Начинка для пиріжків з цибулею і яйцем
Пиріжки – улюблена випічка не тільки дітей, але і дорослих. Вони виходять неймовірно м'яким, чудово ароматними і, звичайно ж, смачними. В якості начинки можна використовувати будь-які наповнювачі, але ми розповімо вам, як приготувати начинку для пиріжків з цибулею і яйцем.
Інгредієнти:
зелена цибуля – 300 г;
яйце – 2 шт.;
топлене масло – 4 ст. ложки;
спеції;
масло рослинне – 4 ст. ложки.
Приготування
Яйця промиваємо, кладемо в ковшичек, заливаємо фільтрованою водою, кидаємо трохи дрібної солі і доводимо до кипіння. Після цього варимо їх на середньому вогні 10 хвилин, а потім заливаємо холодною водою і залишаємо постояти. Зелена цибуля перебираємо, відрізаємо білі головки і дрібно шаткуємо ножем. У глибоку сковороду наливаємо масло, розігріваємо його і висипаємо цибулька. Швиденько перемішуємо лопаткою і відразу ж знімаємо з вогню, щоб цибуля не втратив гостроту і не змінив свого насиченого кольору. Потім додаємо очищені і нарізані яйця і добре перемішуємо. Готову начинку використовуємо лише тільки після того, як охолоне.
Інгредієнти:
яйце – 6 шт.;
зелений свіжий цибуля – 100 г;
масло вершкове – 3 ст. ложки;
рис довгозернистий – 1 ст.;
спеції.
Приготування
Зелена цибуля обполіскуємо, струшуємо і дрібненько шаткуємо ножем. Яйця відварюємо до готовності, заливаємо холодною водою, а потім чистимо і нарізаємо кубиками. Рис варимо в злегка підсоленій воді, а потім додаємо шматочок вершкового масла і перемішуємо. Після цього з'єднуємо всі інгредієнти, розмішуємо і приправляємо готову начинку спеціями за смаком.
Інгредієнти:
сир знежирений – 500 г;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
варене яйце – 4 шт.;
сире яйце – 1 шт.;
цибуля зелена – 1 пучок;
спеції.
Приготування
Зелена цибуля промиваємо, струшуємо, кришимо ножем і поділяємо навпіл. Одну частину змішуємо з сиром і додаємо сире куряче яйце і сіль за смаком. А другу частину з'єднуємо з подрібненими вареними яйцями. Потім обидві суміші змішуємо між собою, додавши трохи рослинного масла.
Інгредієнти:
капуста білокачанна – 05 вилка;
цибулина невелика – 1 шт.;
олія рослинна;
спеції – за смаком;
цукор – щіпка;
масло вершкове ;
яйце – 3 шт.;
цибуля зелена – 1 пучок;
кріп свіжий – 1 пучок.
Приготування
Ріпчасту цибулю чистимо, розрізаємо навпіл, а потім шаткуємо півкільцями. Ставимо На плиту сковорідку з рослинним маслом, запалюємо вогонь і викладаємо на неї цибулька. Кидаємо дрібку цукру, солі, перемішуємо і тушкуємо овоч до прозорого стану. Цим часом беремо білокачанну капусту і нарізаємо її довгими тоненькими смужками. Після цього рубаємо їх впоперек на невеликі відрізки. Нашатковану капусту перекладаємо в каструлю, заливаємо окропом і підсолюємо за смаком. Ставимо посуд на інтенсивний вогонь, доводимо до кипіння і варимо рівно 5 хвилин. Далі, обережно відкидаємо капусту на друшляк, промиваємо холодною водою і, як слід, віджимаємо руками. Викладаємо її на сковороду з цибулею, додавши трохи вершкового масла. Все перемішуємо і тушкуємо начинку до тих пір, поки масло не розчиниться повністю. Після цього знімаємо капустяну масу з вогню і охолоджуємо. Окремо відварюємо яйця, а потім остуджуємо їх, чистимо і розрізаємо невеликими кубиками. Дрібненько шаткуємо зелений лук і свіжий кріп. Тепер змішуємо всі інгредієнти з остиглої капустяної начинкою, підсолюємо за смаком і переходимо до приготування домашніх пиріжків.
Начинка для пиріжків з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Яйця промиваємо, кладемо в ковшичек, заливаємо фільтрованою водою, кидаємо трохи дрібної солі і доводимо до кипіння. Після цього варимо їх на середньому вогні 10 хвилин, а потім заливаємо холодною водою і залишаємо постояти. Зелена цибуля перебираємо, відрізаємо білі головки і дрібно шаткуємо ножем. У глибоку сковороду наливаємо масло, розігріваємо його і висипаємо цибулька. Швиденько перемішуємо лопаткою і відразу ж знімаємо з вогню, щоб цибуля не втратив гостроту і не змінив свого насиченого кольору. Потім додаємо очищені і нарізані яйця і добре перемішуємо. Готову начинку використовуємо лише тільки після того, як охолоне.
Начинка для пиріжків з рисом, яйцем і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Зелена цибуля обполіскуємо, струшуємо і дрібненько шаткуємо ножем. Яйця відварюємо до готовності, заливаємо холодною водою, а потім чистимо і нарізаємо кубиками. Рис варимо в злегка підсоленій воді, а потім додаємо шматочок вершкового масла і перемішуємо. Після цього з'єднуємо всі інгредієнти, розмішуємо і приправляємо готову начинку спеціями за смаком.
Рецепт начинки для пиріжків з цибулею і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Зелена цибуля промиваємо, струшуємо, кришимо ножем і поділяємо навпіл. Одну частину змішуємо з сиром і додаємо сире куряче яйце і сіль за смаком. А другу частину з'єднуємо з подрібненими вареними яйцями. Потім обидві суміші змішуємо між собою, додавши трохи рослинного масла.
Начинка для пиріжків з капустою, яйцями і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю чистимо, розрізаємо навпіл, а потім шаткуємо півкільцями. Ставимо На плиту сковорідку з рослинним маслом, запалюємо вогонь і викладаємо на неї цибулька. Кидаємо дрібку цукру, солі, перемішуємо і тушкуємо овоч до прозорого стану. Цим часом беремо білокачанну капусту і нарізаємо її довгими тоненькими смужками. Після цього рубаємо їх впоперек на невеликі відрізки. Нашатковану капусту перекладаємо в каструлю, заливаємо окропом і підсолюємо за смаком. Ставимо посуд на інтенсивний вогонь, доводимо до кипіння і варимо рівно 5 хвилин. Далі, обережно відкидаємо капусту на друшляк, промиваємо холодною водою і, як слід, віджимаємо руками. Викладаємо її на сковороду з цибулею, додавши трохи вершкового масла. Все перемішуємо і тушкуємо начинку до тих пір, поки масло не розчиниться повністю. Після цього знімаємо капустяну масу з вогню і охолоджуємо. Окремо відварюємо яйця, а потім остуджуємо їх, чистимо і розрізаємо невеликими кубиками. Дрібненько шаткуємо зелений лук і свіжий кріп. Тепер змішуємо всі інгредієнти з остиглої капустяної начинкою, підсолюємо за смаком і переходимо до приготування домашніх пиріжків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Смажені пиріжки з яйцем і цибулею – улюблені ласощі багатьох. Безсумнівно, вони вам сподобаються, адже рецепт простий, а результат перевершить
Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею
Влітку багато господинь люблять піч заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Його добре подати до легкого супчику і просто перекусити. Заливні
Начинка з сиру - рецепт
Начинки є основою для найрізноманітніших страв: пирогів, пиріжків, рулетів, хачапурі, тортів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька універсальних і
Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
Пиріжки з зеленою цибулею
Пиріжки - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. Давайте
Начинка з капусти для пиріжків
Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять