно, самим традиційним у російській кухні наповненням для пиріжків є рис з яйцем. Ця начинка чудово поєднується з прісним тістом і з пишною
Начинка для пиріжків з цибулею і яйцем
Якщо ви сумніваєтеся, які пиріжки вам сьогодні хочеться спекти, то ця стаття точно для вас. Ми пропонуємо кілька рецептів дуже оригінальною і
Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. Ароматні і смачні з начинкою з цибулі і яєць — справжня домашня їжа, такі пиріжки не купиш. Спробуйте
Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і