Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Начинка для пиріжків з цибулею і яйцем

Начинка для пиріжків з цибулею і яйцем

22-07-2015, 21:18
819
Начинка для пиріжків з цибулею і яйцем
Пиріжки – улюблена випічка не тільки дітей, але і дорослих. Вони виходять неймовірно м'яким, чудово ароматними і, звичайно ж, смачними. В якості начинки можна використовувати будь-які наповнювачі, але ми розповімо вам, як приготувати начинку для пиріжків з цибулею і яйцем.

Начинка для пиріжків з яйцем і зеленою цибулею


Інгредієнти:

  • зелена цибуля – 300 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • топлене масло – 4 ст. ложки;

  • спеції;

  • масло рослинне – 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Яйця промиваємо, кладемо в ковшичек, заливаємо фільтрованою водою, кидаємо трохи дрібної солі і доводимо до кипіння. Після цього варимо їх на середньому вогні 10 хвилин, а потім заливаємо холодною водою і залишаємо постояти. Зелена цибуля перебираємо, відрізаємо білі головки і дрібно шаткуємо ножем. У глибоку сковороду наливаємо масло, розігріваємо його і висипаємо цибулька. Швиденько перемішуємо лопаткою і відразу ж знімаємо з вогню, щоб цибуля не втратив гостроту і не змінив свого насиченого кольору. Потім додаємо очищені і нарізані яйця і добре перемішуємо. Готову начинку використовуємо лише тільки після того, як охолоне.

    Начинка для пиріжків з рисом, яйцем і цибулею


    Інгредієнти:

  • яйце – 6 шт.;

  • зелений свіжий цибуля – 100 г;

  • масло вершкове – 3 ст. ложки;

  • рис довгозернистий – 1 ст.;

  • спеції.


  • Приготування
    Зелена цибуля обполіскуємо, струшуємо і дрібненько шаткуємо ножем. Яйця відварюємо до готовності, заливаємо холодною водою, а потім чистимо і нарізаємо кубиками. Рис варимо в злегка підсоленій воді, а потім додаємо шматочок вершкового масла і перемішуємо. Після цього з'єднуємо всі інгредієнти, розмішуємо і приправляємо готову начинку спеціями за смаком.

    Рецепт начинки для пиріжків з цибулею і яйцем


    Інгредієнти:

  • сир знежирений – 500 г;

  • масло рослинне – 2 ст. ложки;

  • варене яйце – 4 шт.;

  • сире яйце – 1 шт.;

  • цибуля зелена – 1 пучок;

  • спеції.


  • Приготування
    Зелена цибуля промиваємо, струшуємо, кришимо ножем і поділяємо навпіл. Одну частину змішуємо з сиром і додаємо сире куряче яйце і сіль за смаком. А другу частину з'єднуємо з подрібненими вареними яйцями. Потім обидві суміші змішуємо між собою, додавши трохи рослинного масла.

    Начинка для пиріжків з капустою, яйцями і цибулею


    Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 05 вилка;

  • цибулина невелика – 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • спеції – за смаком;

  • цукор – щіпка;

  • масло вершкове ;

  • яйце – 3 шт.;

  • цибуля зелена – 1 пучок;

  • кріп свіжий – 1 пучок.


  • Приготування
    Ріпчасту цибулю чистимо, розрізаємо навпіл, а потім шаткуємо півкільцями. Ставимо На плиту сковорідку з рослинним маслом, запалюємо вогонь і викладаємо на неї цибулька. Кидаємо дрібку цукру, солі, перемішуємо і тушкуємо овоч до прозорого стану. Цим часом беремо
    Начинка для пиріжків з цибулею і яйцем
    білокачанну капусту і нарізаємо її довгими тоненькими смужками. Після цього рубаємо їх впоперек на невеликі відрізки. Нашатковану капусту перекладаємо в каструлю, заливаємо окропом і підсолюємо за смаком. Ставимо посуд на інтенсивний вогонь, доводимо до кипіння і варимо рівно 5 хвилин. Далі, обережно відкидаємо капусту на друшляк, промиваємо холодною водою і, як слід, віджимаємо руками. Викладаємо її на сковороду з цибулею, додавши трохи вершкового масла. Все перемішуємо і тушкуємо начинку до тих пір, поки масло не розчиниться повністю. Після цього знімаємо капустяну масу з вогню і охолоджуємо. Окремо відварюємо яйця, а потім остуджуємо їх, чистимо і розрізаємо невеликими кубиками. Дрібненько шаткуємо зелений лук і свіжий кріп. Тепер змішуємо всі інгредієнти з остиглої капустяної начинкою, підсолюємо за смаком і переходимо до приготування домашніх пиріжків.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
    Смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
    Смажені пиріжки з яйцем і цибулею – улюблені ласощі багатьох. Безсумнівно, вони вам сподобаються, адже рецепт простий, а результат перевершить
    Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею
    Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею
    Влітку багато господинь люблять піч заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Його добре подати до легкого супчику і просто перекусити. Заливні
    Начинка з сиру - рецепт
    Начинка з сиру - рецепт
    Начинки є основою для найрізноманітніших страв: пирогів, пиріжків, рулетів, хачапурі, тортів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька універсальних і
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
    Пиріжки з зеленою цибулею
    Пиріжки з зеленою цибулею
    Пиріжки - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. Давайте
    Начинка з капусти для пиріжків
    Начинка з капусти для пиріжків
    Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять